2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amin amin amin 🤲Hormonal adaptasyon diye bir durum varmış sanırım hemen adapte olan bir vücudumuz var tam belirti olcak gibi oluyor hoooop yok🤣 annemde de hiç belirti olmamış ablamda da olmamış genetik olarak böyle bişi mümkün mü bilmiyorum ama 🤭 hayırlısı ya belirti olmamasını tercih ediyorum tabi sağlıklı bebişimiz olsun o yeter gerçekten 🤲🌺
Aminnn arkadaşımm🙏🦋🐬Şöyle belirti olmasada bebişlerimiz yeterki sağlıklı olsun yoksa belirti mühim değil arkadaşımm sen kalp atışını görmüştün sanırım arkadaşımm İNŞALLAH sağlıkla ilerlesin bebişin Çok Aminnn🙏🦋🐬 Genetik de olabilir belki arkadaşım bilemeyizki ablanda annende olmadıysa sendede olmayabilir her halükarda sağlıkla ilerlediğini görelim cümleten arkadaşImö🙏🦋🐬

Aminnn arkadaşımm🙏🦋🐬Şöyle belirti olmasada bebişlerimiz yeterki sağlıklı olsun yoksa belirti mühim değil arkadaşımm sen kalp atışını görmüştün sanırım arkadaşımm İNŞALLAH sağlıkla ilerlesin bebişin Çok Aminnn🙏🦋🐬 Genetik de olabilir belki arkadaşım bilemeyizki ablanda annende olmadıysa sendede olmayabilir her halükarda sağlıkla ilerlediğini görelim cümleten arkadaşImö🙏🦋🐬
Amiin inşaAllah 🤲

Kızlar meme ucunda üç yıldır beyaz bir şişlik vardı benim ara ara ağrı yapıyordu hep önceliğim kaybettigim bebeklerim olunca dr sormaya fırsatım olmamıştı geçen bebek ve kese iyi deyince Dr gostereyim dedim apseymis doğumdan önce ondan kurtul yoksa bebeğin iltihap emer sende emzirirken acıdan ölürsün dedi🤦🤦🤦🤦yarın sabah genel cerrahtan randevu aldım öncesi de kremlerle iyileştirmeye çalış geçmezse 12 haftadan sonra cerrahi tedavi şart dedi kesip alacaklar üç gün pansuman iyilesirsin dedi kadın doğum Dr hayırlısı bakalım siz de kendinizi dinleyin..

Arkadaşlar bugün 5+1 im böyle peçeteye sikdikçe kahve pıhtılar geliyor hemşireye söyledim dönüş yapçaklar lekelenmesi olanlar bu zamanlarda oldu mu naptınız?

Kızlar benim duaya ihtiyacım var dünden beri moralim aşırı bozuk, akıntıyla karışık kanamam var, doktoru aradım ilaç miktarını 2 kat artırdı, lütfen dua edin 😔
Rabbim kolaylaştırsın canım stres yapma moralini bozma herşey olacağına varacak Allah’a güven 🤲 kanama olabiliyor zaten doktor bi çağırıp kontrol etseymiş bari neden direk ilaçları artırdı ki. Böyle durumlarda hemen 2. Doktor görüşü almak çok iyi canım, başka kadın doktoruna gidip herşey yolundamı teyit etmelisin diye düşünüyorum ♥️

Kızlar meme ucunda üç yıldır beyaz bir şişlik vardı benim ara ara ağrı yapıyordu hep önceliğim kaybettigim bebeklerim olunca dr sormaya fırsatım olmamıştı geçen bebek ve kese iyi deyince Dr gostereyim dedim apseymis doğumdan önce ondan kurtul yoksa bebeğin iltihap emer sende emzirirken acıdan ölürsün dedi🤦🤦🤦🤦yarın sabah genel cerrahtan randevu aldım öncesi de kremlerle iyileştirmeye çalış geçmezse 12 haftadan sonra cerrahi tedavi şart dedi kesip alacaklar üç gün pansuman iyilesirsin dedi kadın doğum Dr hayırlısı bakalım siz de kendinizi dinleyin..
Rabbim kolaylıklar versin canım şifalar versin tez vakitte güzel haberlerle sonuçlandırsın durumunuzu teşhis koyulduktan ve plan yapıldıktan sonrası kolay biiznillah yeterki bilinçli teşhis koyulsun en azından hemen müdahale etmişler çok şükür

Kuşlar Günaydın. Şimdi doktordan çıktım normalde perşembe transfer vardı ama rahim istediği gibi kalınlaşmamış. 5.8-6 Civarı dedi. Estrofemi 4ten 5e çıkardı ve climara diye bir bant verdi. Başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı

Rabbim kolaylıklar versin canım şifalar versin tez vakitte güzel haberlerle sonuçlandırsın durumunuzu teşhis koyulduktan ve plan yapıldıktan sonrası kolay biiznillah yeterki bilinçli teşhis koyulsun en azından hemen müdahale etmişler çok şükür
Çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun 🙏 sağlıkla alalım bebislerimizi inşallah 🙏♥️

Kızlar dün gece kötü bi aksam gecırdım. Atandıgım ıcın Van’dayım annem yanımdan gıttı dıye çok uzulmustum aksamına kanamam oldugunu gordum. Hemen acile gıttık neyseki kese gorunuyor ama kese rahımın biraz asagı tarafında bu dusuk riskini bi tık arttırır dedı acil doktoru. 4 gun once burda baska doktora muayneye gıttıgımde o boyle bısey dememıstı. Kese yer degıstırebılen bısey mı? Bir de benım durumum gıbı bı durumla karsılasan varmı? Çok endıselı ve uzgunum 😔

Arkadaşlar bugün 5+1 im böyle peçeteye sikdikçe kahve pıhtılar geliyor hemşireye söyledim dönüş yapçaklar lekelenmesi olanlar bu zamanlarda oldu mu naptınız?
Benim durumumda oyle baslamisti canim sen progestan kullaniyonmu

X