2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de dün gece boynum ter içindeydi hep. Yastık bile ıslanmış

Benim bugün 10. gün kan testi sonucum çok düşük çıktı. Pozitif ama değerim 16.8. Bu şekilde başlayıp sağlıklı bir artış yakalabilen var mı?
Cnm bnim 10. Gun 7.5 cikmisi ikiye katlayark devam ediyor dun transfer snrasi 18. Gundu 177 cikti yasadgm yerdeki dr um ikiye katlayark devam ediyoe bi dikinti yok suanlik dedi
Halbuki tüp bebek dr 12. Gun 15 cikan degerime cok dusuk sonucun ilaclari birak sagliksiz gebelik demisti sonuda guzel olur insallh
Onmli olan katlayarak yüksekselmesi gun asiri tekrar bktir canim

Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıcakla devam eder sizin de Allah’tan ümit kesilmez..

Doktorum bugün tekrarlamamı istemişti dün 16.8 olan değer bugün 17.40 artış yok gibi bir şey. Çok umutlanmadan pazartesi testi tekrarlayalım dedi ama gerek var mı artık bilemedim.

Ben dün doktoruma gittim kalp atışı için 7+2 yim estrofemi günde 3 alıyodum 2 ye düşürdü doktorum sabah 1 akşam 1 al dedi

Doktorum bugün tekrarlamamı istemişti dün 16.8 olan değer bugün 17.40 artış yok gibi bir şey. Çok umutlanmadan pazartesi testi tekrarlayalım dedi ama gerek var mı artık bilemedim.
Hayirlisi olsun cnim belli olmaz bakarsin pazartesi kapatr arayi nasip

Merhaba kızlar bugün kese görmeye gittim.tek minnoşla yola devam. 5 haftalık dedi.2 hafta sonra kalp atışına bekliyor.bir level daha atlamış olduk çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin sağlıkla huzurla bereketiyle inşallah

Benim de dün gece boynum ter içindeydi hep. Yastık bile ıslanmış
Hamilelikte olabiliyormuş bu durumlar çok şükür ki mide bulantım yok ama bugün de düşük tansiyon ile imtihan oluyorum her gün bişi çıkıyor sonra hooooop kayboluyor hamdolsun yanmam geçti tansiyon oda bir gün sürer hoooop başka bişi duygu durum bozukluğu yaşıyorum sanırım bu geçişlerden dolayı

Ohhh maşaAllah Rabbim kalp atışlarını da duyursun bebişin

Benim de fena bir baş ağrım var bugün. Dediğin gibi her gün bi şey çıkıyor Çok şükür yine de. İyi olsunlar yeter ki

7hafta bitti canım son adete göre 8 haftalık ultrason da 1 hafta geriden çıkıyor
Benimde oyle ama doktorun ölçümüne göre sayiyom bende 4 agustos transferiyim ama son adetim 14 temmuz tup bebekte son adete gore hesaplanmaz ki zaten. 7+4 olduk bizde doktorumuz oyle soyledi son adete gore 8+2 cikiyorum

Benimde oyle ama doktorun ölçümüne göre sayiyom bende 4 agustos transferiyim ama son adetim 14 temmuz tup bebekte son adete gore hesaplanmaz ki zaten. 7+4 olduk bizde doktorumuz oyle soyledi son adete gore 8+2 cikiyorum
Son adete göre sayılmadığını biliyorum canım ama bazı doktorlar da tam tersine son adete göre hesapta yapıyor ek olarak. Benim kızımda da aynısı olmuştu hatta o son adete göre aynı çıkıyordu ultrason da. Geçen hafta pazartesi biri 6+3 biri 6+2 dedi doktorum. Diğer gittiğim doktor 2 gün sonra biri 6+6 diğeri 6+3 dedi. Kafam karıştı hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…