- 14 Kasım 2022
- 562
- 741
- 25
eklediiimAmiiin hepimizin miniği sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin inşallah yaşım 34, transfer 26 ağustos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eklediiimAmiiin hepimizin miniği sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin inşallah yaşım 34, transfer 26 ağustos.
canım inşallah öyledir ben de ona yormak istedim açıkçası. Önemli olan yarınli artış3. Gün embriyosu olduğu için düşük olabilir kaçıncı gün olduğu çok önemli
Benimde sabahları geliyo renk önemli değil rengi kırmızı olmadığı sürece açık pembe olabilir açık kahverengi olabilir koyu kahve olabilir he rengi kırmızıya bile dönse yine de sağlıkla doğum yapanlar var o yüzden içinizi ferah tutun doğucağı varsa hiçbir şey yapamazsınız o bebek doğucak hepimizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah gönül ferahlığı çok önemliSağlıkla ilerler inşallah ne güzel gönül ferahlığı versin rabbim herkese sağlıkla ilerlesin hamilelikler Sabahları açık pembe oluyor ilaç saati gibi aynı saat geliyor acaba fitil koya koya içeriyi tahriş mi ettim koyarken artık zorlanıyorum çok afedersin içerisi şiş gibi geliyor
merhaba şimdilik pozitif
oyy maşAllahhh Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinmerhaba şimdilik pozitif
Bulantı hepsinin önüne geçiyo hayatı sorgulatıyoAynen öyle benimde kaç gün devam etti mide bulantısı unutturuyor gerçekten. Dışarıdayım kalp atışı için randevumuz var. Zor tutuyorum kendimi bulantıdan
amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımızaoyy maşAllahhh Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Doktor 3 ay demişti ama tabi değişebilir inşaAllah o zaman tabi belli olur. İlaca devam derse öyle yaparım. otomatikler var Amerika dan bi kadında görmüştüm Türkiye ye gelmiş takıyorsun kendisi sağıyor üstünde haznesi var biraz pahalı ama ikiz olursa inşaAllah rahat kullanırsın ben dayanamadım bağırsaklarıma kramp giriyor gazdan muhtemelen yarın memorial da bir doktor var ona gideceğim sabah. Kalp atışını dinlemek istemiyorum zararlıymış sürekli dinlemekte hersey yolunda mı sorcam ya nasılsa pazartesi dinlemeye gideceğim Allah’ın izniyle :)))) bu bağırsağa giren kramptan bayılacam günde 1 defa ve anlık oluyor ama yere seriyor onu da bi sorayım diyorum yaşayan var mı bilmiyorum da yada neden olur? Gaz yapan yiyecekte yemiyorum ama bakalımCanım benim senden de Allah razı olsun. Eğer oksaparı 9 ay kullanacaksan hastaneden rapor da çıkartabilirsin o zaman yüzde ödemiyorsun hiç. Ben şimdi öyle yaptım kesinleşince 9 ay kullanacağım. Çok pahalı tabi ki yazık o paralara bebeğimizin ihtiyaçlarını alırız Süt sağma makinesi benim de aklımda ben de almak istiyorum bir tane şimdiden. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
oyy maşAllahhh Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
11 günüydü, sanırım mucize bu değerle ilerlemesi. Böyle olup hamile olan varsa yazabilir mi arkadaşlar baya üzgünümKaçıncı günü transferin? Değeri 7 olup yükselenler de var endişelenme. Önemli olan iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması değerin
hemen ekliyorum yaşın kaçtıbeni de ekledin mi 1 Eylül transfer çift transfer taze. 13 Eylül de sonuç
Beni de ekler misin İnşallah yarın güzel sonuçlar söyleyebilirim. Yaş: 30 Transfer günü: 26 Ağustoshemen ekliyorum yaşın kaçtı
ekledim inşAllah yarın hayırla güncellemek nasip olsun haberinizi bekiyorumBeni de ekler misin İnşallah yarın güzel sonuçlar söyleyebilirim. Yaş: 30 Transfer günü: 26 Ağustos