2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sağlıkla ilerler inşallah ne güzel gönül ferahlığı versin rabbim herkese sağlıkla ilerlesin hamilelikler🤲 Sabahları açık pembe oluyor ilaç saati gibi aynı saat geliyor acaba fitil koya koya içeriyi tahriş mi ettim koyarken artık zorlanıyorum çok afedersin içerisi şiş gibi geliyor
Benimde sabahları geliyo renk önemli değil rengi kırmızı olmadığı sürece açık pembe olabilir açık kahverengi olabilir koyu kahve olabilir he rengi kırmızıya bile dönse yine de sağlıkla doğum yapanlar var o yüzden içinizi ferah tutun doğucağı varsa hiçbir şey yapamazsınız o bebek doğucak🥰 hepimizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah gönül ferahlığı çok önemli🙏🏼

Aynen öyle benimde kaç gün devam etti mide bulantısı unutturuyor gerçekten. Dışarıdayım kalp atışı için randevumuz var. Zor tutuyorum kendimi bulantıdan😄
Bulantı hepsinin önüne geçiyo hayatı sorgulatıyo😄😄

Canım benim senden de Allah razı olsun. Eğer oksaparı 9 ay kullanacaksan hastaneden rapor da çıkartabilirsin o zaman yüzde ödemiyorsun hiç. Ben şimdi öyle yaptım kesinleşince 9 ay kullanacağım. Çok pahalı tabi ki yazık o paralara bebeğimizin ihtiyaçlarını alırız😍 Süt sağma makinesi benim de aklımda ben de almak istiyorum bir tane şimdiden. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi 🤲🤲🤲
Doktor 3 ay demişti ama tabi değişebilir inşaAllah o zaman tabi belli olur. İlaca devam derse öyle yaparım. 🥰 otomatikler var Amerika dan bi kadında görmüştüm Türkiye ye gelmiş takıyorsun kendisi sağıyor üstünde haznesi var biraz pahalı ama ikiz olursa inşaAllah rahat kullanırsın 🥰🥰🥰 ben dayanamadım bağırsaklarıma kramp giriyor gazdan muhtemelen yarın memorial da bir doktor var ona gideceğim sabah. Kalp atışını dinlemek istemiyorum zararlıymış sürekli dinlemekte hersey yolunda mı sorcam ya nasılsa pazartesi dinlemeye gideceğim Allah’ın izniyle :)))) bu bağırsağa giren kramptan bayılacam günde 1 defa ve anlık oluyor ama yere seriyor onu da bi sorayım diyorum yaşayan var mı bilmiyorum da yada neden olur? Gaz yapan yiyecekte yemiyorum ama bakalım

Son düzenleme:
Transferden sonra inanılmaz alerjik rinitimde artış oldu en son ne zaman burnumdan nefes aldım hatırlamıyorum ve asla geçmiyo. Bunu yaşayan ve bir çözüm bulan var mı kızlar☹️ burun spreyleri hamilelikte kullanılmıyomuş sanırım

Kaçıncı günü transferin? Değeri 7 olup yükselenler de var endişelenme. Önemli olan iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması değerin
11 günüydü, sanırım mucize bu değerle ilerlemesi. Böyle olup hamile olan varsa yazabilir mi arkadaşlar baya üzgünüm😔

X