Anladım sanırım normal bi durum 1 kullanan görmedim.. çok teşekkür ederimBen sabah 2 akşam 2 kullanıyorum kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyor
Aynen öyle benimde kaç gün devam etti mide bulantısı unutturuyor gerçekten. Dışarıdayım kalp atışı için randevumuz var. Zor tutuyorum kendimi bulantıdanBen gebeliğin 6.haftasındayım hala ara ara geliyo artık hiiiç takmıyorummidemin derdine düşünce o çok önemsiz kaldı çünkü belli yani ağrım çok fazla yok ve kırmızıya dönmüyo seninde böyleyse hiç korkma akışına bırak ve bol su iç suyla azalıyo lekelenme
InsaAllah canim tedaviye gerek.kalmadan insaAllah dinlenme suresi veriyo zaten doktorlar 2 ay diye biliyorum toparlan dinlen ama pes etme canim olucak buna inanCanım gidicem ama şimdi hemen gidersem bu psikoloji ile olumsuz sonuç alırım yine kötü bişey olursa diye düşünürüm. Nasip olursa Nisan Mayıs gibi giderim inşallah gerek kalmadan kendi kendine olur kürtajdan sonra yada tüp bebekten sonra olma şansı artijormus galiba hamile kalanlar olmuş hep
Canım benim senden de Allah razı olsun. Eğer oksaparı 9 ay kullanacaksan hastaneden rapor da çıkartabilirsin o zaman yüzde ödemiyorsun hiç. Ben şimdi öyle yaptım kesinleşince 9 ay kullanacağım. Çok pahalı tabi ki yazık o paralara bebeğimizin ihtiyaçlarını alırızKızlar günaydınbugün aile hekimime oksapar ve progestanı yazdırdım. Tabi benim ilkinde kalbi durunca ve yaşımdan dolayı daha bi kolay oldu. Ya bu bilgiyi buraya veren H Historia Allah razı olsun neden yazılıyorken harici alıyormuşum ki 10 güne bir ilaçlar bitiyor ve totale vurunca onun yerine süt sağma makinesi alcam inşaAllah otomatikleri varmış millet kıyafet bakıyor ben süt sağma makinesi iyimi
Kaçıncı günü transferin? Değeri 7 olup yükselenler de var endişelenme. Önemli olan iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması değerinKızlar sonucum çıktı ama çok düşük 8 çıktı, pozitifmiş ama 2 gün sonra tekrar test verip yükselicekmi bakıcaz böyle olan var mı ?
Yalnız ben miyim diyordumBenimde bugün 11.günüm 2.kanımı vercem çok heycanlıyım bakalım nekadar yükselmişbende tedirginim canım ya nekadar uzanmam gerek nekadar eğilmem gerek filan düşüne düşüne bi hal oldum
12 gün, dr pozitif ama yükselmesi lazım dedi inşallah yükselir , biraz yıkıldımKaçıncı günü transferin? Değeri 7 olup yükselenler de var endişelenme. Önemli olan iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması değerin
Yaa nasıl cesaret ettiniz maşallah. Ben daha hiç eğilmedim korkuma. Kıyafetlerimi bile oturarak giyiniyorum. Çok mu abartıyorum acabaÇok ani hareket etmedim, namazımı bile kıldım
Aslında bugün 2. Kan verişim olacak. Daha vermedim. 9 günde vermiştim 290 çıktı. Bugün inşallah katlanmıştır. Senin de inşallah katlanmıştır canım. Ben de çok heyecanlıyımKaç çıktı acaba değeriniz
uğramıyorum demeyelim uğrayamıyorumTopik sahibiemy14 hiç uğramıyor galiba buralara canım naptın nasılsın ne kadarlık oldun iyimisinizz
Benim de belirtilerim olmadı lütfen moralini bozma belirti olmak zorunda değilmiş bol bol dua etMerhaba kizlar 29.08. transfer oldum. Ilk üc gün bacak agrilarim vardi ve sonradan hic bir semptom olusmadi. Sizce normal mi? En erken idrar testini ne zaman tavsiye edersiniz. Bugün 6ci günüm...
Hayırlı olsunn inşAllah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinAslında bugün 2. Kan verişim olacak. Daha vermedim. 9 günde vermiştim 290 çıktı. Bugün inşallah katlanmıştır. Senin de inşallah katlanmıştır canım. Ben de çok heyecanlıyımallah yüzümüzü güldürsün
Ooo maşallah sizeeuğramıyorum demeyelim uğrayamıyorum
benim minik mahvediyor beni
ne yemek yiyorum ne bişi
enerjim yok midem bulanıyor herşeyden
2 aylık olduk hamd olsun
ya 7. haftaya girdik başladı bulantılarımOoo maşallah sizeeminik şimdiden enerjiyi aldı desene
Amiiin hepimizin miniği sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin inşallahHayırlı olsunn inşAllah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
sizi listeye ekleyelim
yaşınız ve transfer tarihinizi öğrenebilirmiyim
Aynı doktorla devam mı ediyorsun canım ilaçlar ne alemde hepsini kullanıyor muyuz yine kalp atışından sonra daya 7. haftaya girdik başladı bulantılarım
doktora bulantı ilacı yazdırdım onu alacağım en kısa sürede yoksa bu iş beni mahvedecek
Ben hareket ediyorum ama çokta tedirginim doğuma kadar böyle mi olcazAslında bugün 2. Kan verişim olacak. Daha vermedim. 9 günde vermiştim 290 çıktı. Bugün inşallah katlanmıştır. Senin de inşallah katlanmıştır canım. Ben de çok heyecanlıyımallah yüzümüzü güldürsün
şu anlık aynı doktordayım ama değiştirmem lazım doktorumdan çoook memnun olmama rağmenAynı doktorla devam mı ediyorsun canım ilaçlar ne alemde hepsini kullanıyor muyuz yine kalp atışından sonra da