2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aynen öyle benimde kaç gün devam etti mide bulantısı unutturuyor gerçekten. Dışarıdayım kalp atışı için randevumuz var. Zor tutuyorum kendimi bulantıdan

Kızlar sonucum çıktı ama çok düşük 8 çıktı, pozitifmiş ama 2 gün sonra tekrar test verip yükselicekmi bakıcaz böyle olan var mı ?

InsaAllah canim tedaviye gerek.kalmadan insaAllah dinlenme suresi veriyo zaten doktorlar 2 ay diye biliyorum toparlan dinlen ama pes etme canim olucak buna inan

Canım benim senden de Allah razı olsun. Eğer oksaparı 9 ay kullanacaksan hastaneden rapor da çıkartabilirsin o zaman yüzde ödemiyorsun hiç. Ben şimdi öyle yaptım kesinleşince 9 ay kullanacağım. Çok pahalı tabi ki yazık o paralara bebeğimizin ihtiyaçlarını alırız Süt sağma makinesi benim de aklımda ben de almak istiyorum bir tane şimdiden. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

Kızlar sonucum çıktı ama çok düşük 8 çıktı, pozitifmiş ama 2 gün sonra tekrar test verip yükselicekmi bakıcaz böyle olan var mı ?
Kaçıncı günü transferin? Değeri 7 olup yükselenler de var endişelenme. Önemli olan iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması değerin

Benimde bugün 11.günüm 2.kanımı vercem çok heycanlıyım bakalım nekadar yükselmiş bende tedirginim canım ya nekadar uzanmam gerek nekadar eğilmem gerek filan düşüne düşüne bi hal oldum
Yalnız ben miyim diyordum Korkumdan sağıma soluma dönerken zorlanıyorum debeleniyorum. Gerilemiyorum kolumu zor kaldırıyorum acaba ben mi anormalim

Merhaba kizlar 29.08. transfer oldum. Ilk üc gün bacak agrilarim vardi ve sonradan hic bir semptom olusmadi. Sizce normal mi? En erken idrar testini ne zaman tavsiye edersiniz. Bugün 6ci günüm...

Merhaba kizlar 29.08. transfer oldum. Ilk üc gün bacak agrilarim vardi ve sonradan hic bir semptom olusmadi. Sizce normal mi? En erken idrar testini ne zaman tavsiye edersiniz. Bugün 6ci günüm...
Benim de belirtilerim olmadı lütfen moralini bozma belirti olmak zorunda değilmiş bol bol dua et

Hayırlı olsunn inşAllah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
sizi listeye ekleyelim
yaşınız ve transfer tarihinizi öğrenebilirmiyim

Hayırlı olsunn inşAllah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
sizi listeye ekleyelim
yaşınız ve transfer tarihinizi öğrenebilirmiyim
Amiiin hepimizin miniği sağlıkla büyüsün dünyaya gelsin inşallah yaşım 34, transfer 26 ağustos.

Ben hareket ediyorum ama çokta tedirginim doğuma kadar böyle mi olcaz yakın değerlerimizz şimdi geldim vericem bakalım bikaç saate belli olur

Aynı doktorla devam mı ediyorsun canım ilaçlar ne alemde hepsini kullanıyor muyuz yine kalp atışından sonra da
şu anlık aynı doktordayım ama değiştirmem lazım doktorumdan çoook memnun olmama rağmen
özel sağlık sigortası yaptırmıştık doğum kapsamlı benim doktorum da özel klinikte
özel hastaneye bağlı bir doktor bulmam lazım Bursa da önerisi olan varsa çok sevinirim hatta
İlaçlarda şöyle kan sulandırıcı 20 gün iğne kullandım oksapar

20 günün sonunda doktor hapa geçelim dedi coraspine başladım
folik asit devam

bi de progestan fitil ve progestan dex iğne devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…