İnşallaaah benim de yarın test günüm arada kasık ağrılarım oldu inşallah tutunma belirtisidirAynı benimde yarındı test günüm ben dayanamayıp gidip yaptırdım idrarda cıkmıştı
2gündür regl olckmşm gibi sancı girip cıkıyordu buda bi tutunma belirtisiymiş kanda 199 cıktı hiç merak etme içini ferah tut allah hayırlısıyla verir inşallah
Benim de yarın test günüm bende evde test yapmadım inşallah yarın güzel haberler alırız
Amiiin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz için hayırlı güzel şeyler olsunİnşallah yaSaya saya bitirdik günleri. İnşallah biz yarın, bekleyen arkadaşlar da test günlerinde pozitif sonuçlar alırız. Ve en önemlisi devamı da güzel olsun, herkes sağlıkla kavuşsun yavruşuna.
10 Ağustos ta transfer oldum o günden beridir kasıklarım ağrıyordu, 2 3 gündür durdu ağrısı, biraz da korkuyorum bundan ötürü ama demem online çok oluyor kasık ağrısıselam kızlar yarın test günü, ve normalde regl olma zamanım bugün regl olcak gibi hissediyorum yaa inşallah olmam böyle olan varmıydı
İnşallah allah güldürsün hepimizin yüzünüİnşallaaah benim de yarın test günüm arada kasık ağrılarım oldu inşallah tutunma belirtisidir
Amiiiiin inşallahİnşallah allah güldürsün hepimizin yüzünü
Benimde bugün 11.günüm 2.kanımı vercem çok heycanlıyım bakalım nekadar yükselmişKızlar merhaba. Benim de bugün 11.günüm. Çok şükür pozitifi gördük. Bişey sormak istiyorum. Doya doya korkmadan gerişebilen var mıuzanmak eğilmek gibi ani hareketlerden kaçınmamı söyledi doktor. Puta döndüm korkumdan. Şöyle uzanıp bi gerişemiyorum bişey olur diye. Siz yapabiliyor musunuz
Çok ani hareket etmedim, namazımı bile kıldımKızlar merhaba. Benim de bugün 11.günüm. Çok şükür pozitifi gördük. Bişey sormak istiyorum. Doya doya korkmadan gerişebilen var mıuzanmak eğilmek gibi ani hareketlerden kaçınmamı söyledi doktor. Puta döndüm korkumdan. Şöyle uzanıp bi gerişemiyorum bişey olur diye. Siz yapabiliyor musunuz
Kaç çıktı acaba değerinizKızlar merhaba. Benim de bugün 11.günüm. Çok şükür pozitifi gördük. Bişey sormak istiyorum. Doya doya korkmadan gerişebilen var mıuzanmak eğilmek gibi ani hareketlerden kaçınmamı söyledi doktor. Puta döndüm korkumdan. Şöyle uzanıp bi gerişemiyorum bişey olur diye. Siz yapabiliyor musunuz
Merhaba son durumunuz nedir kan testi yapıldı mı benim test günüm yarın bi umut hala ilaçları da kullanıyorum olursa pozitifse pişman olmayayım siz naptınızÇok moral bozucu ben bir de histeroskopi oldum kolay tutunsun diye rahime çizik atıldı neyse olmadıysa hayırlısı diyeceğiz
Ben sabah 2 akşam 2 kullanıyorum kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyorMerhaba kızlar pazar transferim oldu 3 gündür estrofemi günde 1 olarak kullanıyordum. Dün transferden önce kan verdim. Bugün çıktı aradılar estrofemi günde 3 yaptılar e2 değeri yeterince yükselmemiş sorun mu bu
Ben gebeliğin 6.haftasındayım hala ara ara geliyo artık hiiiç takmıyorumKanaması devam eden var mı kafayı yemek üzereyim Allah’a sığınıyorum ama geçmiyor çok değil ama her gün aynı saat açık pembe geliyor akşama leke 6 gün öldü canımdan can gidiyor resmen
benim 12 gün oldu doktoruma sordum , bugün test verebilirsin dedi, yarım saat sonra öğreneceğim. Ağlamaklı şekilde bekliyorum elim ayağım buz kestiiiYarın test günüm. Yüreğim ağzımda.Evde test yapmadım ve yapmıycam bu sefer. Yarın ola hayrola bakalım...
Sağlıkla ilerler inşallah ne güzel gönül ferahlığı versin rabbim herkese sağlıkla ilerlesin hamileliklerBen gebeliğin 6.haftasındayım hala ara ara geliyo artık hiiiç takmıyorummidemin derdine düşünce o çok önemsiz kaldı çünkü belli yani ağrım çok fazla yok ve kırmızıya dönmüyo seninde böyleyse hiç korkma akışına bırak ve bol su iç suyla azalıyo lekelenme
İnşallah güzel haberlerinizi alıcazz sakin olun dualarım sizinlebenim 12 gün oldu doktoruma sordum , bugün test verebilirsin dedi, yarım saat sonra öğreneceğim. Ağlamaklı şekilde bekliyorum elim ayağım buz kestiii
Canım gidicem ama şimdi hemen gidersem bu psikoloji ile olumsuz sonuç alırım yine kötü bişey olursa diye düşünürüm. Nasip olursa Nisan Mayıs gibi giderim inşallah gerek kalmadan kendi kendine olur kürtajdan sonra yada tüp bebekten sonra olma şansı artijormus galiba hamile kalanlar olmuş hep13 yil sonra hadi bidaha diyerek ciktik bizde bu yola, ayni klinikde 3. Transferimi olmadan once esimle konusduk bu bizim son tedavimiz olacakdi ve kalan embriyolarimizi imha ettirmek istedigimizi soyledik transfer gunumuzde kalanlar imha oldu imha edilmeyen 2 embriyoda transfer oldu. Son bi sans vermistik kendimize bu surecte 14. Yilimiza girdik oyle uzun bi surecti pes etme canim gücünü topla ve yeniden basla Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir Allaha guven.. pes edersen umudunu kaybetmis olursun asla pes etme...asla umudunu kaybetme olucak sadece zamana ihtiyac var dua ve sabirla bismillah de yeniden basladualarim seninle ve diger arkadaslarimla