İnşallah ikisi de tutar ben de 2 embriyo transferi istedim ama doktorum yaşın çok genç daha fırsatımız var , embriyo çok kaliteli tutmamasına imkan vermiyorum dedi, ve benim kan değerlerim kötü ve sürekli yükselen tansiyonum var. Ve toplamada ağır ohss olduğum için uygun bulmadı ama çok istedim ikiz olmasını:) inşallah sen ikizlere hamile kalırsın2 tane 5.gün
Rabbim ikinizi de sevindirsin inşallahAyni gün transfer olmusuz ama benim doktorum 11 eylül de kan vermemi söyledi...hakkimizfa hayirlisi olsun
Sizin adınıza çok üzüldüm şimdiden çok geçmiş olsunHayirlisi olsun canım hakkında olmayacak oldu mu olmuyor üzülme. Bende temmuz sonu transfer olmuştum. Herşey çok güzel gidiyordu kesesini yolkunu gördük ama kalp atışı duyulmadı bu hafta alacaklar bebeğidemekki bizim daha zamanımız var zamanımız gelmemiş
Ay boşverin devlettekileri siz kendi doktorunuzu dinleyin görmeniz bile mükemmel bi olayDoktorun tavrını bir görseniz çok acımasızcaydı
Senin zor olurmuş gerçekten canım ya iyi bi kararİnşallah ikisi de tutar ben de 2 embriyo transferi istedim ama doktorum yaşın çok genç daha fırsatımız var , embriyo çok kaliteli tutmamasına imkan vermiyorum dedi, ve benim kan değerlerim kötü ve sürekli yükselen tansiyonum var. Ve toplamada ağır ohss olduğum için uygun bulmadı ama çok istedim ikiz olmasını:) inşallah sen ikizlere hamile kalırsın
Stresten yastığı ısırıyordum artık:)Al işte hamilelik belirtisi.maç boyunca kupa töreninde ağlamaktan helak oldum
Canım belki transferden birkaç gün sonra tutunduysa değerin yeni artıyor olabilir inşallah öyledir ve katlanarak artarKizlar daha oncede yazmistim 21 agustos 3. Gun emriyosu 10. Gun kanda 7 kusur cikmisti 12. Gun 14.70 cikti sonucum
Sonuc 2 gunde 2ye katladı qma yinede 12. Gun icin cok dusuk degilmi degerim boyle olup saglikli ilerleyen var mi canim cok sıkıldı
Şuan hiç tüp bebek deneyecek gücüm yokSizin adınıza çok üzüldüm şimdiden çok geçmiş olsunümit kesmek yok ama Allah en uygun zamanda verecektir eğer moral olacaksa bir akrabam 10 yıl üstüne bir tüp bebek deniyor olmayınca ikinciyi denemiyorlar ve üç ay sonra hamile kalıyor. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize..
Insallh canim birazdan yine kan vermeye gidecem hayirlisi bakalimCanım belki transferden birkaç gün sonra tutunduysa değerin yeni artıyor olabilir inşallah öyledir ve katlanarak artar
13 yil sonra hadi bidaha diyerek ciktik bizde bu yola, ayni klinikde 3. Transferimi olmadan once esimle konusduk bu bizim son tedavimiz olacakdi ve kalan embriyolarimizi imha ettirmek istedigimizi soyledik transfer gunumuzde kalanlar imha oldu imha edilmeyen 2 embriyoda transfer oldu. Son bi sans vermistik kendimize bu surecte 14. Yilimiza girdik oyle uzun bi surecti pes etme canim gücünü topla ve yeniden basla Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir Allaha guven.. pes edersen umudunu kaybetmis olursun asla pes etme...asla umudunu kaybetme olucak sadece zamana ihtiyac var dua ve sabirla bismillah de yeniden baslaŞuan hiç tüp bebek deneyecek gücüm yokbiraz dinlenip kendime gelmek istiyorum inşallah vardır vaktiniz saatimiz
InsaAllah pozitifdir sonucun canimYarın test günüm. Yüreğim ağzımda.Evde test yapmadım ve yapmıycam bu sefer. Yarın ola hayrola bakalım...
Kuzum günaydın aynı benimde öyleydi merak etme pozitif düşün pozitif olsun bence güzel haberler alacaksın hayırlısı ileselam kızlar yarın test günü, ve normalde regl olma zamanım bugün regl olcak gibi hissediyorum yaa inşallah olmam böyle olan varmıydı
Pozitif olsun inşallahYarın test günüm. Yüreğim ağzımda.Evde test yapmadım ve yapmıycam bu sefer. Yarın ola hayrola bakalım...
Aynı benimde yarındı test günüm ben dayanamayıp gidip yaptırdım idrarda cıkmıştıselam kızlar yarın test günü, ve normalde regl olma zamanım bugün regl olcak gibi hissediyorum yaa inşallah olmam böyle olan varmıydı
Benim de yarın test günüm bende evde test yapmadım inşallah yarın güzel haberler alırızYarın test günüm. Yüreğim ağzımda.Evde test yapmadım ve yapmıycam bu sefer. Yarın ola hayrola bakalım...
İnşallah.. Hepimizin gönlünce olsunInsaAllah pozitifdir sonucun canim