2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

ilacı iğneyle değil enjektörle çekin daha sonra iğneyi takın iğne ilk ilaca değil vuracağınız yere değsin ucu körelmemiş olur daha az canınız yanar.
Kuzum hazır iğne ucu da sabit maalesef onu yapamıyoruz 🥲 aha da böyle görseli internetten buldum 🫣

Eklentiler

• IMG_3565.jpeg
    IMG_3565.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 62
Canım sen naptın bursa da doktor arastirmasina girdin mi bulabildin mi birini
Sanırım medicana volkan aksakallı
Devlette ise Zeliha atak
Bu iki doktora karar verdim ben şimdilik tabi kararım değişmezse 😂
Devlette Zeliha hanıma daha önce gitmiştim ilgili ve sevecen bi doktordu(devlette diğer doktorlarla kıyaslayınca tabi 🤪)

Lütfen sakin ol. Biz sadece tavsiye verebiliriz .dr una ulaşıp durumunu bildir canım ve söylediklerini uygula. Burada bir çok kişi benzer durumları yaşayıp gebeliğine devam ediyor.lütfen kendini yıpratıp vücut direncini düşürme. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak 🙏
Amin canım çok şükür şuan için daha iyim kan görmedim arada akıntım koyulaşıyor kahve gibide değilde böyle açık kahvemsi ama kan olmaması rahatlattı biraz beni 🙏🏻❤️

Ben de gece WC kalktığımda gördüm kırmızı kahverengi yoğun kanama tamam dedim yolun sonu 🤦🤦🤦 çöktüm iyice sonra bir ümit acile gittim kese orda duruyor dedi Dr içime biraz su serpildi ama yine de tehlike devam ediyordu beş gün progestan iğne sonrası kanamam durdu çok şükür darısı sana inşallah canım 🙏 benim üç kayıptan sonra bu son gebeliğim olacak çünkü eşimle tekrar tedaviye başlamak istemiyoruz çok yıprandım bedenen ruhen maddi manevi perisaniz Allah'ım neyi bizim için hayırlı görüyorsa o olsun inşallah başka duam yok🙏🙏🙏
Kesinlikle çok ümitle giriyoruz manen madden insan okadar tedirgin oluyor bukadar nezaman enson korktum bilmiyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize dualarımda olcaksın sende❤️

Kesinlikle çok ümitle giriyoruz manen madden insan okadar tedirgin oluyor bukadar nezaman enson korktum bilmiyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize dualarımda olcaksın sende❤️
Allah razı olsun canım hepimizin yüzünü güldürsun rabbim ♥️🙏🙏

Eee kızlar ilk günler kımıldamadan yatabildiniz mi ben dayanamıyorum vallahi kalkıp suyumu ilacımı kitabımı vs alıyorum ayrıca rutin beslenmeme devam ediyorum sizler ekstra neler yediniz içtiniz çay ve kahveyi kestiniz mi?
İlk naklimde 2 hafta evden çıkmamıştım doğru düzgün dinlenmiştim hep negatif oldu ikincide sadece iki gün yattım sonra çalıştım pozitifi gördük şükür :) şu an ağır kaldırmıyorum öğlen gidiyorum işe ve 4 saat çalışıp geliyorum eve. Çayla aram yoktur kahveyi çok severim ama içmiyorum :) ceviz yumurta muz kuru kayısı gibi besinler tüketmeye calısıyorum :)

Kuzum hazır iğne ucu da sabit maalesef onu yapamıyoruz 🥲 aha da böyle görseli internetten buldum 🫣
Canım o zaman eczaneden enjektör al fazladan ucunu diğer enjektörün ucuyla değiştir :) yada sor belki ellerinde sadece uç vardır

Canım o zaman eczaneden enjektör al fazladan ucunu diğer enjektörün ucuyla değiştir :) yada sor belki ellerinde sadece uç vardır
Ucuda sabit canım direk içinde çıkan bir uç değil birleşik yani camın içinde uç 🫣çıkmıyor ve aşırı kalın 🤣

Şuan iyim çok şükür bidaha kırmızılık görmedim sadece tuvalete arada kalkınca hafif koyu akıntı oluyor ama kırmızı değil çok şükür🙏🏻
Cok sukur korkma pozitifi gordugumden beri ayniyim bende insaAllah minigin saglikli ve seninle🥰

Sanırım medicana volkan aksakallı
Devlette ise Zeliha atak
Bu iki doktora karar verdim ben şimdilik tabi kararım değişmezse 😂
Devlette Zeliha hanıma daha önce gitmiştim ilgili ve sevecen bi doktordu(devlette diğer doktorlarla kıyaslayınca tabi 🤪)
Şehir Hastanesi'nde mi Zeliha hanım ikisine de randevu bulmak zor galiba şehire hiç görünmüyor zaten

Şehir Hastanesi'nde mi Zeliha hanım ikisine de randevu bulmak zor galiba şehire hiç görünmüyor zaten
Evet şehir hasyitanesinde.
Hatta ben şehir Hastanesi'nde kadın doğum bölümünden diğer 2 3 doktora gittim hiçbiri yüzüme bile bakmamişti klasik devlet hastanesi işte. En son bir kez Zeliha hanıma gitmiştim sadece ama baya memnun kalmıştım.
Ben 1 yıldır hiç şehir hastanesinden randevu almadım ama daha önce hep cumartesi günü saat tam 16.00 da alıyordum o zman randevu bulabiliyodum.
Volkan beye de mi zor randevu bulmak ya🤦‍♀️
Siz buldunuz mu peki başka bi doktor

X