İnşallah artar benimde burda paylaşırım sizinleBenm de
7. Gün 29 çıkmıştı
10. Gün 140
12. Günde 450 çıktı bence senin değerin benmkine bennziyo inşallah katlanarakta artar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah artar benimde burda paylaşırım sizinleBenm de
7. Gün 29 çıkmıştı
10. Gün 140
12. Günde 450 çıktı bence senin değerin benmkine bennziyo inşallah katlanarakta artar
Kuzum hazır iğne ucu da sabit maalesef onu yapamıyoruz aha da böyle görseli internetten buldumilacı iğneyle değil enjektörle çekin daha sonra iğneyi takın iğne ilk ilaca değil vuracağınız yere değsin ucu körelmemiş olur daha az canınız yanar.
Dünkü testime göre 100 geçmişimdir diye düşünmüştüm ama şuan herşeye şüpheliyimBenim bugün 7. Günüm 130 çıktı ama her bünyenin farklı oluyor. Ayrıca 70 den fazla çıkar diye düşünüyorum
Bakalım eşimi bekliyorum gelsede versem inşallah güzel bi değer görürüm biraz rahatlarımEvet canım yeterli olacak
Sağlıklı olsunda 1. De düşük olunca bu transferde de pozitif aldım ama çok tedirginim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinOoo maşaallah canım ikizler mi geliyor ne
Şuan iyim çok şükür bidaha kırmızılık görmedim sadece tuvalete arada kalkınca hafif koyu akıntı oluyor ama kırmızı değil çok şükürCanim durumun nasil ??
Sanırım medicana volkan aksakallıCanım sen naptın bursa da doktor arastirmasina girdin mi bulabildin mi birini
Yaptırınca hemen yazcam sizeCanım yarın yaptırdığında 80 üstü bir değer çıkacaktır muhtemelen, benim 10. Günde 96 çıktı. Değerler kişiden kişiye de değişiyor 70-80 civarı çıkması yeterli olacaktır.
Amin canım çok şükür şuan için daha iyim kan görmedim arada akıntım koyulaşıyor kahve gibide değilde böyle açık kahvemsi ama kan olmaması rahatlattı biraz beniLütfen sakin ol. Biz sadece tavsiye verebiliriz .dr una ulaşıp durumunu bildir canım ve söylediklerini uygula. Burada bir çok kişi benzer durumları yaşayıp gebeliğine devam ediyor.lütfen kendini yıpratıp vücut direncini düşürme. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak
Kesinlikle çok ümitle giriyoruz manen madden insan okadar tedirgin oluyor bukadar nezaman enson korktum bilmiyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize dualarımda olcaksın sendeBen de gece WC kalktığımda gördüm kırmızı kahverengi yoğun kanama tamam dedim yolun sonu çöktüm iyice sonra bir ümit acile gittim kese orda duruyor dedi Dr içime biraz su serpildi ama yine de tehlike devam ediyordu beş gün progestan iğne sonrası kanamam durdu çok şükür darısı sana inşallah canım benim üç kayıptan sonra bu son gebeliğim olacak çünkü eşimle tekrar tedaviye başlamak istemiyoruz çok yıprandım bedenen ruhen maddi manevi perisaniz Allah'ım neyi bizim için hayırlı görüyorsa o olsun inşallah başka duam yok
Allah razı olsun canım hepimizin yüzünü güldürsun rabbimKesinlikle çok ümitle giriyoruz manen madden insan okadar tedirgin oluyor bukadar nezaman enson korktum bilmiyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize dualarımda olcaksın sende
Amin aminAllah razı olsun canım hepimizin yüzünü güldürsun rabbim
İlk naklimde 2 hafta evden çıkmamıştım doğru düzgün dinlenmiştim hep negatif oldu ikincide sadece iki gün yattım sonra çalıştım pozitifi gördük şükür :) şu an ağır kaldırmıyorum öğlen gidiyorum işe ve 4 saat çalışıp geliyorum eve. Çayla aram yoktur kahveyi çok severim ama içmiyorum :) ceviz yumurta muz kuru kayısı gibi besinler tüketmeye calısıyorum :)Eee kızlar ilk günler kımıldamadan yatabildiniz mi ben dayanamıyorum vallahi kalkıp suyumu ilacımı kitabımı vs alıyorum ayrıca rutin beslenmeme devam ediyorum sizler ekstra neler yediniz içtiniz çay ve kahveyi kestiniz mi?
Kuzum hazır iğne ucu da sabit maalesef onu yapamıyoruz aha da böyle görseli internetten buldum
Canım o zaman eczaneden enjektör al fazladan ucunu diğer enjektörün ucuyla değiştir :) yada sor belki ellerinde sadece uç vardırKuzum hazır iğne ucu da sabit maalesef onu yapamıyoruz aha da böyle görseli internetten buldum
Ucuda sabit canım direk içinde çıkan bir uç değil birleşik yani camın içinde uç çıkmıyor ve aşırı kalınCanım o zaman eczaneden enjektör al fazladan ucunu diğer enjektörün ucuyla değiştir :) yada sor belki ellerinde sadece uç vardır
Cok sukur korkma pozitifi gordugumden beri ayniyim bende insaAllah minigin saglikli ve seninleŞuan iyim çok şükür bidaha kırmızılık görmedim sadece tuvalete arada kalkınca hafif koyu akıntı oluyor ama kırmızı değil çok şükür
Şehir Hastanesi'nde mi Zeliha hanım ikisine de randevu bulmak zor galiba şehire hiç görünmüyor zatenSanırım medicana volkan aksakallı
Devlette ise Zeliha atak
Bu iki doktora karar verdim ben şimdilik tabi kararım değişmezse
Devlette Zeliha hanıma daha önce gitmiştim ilgili ve sevecen bi doktordu(devlette diğer doktorlarla kıyaslayınca tabi )
Bn aparati kndim yaptim :))))Aynen oyle bunun bi aparati falan olsaymis keske lutinus gibi cunku fitili yerlestirmek buyuk sıkıntı şişmiş sanki oralar
Evet şehir hasyitanesinde.Şehir Hastanesi'nde mi Zeliha hanım ikisine de randevu bulmak zor galiba şehire hiç görünmüyor zaten