2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bugun yine panik içinde ordan oraya koşturdum cantamı bi yerde unuttum çok kötü bir gundu. Kahverengi akıntım devam ediyor. Doktora sordum biraz dinlenin dedi coraspini kesti bişey yoktur dedi. İnşaallah bisey olmamıstır ya dogru duzgun su bile içemedim bugun :KK43:
Canım kendini fazla yorduğun için oluyor bu lekelenme bence dinlenmelisin 🌺

Teşekkur ederım canım. Van beni mahvetti ya bugun yine koşturdum panik içinde ordan oraya ve kahverengi akıntım olmus yıne. İğnemi milli egıtım mudurlugunun ıcınde bi odada yaptım dusunun. Doktoruma sordum onemli degıldır dedi coraspini kesti. Ay bana dua edin çok korkuyorum😢
Ayy canım ya göreve de başlaman lazım tabii erteleyemiyorsun, umarım mem de işlerin bugün bitmiştir de artık biraz dinlenirsin

26 ağustosta transfer oldum.doktora mesaj attım.hemşire hattına attım kimse bakmıyor.sinirden ağlıyorum
Gerçekten kendinizi yıpratmayın, belki de şu an karnınızda yavrunuzu taşıyorsunuz o stresi yüklemeyin miniğe. Dediğim gibi bende idrar yolu enfeksiyonu var, transfer olurken de vardı. Tutunmaya engel değil. Kendi doktoruma lekelenmeli kanamalı bir gebelik yaşadığım için bunu da sordum dün bu arada, hiç alakası yok tutunmaya engel değil düşük de öyle idrar yolu enfeksiyonuyla olan bir şey değil demişti. İçiniz ferahlasın biraz.

Gerçekten kendinizi yıpratmayın, belki de şu an karnınızda yavrunuzu taşıyorsunuz o stresi yüklemeyin miniğe. Dediğim gibi bende idrar yolu enfeksiyonu var, transfer olurken de vardı. Tutunmaya engel değil. Kendi doktoruma lekelenmeli kanamalı bir gebelik yaşadığım için bunu da sordum dün bu arada, hiç alakası yok tutunmaya engel değil düşük de öyle idrar yolu enfeksiyonuyla olan bir şey değil demişti. İçiniz ferahlasın biraz.
Sağolun desteğiniz için iyi geldi

Bugun yine panik içinde ordan oraya koşturdum cantamı bi yerde unuttum çok kötü bir gundu. Kahverengi akıntım devam ediyor. Doktora sordum biraz dinlenin dedi coraspini kesti bişey yoktur dedi. İnşaallah bisey olmamıstır ya dogru duzgun su bile içemedim bugun :KK43:
Ben normalden daha fazla kahverengi akıntı yaşadım benimkisi artık tuvalete damlıyodu sadece peçeteye de değil ama şuan için bir sıkıntım yok kanama alanımda yok. Benim doktorum da coraspini kesmişti. Bol su için gerçekten suyla azalıyo lekelenme. Bir de dinlenin korkmayın inşallah bişeycik olmaz😊

Ayy canım ya göreve de başlaman lazım tabii erteleyemiyorsun, umarım mem de işlerin bugün bitmiştir de artık biraz dinlenirsin
Aynen canım yorgunluktan öldüm ama bitti pazartesiye kadar rahatım çok şükür. İnşaallah yavrum sıkı sıkı tutunmuştur . Dün sinirimden oturdum bir saat agladım yetısmeyecek dıye işler sonra baktım lekelenmem olmus. İnşaallah yavrum saglıkla gelişiyordur🙏🏻🥹

Ben normalden daha fazla kahverengi akıntı yaşadım benimkisi artık tuvalete damlıyodu sadece peçeteye de değil ama şuan için bir sıkıntım yok kanama alanımda yok. Benim doktorum da coraspini kesmişti. Bol su için gerçekten suyla azalıyo lekelenme. Bir de dinlenin korkmayın inşallah bişeycik olmaz😊
Ay inşaallah canım ya bundan sonra dinleniyorum zor işlerimiz bitti çok şükür🙏🏻☺️

İster istemez burda çoğu kişide okudum ama insan o kanı görünce kafayı yiyormuş okadar emek ve pozitif sonuçtan sonra bi anda çöktüm 😢kendimi olumluya yönlendiriyorum yerleşme kanaması olarak düşünüyorum ❤️
Naptın canım nasılsın, doktor kan ver demiş sanırım verdin mi yoksa yarın mı vereceksin

Aynen canım yorgunluktan öldüm ama bitti pazartesiye kadar rahatım çok şükür. İnşaallah yavrum sıkı sıkı tutunmuştur . Dün sinirimden oturdum bir saat agladım yetısmeyecek dıye işler sonra baktım lekelenmem olmus. İnşaallah yavrum saglıkla gelişiyordur🙏🏻🥹
Kesinlikle arkadaşların dediği gibi bende şuan dinleniyorum bol su tüketiyorum ve akıntım bitiyo gibi inşallah yavrularımız bizledir ❤️

Naptın canım nasılsın, doktor kan ver demiş sanırım verdin mi yoksa yarın mı vereceksin
Akşam gidicem canım eşimi bekliyorum işten dönmesini ama bidaha kırmızı gelmedi o iki damla dışında sadece biraz akıntımda kahvelik vardı oda dediğiniz gibi bol dinlenme bol su şuan tuvalete fikan gittim bişi gelmedi akşamda kanımı vericem bakalım ne durumdayız❤️

Estrofemi yazıyorlar ama prolutex sgk ödeme listesinde yok, benim aile hekimim yazmaya çalıştı çıkmadı.
Estrofem
Progestan
Kan sulandırıcı iğne bunların hepsini ödüyor
Benim aile hekimim rapor getir yazmam demişti kadın dogumdan randevu almadım henüz ona soracam bide yazar ins 🙏

Transfer günüm adetimden 1 hafta öncesine denk geliyor kafam çok karışık ya erken adet adet olursam diye korkuyorum 😔
Olamazsın canım ona göre ilaç.kullandırtıyorlar sen endişe etme stres yapma o gün çok rahat olmaya bak Allah'ın izniyle herşey yolunda gider inşallah 🙏

Akşam gidicem canım eşimi bekliyorum işten dönmesini ama bidaha kırmızı gelmedi o iki damla dışında sadece biraz akıntımda kahvelik vardı oda dediğiniz gibi bol dinlenme bol su şuan tuvalete fikan gittim bişi gelmedi akşamda kanımı vericem bakalım ne durumdayız❤️
Çok güzel maşallah🧿

Canım aman aman üzme kendini stres yapma, bu sana da bebeğine de iyi gelmez. Haftasonu dinlen bir güzel, bebeğin de dinlensin sonra sağlıkla kavuşun 🥰🤲🏻💫

X