Canım benim gözünüz aydın inşallah sağlıkla devam eder Sabah sabah bu haber çok iyi geldiKızlar çok şükür kan verdim değerim 237 çıktı Allahıma çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim gözünüz aydın inşallah sağlıkla devam eder Sabah sabah bu haber çok iyi geldiKızlar çok şükür kan verdim değerim 237 çıktı Allahıma çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur
Ay çok şükür canım 8.gün değerim bu acaba ikiside tuttumu çok merak ediyorummCanım benim gözünüz aydın inşallah sağlıkla devam eder Sabah sabah bu haber çok iyi geldi
İkiside tutmuş olabilir canım çünkü benimde böyle yüksekti çok şükür ikizlere gebeyim gözün aydın canım dağlıkla al kucağınaAy çok şükür canım 8.gün değerim bu acaba ikiside tuttumu çok merak ediyorumm
Ay Alalhım çok heycanlıı kaçıncı gün kaç çıkmıştı canım? Allah kucağına almayı nasip etsin bebekleriniiiİkiside tutmuş olabilir canım çünkü benimde böyle yüksekti çok şükür ikizlere gebeyim gözün aydın canım dağlıkla al kucağına
Ah ki ne ah!…Tamam negatif sonuçlanmada doktorun ihmali olmadıktan sonra o Allahın işi. Kimse o doktora bir şey diyemez Rabbim nasip edecek bir kere. Ama üzerine düşeni yapmadıkları zaman insan sinir oluyor işte. Göz göre göre de hastaya ilaç başlamamak ilgilenmemek de onların vebali…Bundan sonra her şey senin ve bebeğin için daha iyi olur Allahın izniyle. Dualarım seninleBenim ismimi karistiriyolardi whatspp sorularinda bide doktorun kendisi lekelenmem var diyince bana diyo ki coraspin kes dedim hocam vermediniz ki daha bilmiyo doktor bilmiyo ne verdigini oyle bi suursuzluk icine dusmusum yani.. ben bahcecide cem celik hocanin hastasiydim ameliyatimi yumurta toplamami ilk 2 transferimi bahcecide o yapti negatif sonuclar aldim ama inanilmaz memnundum her sorumun cevabi vardi asistaninda cem hoca gidince mehmet beye kaldik mecburen oyle oluncada cem hocadan kaldik diye ilgi sifirdi alaka sifirdi insan hastasinin dosyasini onunde tutmazmi ? Ne ilac verdigini ekranindan gormezmi ? Bole sorumsuzluk gormedim ben
Amin canım 7. Gün 215 çıkmıştı değerimAy Alalhım çok heycanlıı kaçıncı gün kaç çıkmıştı canım? Allah kucağına almayı nasip etsin bebekleriniii
Sitedeki değerlerle falan karşılaştırınca biraz ikiz gibi duruyor ama yinede bilemeyiz. Herkesin bünye farklı oluyor. Hayırlısı olsun canım benimAy çok şükür canım 8.gün değerim bu acaba ikiside tuttumu çok merak ediyorumm
merhaba,pazartesi doktor kontrolüm var sorayım bumu.teşekkür ederim :)Merhaba, magnezyumun çok faydasını gördüm denemelisin bende de aynı sorun vardı
Kalp atışlarını duydunuz mu Kaç haftalık oldunuz
6+2 gün olduKalp atışlarını duydunuz mu Kaç haftalık oldunuz
İnşallah hayırlı haberler alırsınız biz iki kese başlamıştık tek devam ediyoruz bir kesede bebek göremedik diğerinin kalp atışını duyduk çok şükür haftaya tekrar gel bakalım dedi doktor ama muhtemelen tek devam edecek gibi hakkımızda hayırlısıİnşAllah bugün kalp atışlarını duymaya gidicez
Amin inşAllah canım benimde kanamalarım korkutuyor beni zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsunSağlıka alalım bebeklerimizi kucağımızaİ
İnşallah hayırlı haberler alırsınız biz iki kese başlamıştık tek devam ediyoruz bir kesede bebek göremedik diğerinin kalp atışını duyduk çok şükür haftaya tekrar gel bakalım dedi doktor ama muhtemelen tek devam edecek gibi hakkımızda hayırlısı
Amin inşallah zor ama güzel bir süreç Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsinAmin inşAllah canım benimde kanamalarım korkutuyor beni zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsunSağlıka alalım bebeklerimizi kucağımıza
Aynen canım bakalım sağlıklı olsunda sayı artık hiç önemli değil sadece merak oluyor tabiSitedeki değerlerle falan karşılaştırınca biraz ikiz gibi duruyor ama yinede bilemeyiz. Herkesin bünye farklı oluyor. Hayırlısı olsun canım benim
Benim kalp atisi duydugumda yapti doktor canim evelsigun idrar kan hepsiKızlar keseyi görmeye gittiğinizde ilk hamilelik testleriniz yapıldı mı? Kan ve idrar alındı mı?
Bende 6+2 de duydum canim insaAllah guzel haberle donersin6+2 gün oldu
Amin canım hepimiz güzel haberler alalımBende 6+2 de duydum canim insaAllah guzel haberle donersin