2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

4.gün 16.9 gelmişti heralde 70 üstü bizim için yeterli olcak değil mi bugün 8.günüm
Canım yarın yaptırdığında 80 üstü bir değer çıkacaktır muhtemelen, benim 10. Günde 96 çıktı. Değerler kişiden kişiye de değişiyor 70-80 civarı çıkması yeterli olacaktır. 😉

2nokta kırmızı geldi şimdi ağrım hafif hemen uzandım ağlamadan duramıyorum 2 kimyasalım var çok korkuyorum öyle olcak diye 😔
Lütfen sakin ol. Biz sadece tavsiye verebiliriz .dr una ulaşıp durumunu bildir canım ve söylediklerini uygula. Burada bir çok kişi benzer durumları yaşayıp gebeliğine devam ediyor.lütfen kendini yıpratıp vücut direncini düşürme. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak 🙏

Merhaba benimde 24 Ağustos da donmuş embriyo transferi oldu dayanamadm 8.gün bugun idrar testi yaptım çift çizgi cıktı bugun kan verdim değerim 48.97 klinik biraz düşük 2gün sonra tekrarla dedi kan veren oldumu hiç

Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu 9. Gün 94.6 12. Gün 657 dünde 16. Gün meraktan nasıl ilerliyor diye sağlık ocağında verdim 2654 gelmiş acaba ikiside tutmuş olabilirmi haftaya gerçi kese kontrolüm var

Merhaba benimde 24 Ağustos da donmuş embriyo transferi oldu dayanamadm 8.gün bugun idrar testi yaptım çift çizgi cıktı bugun kan verdim değerim 48.97 klinik biraz düşük 2gün sonra tekrarla dedi kan veren oldumu hiç
Merhaba canım 🤗 Benim de 10. gün 96 çıkmıştı sonra 267 ye yükseldi. Endişe etme değerler çok değişken.. Allahım değerini katlarca yükseltsin için ferahlasın 🤲🏻💫🌸

Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu 9. Gün 94.6 12. Gün 657 dünde 16. Gün meraktan nasıl ilerliyor diye sağlık ocağında verdim 2654 gelmiş acaba ikiside tutmuş olabilirmi haftaya gerçi kese kontrolüm var
Ooo maşaallah canım ikizler mi geliyor ne 🥰🥰

Merhaba canım 🤗 Benim de 10. gün 96 çıkmıştı sonra 267 ye yükseldi. Endişe etme değerler çok değişken.. Allahım değerini katlarca yükseltsin için ferahlasın 🤲🏻💫🌸
Çok sagol inşallah benimde pazar günü vericeğim kanda yüksek cıkar direk düşük çıkmış deyince korkuyo insan allah sag salim kucağına almayı nasip etsin hepimizin bebeğini

İster istemez burda çoğu kişide okudum ama insan o kanı görünce kafayı yiyormuş okadar emek ve pozitif sonuçtan sonra bi anda çöktüm 😢kendimi olumluya yönlendiriyorum yerleşme kanaması olarak düşünüyorum ❤️
Ben de gece WC kalktığımda gördüm kırmızı kahverengi yoğun kanama tamam dedim yolun sonu 🤦🤦🤦 çöktüm iyice sonra bir ümit acile gittim kese orda duruyor dedi Dr içime biraz su serpildi ama yine de tehlike devam ediyordu beş gün progestan iğne sonrası kanamam durdu çok şükür darısı sana inşallah canım 🙏 benim üç kayıptan sonra bu son gebeliğim olacak çünkü eşimle tekrar tedaviye başlamak istemiyoruz çok yıprandım bedenen ruhen maddi manevi perisaniz Allah'ım neyi bizim için hayırlı görüyorsa o olsun inşallah başka duam yok🙏🙏🙏

Çok sagol inşallah benimde pazar günü vericeğim kanda yüksek cıkar direk düşük çıkmış deyince korkuyo insan allah sag salim kucağına almayı nasip etsin hepimizin bebeğini
Aminnn canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşaallah 🥰

Benm de
7. Gün 29 çıkmıştı
10. Gün 140
12. Günde 450 çıktı bence senin değerin benmkine bennziyo🥰 inşallah katlanarakta artar🤗

Amin canım 🫶🏿🫶🏿🫶🏿 benim morluklar çok şükür geçti de o 10 saniye sonraki acısı çok canımı yakıyor yaw iğnesi o kadar kalın ki dün soktum soktum girmedi hay seni dedim canım çok yandı başka yerden artık gözümü karartıp soktum ve bir gün boyunca ilk sokmaya çalıştığım yerin sızısı geçedi insan acccık ince yapar 😒 gonal f nereeeeee bu nereeee
ilacı iğneyle değil enjektörle çekin daha sonra iğneyi takın iğne ilk ilaca değil vuracağınız yere değsin ucu körelmemiş olur daha az canınız yanar.

X