2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ay insallah ya bakalım gün saymamız hiç bitmeyecek bizim kalp atışından sonra ne var sırada 😅
Aminnn arkadaşımm bu sefer tam bilmiyorum ama kan testleri ikili testler organ oluşumları bebişlerin artarak devam edecek ama Kalp atışından sonra ALLAH kalplerimize şimdiden İnşirah ferahlığı versin takmayalım
Takarak zaman daha uzun geçiyor
Sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günler gelsin arkadaşım Çok Aminnn🙏🦋🐬

Haydaaa kalp atışından sonra da rahatlayamayacak mıyız canım yaa 😱
Belki bana özel demiştir kuzu ya ilkinde yaşadığım sıkıntıdan dolayı demiştir. 9. Haftaya kadar seni takip edeceğim dedi çünkü. Ondan kağıda yazdı böyle 1-2 diye 🤣🤣🤣 bende sordum 10 defa herşey yolunda mı diye sıkıntı yok şuan yolunda dedi işte bakalım. Benim doktor temkinli bir doktor negatif hiç konuşmaz ama seni de uçurmaz orta ayar 🫣

Belki bana özel demiştir kuzu ya ilkinde yaşadığım sıkıntıdan dolayı demiştir. 9. Haftaya kadar seni takip edeceğim dedi çünkü. Ondan kağıda yazdı böyle 1-2 diye 🤣🤣🤣 bende sordum 10 defa herşey yolunda mı diye sıkıntı yok şuan yolunda dedi işte bakalım. Benim doktor temkinli bir doktor negatif hiç konuşmaz ama seni de uçurmaz orta ayar 🫣
Bence öylesi daha iyi kuzum ya işini sağlama alsın ve hem destek olsun hem gerçekçi olsun. Sevdim senin doktoru da 😀😀

Bence öylesi daha iyi kuzum ya işini sağlama alsın ve hem destek olsun hem gerçekçi olsun. Sevdim senin doktoru da 😀😀
Tüp bebekten önce bir defa aşılama yaptırmıştım o doktor beni kadın doğumdan soğutmuştu. Eli acayip sertti ve şimdi görüyorum ki boşuna o kadar para verip gitmişiz o kadar da profesyonellik dışı. Hande hanım devletteyken herkes övüyordu devlet hastanesinde bile hastalarına özel gibi davranan bir kadınmış ve benim kadın doğum konusunda korkularımı aldı götürdü. Herkese kendime muamele yapılmasını istediğim gibi davranıyorum demişti ben bigün böyle deyince. Güler yüzlü ama gerçekçi bir doktor. Görsen seversin 🥰 Rabbim herkesi böyle güzel doktorlar ile karşılaştırsın 🤲🤲🤲

Tövbeler olsun 😂😂 bitmicek mi çilemiz yahuuu 😂😂😂
Genelde ilk 3 ay temkinli olur ya doktorlar, birde kalp atışının devamlılığı önemli ondan demiştir o demedi hatta yazdı 1-2 diye 🤣🤣🤣 aman derdimiz bunlar olsun be ne güzel herşey yolunda olsun da bugünlerin tadını çıkartalım 🥰🥰🥰

Merhaba idrar yaptıktan sonra hafif ağrım vardı idrar kültürümde üreme olmuş.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Bu sebepten tutunmama olabilir mi?

Merhaba idrar yaptıktan sonra hafif ağrım vardı idrar kültürümde üreme olmuş.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Bu sebepten tutunmama olabilir mi?
İdrar yolu enfeksiyonu tutunmaya engel değil, ben de enfeksiyonum olduğunu tahmin etmeme rağmen tedavi olmadan transfer yaptırdım, 9. haftamdayım stres olma 🌸

Ben transferden 20 gün sonra tekrar kahverengi lekelenme yaşamıştım. Doktora gittim hiçbir kanama alanı yoktu kese yerleştiği için normal dedi. Eğer şiddetli ağrınız yoksa ve kırmızı kan gelmiyosa endişelenmeyin. Doktorunuzun cevap vermesini bekleyin bence
Bugun yine panik içinde ordan oraya koşturdum cantamı bi yerde unuttum çok kötü bir gundu. Kahverengi akıntım devam ediyor. Doktora sordum biraz dinlenin dedi coraspini kesti bişey yoktur dedi. İnşaallah bisey olmamıstır ya dogru duzgun su bile içemedim bugun :KK43:

Canım doktorun bişey olmaz demiş ilaç için endişelenme fakat o lekelenme muhtemelen yorucu bir gün geçirmen yüzünden oldu çünkü benim de ayakta fazla kaldığımda lekelenmem oluyor. Bu yüzden de endişelenme dinlenmeye çalış, geçmiş olsun 🌸 Bu arada atanmışsın, hayırlı olsun kuzum 🤗💫🥰
Teşekkur ederım canım. Van beni mahvetti ya bugun yine koşturdum panik içinde ordan oraya ve kahverengi akıntım olmus yıne. İğnemi milli egıtım mudurlugunun ıcınde bi odada yaptım dusunun. Doktoruma sordum onemli degıldır dedi coraspini kesti. Ay bana dua edin çok korkuyorum😢

Bugun yine panik içinde ordan oraya koşturdum cantamı bi yerde unuttum çok kötü bir gundu. Kahverengi akıntım devam ediyor. Doktora sordum biraz dinlenin dedi coraspini kesti bişey yoktur dedi. İnşaallah bisey olmamıstır ya dogru duzgun su bile içemedim bugun :KK43:
Yorma ama kendini canım benim dinlen hadi bişey olmaz sımsıkı tutunuyordur o merak etme. Sıvı almayı ihmal etme sağlıkla gelsin 🧿🤲

merhabalar.umarım tedavileriniz çok güzel geçer.bende bu ay içinde transfer olacağım,bugün adet günüm.Kronik kabızlığım var ve çare bulamadım.kefir içiyorum,kayısı yiyorum yok.tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba
Ben hiç kabızlık yaşamadm canım o yüzden herhangi bir tavsiyem yok o konuda malesef :KK43:

merhabalar.umarım tedavileriniz çok güzel geçer.bende bu ay içinde transfer olacağım,bugün adet günüm.Kronik kabızlığım var ve çare bulamadım.kefir içiyorum,kayısı yiyorum yok.tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba
Merhaba, magnezyumun çok faydasını gördüm denemelisin bende de aynı sorun vardı

Kabızlık sorunu için doktorum magnezyum vermişti suda eriyen tabi doktora danışarak kullanmak gerekiyor zararı yok ama sürecimiz riskli

X