2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kizlar bende 6 Eylül transfer olacağım. Adetliyken mi yapılıyor ne zaman yapılıyor anlatır mısınız
Canım benim doktorum yumurtladığım günü LH, östrojen ve progestan (rahim kalınlığı) değerine takip etti. Yumurta salındıktan sonra yani 12-14. Günler (bu yukarıda belirttiğim tahlillerle yumurtanın salındığını tespit ediyor) salınıyor ve 4-5 gün sonra da yaklaşık olarak adetinin 19-21 günleri rahme geliyor doktorlarda vücudu taklit ediyorlar ve adetin 19-21. Günlerinde transferi yapıyorlar. Kısaca aslında tüp bebekte bu: Vücudu taklit ediyorlar yani. Oda aşağı yukarı adetinden 7-10 gün öncesi oluyor zaten. Merak etme doktorun sana göre hesaplar onu.

(Bu arada ben doğal oldum ilaçsız )

Kızlar ya çok acil bakarmısınız! Atandıgım İl’e geldım ben dün çok yorucu ve stresliydi hatta oturdum ağladım baya hiçbir şey yetısmedı diye aksam estrofemi ıkı adet ıcmıstım yarım saat kadar sonra daha 1 saat olmamıstı kustum. Doktoruma sordum tekrar ıcebılırsın dedi bir daha iki adet estrofem aldım gece. Az once bi baktım kahverengi lekelenmem olmus. Korkmalımıyım? Doktora yazdım daha görmedi bazen aşırı gec goruyor ya 😔
Canım doktorun bişey olmaz demiş ilaç için endişelenme fakat o lekelenme muhtemelen yorucu bir gün geçirmen yüzünden oldu çünkü benim de ayakta fazla kaldığımda lekelenmem oluyor. Bu yüzden de endişelenme dinlenmeye çalış, geçmiş olsun 🌸 Bu arada atanmışsın, hayırlı olsun kuzum 🤗💫🥰

Merhaba kizlar bende 6 Eylül transfer olacağım. Adetliyken mi yapılıyor ne zaman yapılıyor anlatır mısınız
Merhaba canım 🤗 Regl döneminde olmuyor transfer, idrara sıkışık gidiyorsun hastaneye. Seni son bir muayene ediyor doktor sonra bir katater takıp pıtt diye içeri bırakıyorlar minnoşları. 2-3 dk da bitiyor her şey ve inanılmaz heyecanlı oluyor ☺️ Sonra yarım saat dinlendirip evine yolluyorlar, bitti gitti 😀

Canım benim doktorum yumurtladığım günü LH, östrojen ve progestan (rahim kalınlığı) değerine takip etti. Yumurta salındıktan sonra yani 12-14. Günler (bu yukarıda belirttiğim tahlillerle yumurtanın salındığını tespit ediyor) salınıyor ve 4-5 gün sonra da yaklaşık olarak adetinin 19-21 günleri rahme geliyor doktorlarda vücudu taklit ediyorlar ve adetin 19-21. Günlerinde transferi yapıyorlar. Kısaca aslında tüp bebekte bu: Vücudu taklit ediyorlar yani. Oda aşağı yukarı adetinden 7-10 gün öncesi oluyor zaten. Merak etme doktorun sana göre hesaplar onu.

(Bu arada ben doğal oldum ilaçsız )
Kuzum transferden önce hiç ilaç kullanmadın mı yani? Transferden sonra kullanıyor musun?

Kızlar bişi sorcam böyle hafif kasık ağrım oldu arkasından koyu sarımsı peçete beyazında baya belli olan bi akıntı geldi hatta korktum lekenlenme mi diye böyle bişi yaşayan var mı

Kahvede değil tam ama böyle temiz bi akıntı rengide değil acaba kan mı bulaştı akıntıma diye baya korktum şuan direk uzandım
image.jpg
en sondaki test dünkü 7.gün testim aslında iyi gidiyordu uf şuan bilemedim

Son düzenleme:
Kuzum transferden önce hiç ilaç kullanmadın mı yani? Transferden sonra kullanıyor musun?
Standart transferden 2 gün önce coraspin, folik asit ve progestan kullanmaya başladık. Onun dışında herhangi bir ilaç kullanmadım. Değerim pozitif gelince de ilk gebeliğimde kalp durunca oksapara başlattı bu kadar canım.

Amin amin senden de güzel haberler alırız inşaAllah 🤲

Benim 5 gün sonunda 52BB Donduruldu transfer günü çözdürülünce embriyo 54AA oldu biiznillah. Şuan Allah’ın izniyle 6+1 hamileyim. Allah ol derse oluyor rahat ol tevekkül et dua et inşaAllah 🤲
Canım bu arada bende Antalya IVF de tedavi görüyorum ilkinide orda yaptırdım ama tutunmamıştı. Bişey sorucam embriyona pgt yaptırmış mıydın ? Bi de doğal siklus muydu transferin ?

Canım bu arada bende Antalya IVF de tedavi görüyorum ilkinide orda yaptırdım ama tutunmamıştı. Bişey sorucam embriyona pgt yaptırmış mıydın ? Bi de doğal siklus muydu transferin ?
Doğal siklus benim, pgt yaptırmadım… canım 2 transferimde bu şekilde pozitif geldi ilk gebeliğimde sağlıksızdı kalbi durdu. Bu ikinci transferim bu da pozitif geldi Allah’ın izniyle… şimdilik herşey yolunda kalp atışı randevumu bekliyorum hayırlısıyla. hangi doktordasın canım?

Doğal siklus benim canım 2 transferimde bu şekilde pozitif geldi ilk gebeliğimde sağlıksızdı kalbi durdu. Bu ikinci transferim bu da pozitif geldi Allah’ın izniyle… hangi doktordasın canım?
İlk doktorum Kemal beydi sonra Murat berkkanoğluna geçtim. Benim de ilki doğal siklustu ama tek embriyo transferi olmak istemiştim olmadı kısmet değilmiş. Şimdi Murat bey iki tane embriyo transferi yapalım dedi kabul ettim.

İlk doktorum Kemal beydi sonra Murat berkkanoğluna geçtim. Benim de ilki doğal siklustu ama tek embriyo transferi olmak istemiştim olmadı kısmet değilmiş. Şimdi Murat bey iki tane embriyo transferi yapalım dedi kabul ettim.
Kemal bey antalya da tıp fakültesinde tüp bebek merkezini açan doktor acayip tecrübeli. Murat beyde bir o kadar tecrübeli zaten ben hande hanımdayım. Çok memnunum doktorumdan. Çok şükür Rabbim onu vesile yaptı olumsuz bir durumum olmadı hiç. Şimdi Allah’ın izniyle kalp atışı randevumu bekliyorum. Rabbim sana da tez zamanda pozitif haberlerle benişini duyursun 🤲

Kemal bey antalya da tıp fakültesinde tüp bebek merkezini açan doktor acayip tecrübeli. Murat beyde bir o kadar tecrübeli zaten ben hande hanımdayım. Çok memnunum doktorumdan. Çok şükür Rabbim onu vesile yaptı olumsuz bir durumum olmadı hiç. Şimdi Allah’ın izniyle kalp atışı randevumu bekliyorum. Rabbim sana da tez zamanda pozitif haberlerle benişini duyursun 🤲
Amin canım inşallah🙏🏻sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) pgt önerdiler mi peki canım ?

Kızlar bişi sorcam böyle hafif kasık ağrım oldu arkasından koyu sarımsı peçete beyazında baya belli olan bi akıntı geldi hatta korktum lekenlenme mi diye böyle bişi yaşayan var mı
Kuzum çoğumuz yaşıyoruz bunu, bu lekelenmeler normal endişe etme 🌸

X