2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Eki Görüntüle 3294725 ayy kızlar çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sevinmiyorum bile yarın sabah yine kan vericem ama doktor 10 gün 363 güzel değer dedi bekleyen herkese pozitif haberler gelsin inşallah Eylül bizlere sağlık şans getirsin 💗💗💗😍😍
Tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip eylesin inşallah gözünüz aydın inşallah 😍❤️çok sevindim adınıza

Eki Görüntüle 3294725 ayy kızlar çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sevinmiyorum bile yarın sabah yine kan vericem ama doktor 10 gün 363 güzel değer dedi bekleyen herkese pozitif haberler gelsin inşallah Eylül bizlere sağlık şans getirsin 💗💗💗😍😍
Uwwwww maşaallah barekallah ilk kez böyle kopkoyu bit çizgi görüyorum 😃😍 Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım 🥰

Aynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarım
7. Gün itibarıyle vücut beta hcg salgılıyor biraz erken bakmışsınız bence bir de 4. Gün embriyo su bence 8. Gün idrardan bakın derim:)

Uwwwww maşaallah barekallah ilk kez böyle kopkoyu bit çizgi görüyorum 😃😍 Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım 🥰
maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️

Anladım canımm yok benim şuan o kadar koyu değil 7 Ağustosta transfer olmuştum ağustosun 25 ine kadar felan sabahları koyuydu sadece şimdi oda geçti çok koyu olmuyor arada koyu oluyor ama genelde daha açık herhalde başlarda hcg çok hızlı arttığı içinde olabilir artık bünyeyle alakalı da olabilir canımm bak birde bunu buldum genelde nettede bu şekilde canımm🙏🦋🐬
Sağolasın kuzummm 🤗🥰

Rabbim kolaylıklar versin kuzu daha iyisin demi şuan kanaman geçmiştir sanırım progestan hemen etki ediyor diye biliyorum ama Rabbim şifalar versin bebişimize de sana da 🤲 onları. Getirdiği hediyelere razı oluyoruz ne yapalım. Gelsinlerde yeterki ☺️
Aksam igneden sonra bidaha hic lekelenmem olmadi ama doktor dedi ki o kanama alaninin tamamen gecmesi 45 gun surer 45 gun boyunca lekelenmelerin olcak sakın korkma dedi . Iyiki dun gitmişim iyiki 🥹

Annelik icgudusu sanirim daha rahime dustugunde basliyo telaşı ne guzel duygular aslinda bide zor bulmuşuz tedirginiz daha bi endiseliyiz evham yapiyoruz bunlar bizim zorla yasadigimiz duygular o kadar normal ki 🥹🥹 yazarken bile duygulandim
Ama telaşı bile çok güzel, Rabbim heyecanla bunu bekleyen ve hakedecek,sağlıklı bilinçli çocuklar yetiştirecek herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼

Aa süper canımcım 🤗 Senin kanaman kesildi mi tamamen? Ağrıların geçti mi?
Kahvalti hazirlamaya kalkdim az once bi agrim oldu bicak kesigi gibi hemen geri yattim esim saolsun evde kaldi bugun kanamam lekelenmem igneden sonra olmadi cookk sukur aksam ustude anneme gidicem orda rahat ederiz

Canım senin kanaman ne durumda daha iyi misin ağrıların geçti mi
Oyy herkes sormus Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz cok sukur igneden sonra bidaha olmadi ama kanama alani 45 gun surer gecmesi dedi dr. 45 gun boyunca lekelenmelerin olabilir korkma dedi

Eklentiler

• 847FBF69-9B01-42BC-90B9-BC890A0BA8E2.jpeg
    847FBF69-9B01-42BC-90B9-BC890A0BA8E2.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 46
Aynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarım
Bence erken çünkü burda okuduğum kadarıyla kana karışması bile 7 8 gün oluyor ben o yüzden hiç bir test yapmadım stres olmamak için bence sizde moralinizi bozmayın idrarda negatif görüp kanda pozitif gören çok kişi var umarım güzel şeyler olur ve pozitif görürsünüz ilk tüp bebek tedaviniz mi sizin de

Bence erken çünkü burda okuduğum kadarıyla kana karışması bile 7 8 gün oluyor ben o yüzden hiç bir test yapmadım stres olmamak için bence sizde moralinizi bozmayın idrarda negatif görüp kanda pozitif gören çok kişi var umarım güzel şeyler olur ve pozitif görürsünüz ilk tüp bebek tedaviniz mi sizin de
Benim bir kızım var çok şükür 2.ye uğraşıyoruz

MErhabalar ben Ağustos 17 de transfer oldum
12 gün 349 çıktı
14 gün 573 çıktı
Doktor tekrarlamamı istedi testimi sizce nasıl kızlar

X