2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kizlar bende 6 Eylül transfer olacağım. Adetliyken mi yapılıyor ne zaman yapılıyor anlatır mısınız
Adet olmadan yapiliyor ama benimki hormonsuz transfer oldu yani estrofem falan kullanmadım o yüzden size yanlış bilgi vermek istemem

Kahve değil kırmızı olunca aşırı korktum çok ağrım yok hafif kasık ve bel ağrısı inşallah durur ya😔
Durur kuzum sen rahat ol yerleşiyor muhtemelen. Ağrın ya da kanaman artmadıkça endişelenme. Rabbim seni de bebeğini de korusun 🌸❤️

Canım benim hayırlı olsun. ♥️Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.🤲 Kesenin çapına, haftasına uyumuna göre değişiyor o işler bu haftalarda çok fark yoksa takmamak lazım. Ben gittiğimde 5+5 görünüyordu tam uyumlu çıktı biiznillah. Ultrason kağıdında da yazıyor zaten. MaşaAllah Nasip bakalım. Kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin Rabbim bizlere 🤲 bende diyordum 15 günü nasıl beklicem diye neredeyse bir haftası geçti gitti. Ahir zaman çabuk geçiyor yeterki güzel haberler alalım:)
Çok teşekkür ederim canım ay valla çok heyecanlı ya çok şükür bugünleri gördük devamını da bekleriz inşallah yeter ki sağlıklı olsun da bekleriz napalım 😍 oh oh çabuk geçiyor hemen gelsin duy kalp atışını arkandan biz gelelim 🥰

Çok teşekkür ederim canım ay valla çok heyecanlı ya çok şükür bugünleri gördük devamını da bekleriz inşallah yeter ki sağlıklı olsun da bekleriz napalım 😍 oh oh çabuk geçiyor hemen gelsin duy kalp atışını arkandan biz gelelim 🥰
Bugünlerin tadını çıkartalım ya çok güzel bekleyişler sonu güzel olduğu sürece 🥰🥰🥰 amin amin Allah razı olsun. İnşaAllah canım ya Rabbim o pıt pıt pıt seslerini hepimize duymayı nasip etsin 🤲 minnaklarımız sağlıklı olsun 🤲

Nasıl yani? Normalde en iyi 5aa ama bizim merkez embriyoyu erken saatte donduruyor. Hangi embriyonun tutunacağı belli olmuyo ki kısmet…
Ben ilk hamileliğimde 51BC ve 52BB ile hamile kaldım canım. O iş kaliteye çok bakmıyor zaten AA ile BB arasında yüzde 3 lük falan bir fark var. Ve evet çözüldüğünde heran 5ler 4 ler AA lar havada uçuşabilir 🥰🤣🤣

Ben ilk hamileliğimde 51BC ve 52BB ile hamile kaldım canım. O iş kaliteye çok bakmıyor zaten AA ile BB arasında yüzde 3 lük falan bir fark var. Ve evet çözüldüğünde heran 5ler 4 ler AA lar havada uçuşabilir 🥰🤣🤣
Aynen öyle canım bence de kaliteye bakmıyor ☺️

Yazdım canım şuan hem ağrım gitti hem peçeteye bişi gelmiyo uzanınca inşallah öyle devam eder bu korku bana bin yıl yeter
Büyük ihtimal diğer arkadaşlarında dediği gibi yerleşme kanaması falandır ama anlıyorum insan ister istemez endişeleniyor. Hele biz normal gebelere göre 5 kat daha fufuza oluyoruz:) güzelce dinlen her şey güzel olacak inşallah♥️🙏🏻

Hafifte olsa kanaması olan kişilere bir soru sormak istiyorum bu kanamalarınız progestran veya türevleri ilaç kullanmanıza rağmen mi geliyor? Yoksa ilaç kullanmadığınız için mi oluyor. Bu arada kese görüldükten sonra özellikle 6. Haftalara girerken embriyonun formu değişip rahim de genişlediği için normal bir durummuş. Ağrı olmadığı ve aşırı olmadığı sürece. Sorduğum soruyu merak ediyorum ama???

Büyük ihtimal diğer arkadaşlarında dediği gibi yerleşme kanaması falandır ama anlıyorum insan ister istemez endişeleniyor. Hele biz normal gebelere göre 5 kat daha fufuza oluyoruz:) güzelce dinlen her şey güzel olacak inşallah♥️🙏🏻
İster istemez burda çoğu kişide okudum ama insan o kanı görünce kafayı yiyormuş okadar emek ve pozitif sonuçtan sonra bi anda çöktüm 😢kendimi olumluya yönlendiriyorum yerleşme kanaması olarak düşünüyorum ❤️

Çok aktif yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum. Her pozitif sonuç yazan arkadaşımızı görünce gözlerim parlıyor valla çok seviniyorum 😊 Dilerim hepimiz güzel sonuçlar alıp kucağımıza alalım. Bu arada Brüksel tüp Bebek merkezinde tedavi olan var mıdır?

Hafifte olsa kanaması olan kişilere bir soru sormak istiyorum bu kanamalarınız progestran veya türevleri ilaç kullanmanıza rağmen mi geliyor? Yoksa ilaç kullanmadığınız için mi oluyor. Bu arada kese görüldükten sonra özellikle 6. Haftalara girerken embriyonun formu değişip rahim de genişlediği için normal bir durummuş. Ağrı olmadığı ve aşırı olmadığı sürece. Sorduğum soruyu merak ediyorum ama???
Benim öncekinde olmuştu hafif. 8. gündü sanırım. İlaçları kullanmama rağmen olmuştu. Coraspini kesmiştik. Daha sonra Progestan fitili de kesip sadece iğneyle devam etmiştim. Kanama durmuştu ama gelişim durdu bir süre sonra maalesef.

Amin Allahım bebeğim inşallah sıkıca tutunuyodur😔 senin olmuş muydu lekelenmen canım
Evet canım kendi yorduğum 2 günde de lekelenme oldu, doktor kan sulandırıcı ilaçlarda değişiklik yaptı. Kanamam kahverengi akıntı şeklinde ve az miktarda olmuştu. Lekelenmeyle birlikte hafif kasık ağrısı da yaşamıştım. Dinlenince ertesi güne geçti zaten..

X