2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Oyy herkes sormus Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz cok sukur igneden sonra bidaha olmadi ama kanama alani 45 gun surer gecmesi dedi dr. 45 gun boyunca lekelenmelerin olabilir korkma dedi
Canım çok geçmiş olsun okudum yazdıklarını doktorun için olanları da süreç zaten zor Allah iyilerle karşılaştırsın durumumuz yeterince hassas kimse bunun üzerinden nem alanmaya çalışmasın yaaa.

Standart transferden 2 gün önce coraspin, folik asit ve progestan kullanmaya başladık. Onun dışında herhangi bir ilaç kullanmadım. Değerim pozitif gelince de ilk gebeliğimde kalp durunca oksapara başlattı bu kadar canım.
Aaa ne güzelmiş kuzum yaa maşaallah 😀 Ben günde 12 ilaç, fitil ve göbekten iğne olunca sana bi özendim şimdi 😀😀 Bu ilaçlar da bünyemi çok yoruyor halsizlik yapıyor, onu farkettim..

Amin canım inşallah🙏🏻sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) pgt önerdiler mi peki canım ?
Ben erken menapoz hastasıyım canım zaten toplana toplana 1-2 yumurtam çıkıyor doktorum ile hep fikir alışverişi yaparak gittik. O çok önermedi açıkcası. Ama doktorun belki önerir. Bizim hande hanımla ayrı bir muhabbetimiz var onu da belirteyim de etkilemeyim seni ❤️

Ben erken menapoz hastasıyım canım zaten toplana toplana 1-2 yumurtam çıkıyor doktorum ile hep fikir alışverişi yaparak gittik. O çok önermedi açıkcası. Ama doktorun belki önerir. Bizim hande hanımla ayrı bir muhabbetimiz var onu da belirteyim de etkilemeyim seni ❤️
Yok canım biz o pgt sürecini geçtik zaten:) doktorum açıkçası zorlamam dedi bizde istemedik çünkü kesinlik içermiyor. Bizim donduruldu dün konuşmuştuk 3bb olarak🥰

Aaa ne güzelmiş kuzum yaa maşaallah 😀 Ben günde 12 ilaç, fitil ve göbekten iğne olunca sana bi özendim şimdi 😀😀 Bu ilaçlar da bünyemi çok yoruyor halsizlik yapıyor, onu farkettim..
Kuzum ilk tedaviye gittiğimde ekstrfem başlattı vücudum kabul etmedi. Zaten erken menapoz hastası olmam dışında hormonlarımda Allah’a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Değerlerim ve rahmim de bir sıkıntı olmayınca da doktor doğal öneriyor zaten tek sıkıntısı çok kan veriyoruz değerleri tam denk getirmek için 🤣 kevgire dönmüştüm.

Kızlar 12 Ağustos transfer tarihim bugün kese görmeye gittik gördük çok şükür yolk sac kesesi de oluşmuştu 5+6 dedi doktor ben daha küçük hesaplıyordum bişey anlamadım bu hesaplama işinden artık doktor hesabından devam ederim 😅 15 gün sonraya verdi kalp atışını ya nasıl bekleyecem 😅
Canımmm gözün aydınnnn sağlıkla ilerlesin inşaallah, tıp tıpp kalp atışları var sıradaaaa ❤️❤️

Canım şimdi lekede gelmiş bi damla inşallah yerleşmedir ama çok korkuyorum kırmızı çünkü
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır canım dur panikleme, sakince uzan ve dinlen bakalım. Bol su da iç, akşama kadar geçer inşaallah 🌸 Ağrın sızın yok değil mi?

Yok canım biz o pgt sürecini geçtik zaten:) doktorum açıkçası zorlamam dedi bizde istemedik çünkü kesinlik içermiyor. Bizim donduruldu dün konuşmuştuk 3bb olarak🥰
MaşaAllah canım embriyologları ve laboratuvarları çok iyi o nedenle hiç gözün arkada kalmasın. Anestezi doktoru bile tıp fakültesinden prof. Çok tatlı bir kadın. Görmüşsünüzdür zaten :) kemal bey özel olarak seçiyor maşaAllah. Mucizeler seninle olsun:) 🤲

Muhtemelen yerleşme kanamasıdır canım dur panikleme, sakince uzan ve dinlen bakalım. Bol su da iç, akşama kadar geçer inşaallah 🌸 Ağrın sızın yok değil mi?
2nokta kırmızı geldi şimdi ağrım hafif hemen uzandım ağlamadan duramıyorum 2 kimyasalım var çok korkuyorum öyle olcak diye 😔

Kuzum ilk tedaviye gittiğimde ekstrfem başlattı vücudum kabul etmedi. Zaten erken menapoz hastası olmam dışında hormonlarımda Allah’a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Değerlerim ve rahmim de bir sıkıntı olmayınca da doktor doğal öneriyor zaten tek sıkıntısı çok kan veriyoruz değerleri tam denk getirmek için 🤣 kevgire dönmüştüm.
Oyyy annem kıyamammm 🥰 Benim de tüm değerler normal ama bizim doktorumuz garantici bir doktor, neyse ben doktorumdan memnunum. Bebişim sağlıkla gelsin de o ilaçlara da razıyım, endişem o kadar ilacın bebeğime de zarar vermesi..

MaşaAllah canım embriyologları ve laboratuvarları çok iyi o nedenle hiç gözün arkada kalmasın. Anestezi doktoru bile tıp fakültesinden prof. Çok tatlı bir kadın. Görmüşsünüzdür zaten :) kemal bey özel olarak seçiyor maşaAllah. Mucizeler seninle olsun:) 🤲
Aynen canım başarılılar bence de:) evet çok tatlı gördüm:) amin inşallah güzel haberler alırız ❤️🧿

Kızlar 12 Ağustos transfer tarihim bugün kese görmeye gittik gördük çok şükür yolk sac kesesi de oluşmuştu 5+6 dedi doktor ben daha küçük hesaplıyordum bişey anlamadım bu hesaplama işinden artık doktor hesabından devam ederim 😅 15 gün sonraya verdi kalp atışını ya nasıl bekleyecem 😅
Canım benim hayırlı olsun. ♥️Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.🤲 Kesenin çapına, haftasına uyumuna göre değişiyor o işler bu haftalarda çok fark yoksa takmamak lazım. Ben gittiğimde 5+5 görünüyordu tam uyumlu çıktı biiznillah. Ultrason kağıdında da yazıyor zaten. MaşaAllah Nasip bakalım. Kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin Rabbim bizlere 🤲 bende diyordum 15 günü nasıl beklicem diye neredeyse bir haftası geçti gitti. Ahir zaman çabuk geçiyor yeterki güzel haberler alalım:)

2nokta kırmızı geldi şimdi ağrım hafif hemen uzandım ağlamadan duramıyorum 2 kimyasalım var çok korkuyorum öyle olcak diye 😔
Canımcım seni anlayabiliyorum, benim de kimyasallarım var insan korkuyor; ama stres sana da bebeğine de iyi gelmez. İstersen doktorunu ara haberdar et, belki bir tavsiyesi olur sana ama 2 nokta kırmızılıktan endişe edilecek bir durum çıkmaz diye düşünüyorum

Kahve değil kırmızı olunca aşırı korktum çok ağrım yok hafif kasık ve bel ağrısı inşallah durur ya😔

Canım stres yapma bak burda herkes yaşıyor lekelenme bebek tutunuyor merak etme canım benim ağrın yok dimi ayağa kalkma yat dinlen 🥰🤲 ve sakin ol bebeklerimiz Allah’a emanet🤲🤲
İnşallah kuzum öyledir bugüne kadar çok iyidim bugün ilkkez ve kırmızı görünce aşırı korktum direk uzandım inşallah tutunmadır aşırı tedirginim ister istemez şimdi doktorumada yazdım bakalım Allahım inşallah benledir bırakmaz beni ya 😔

X