2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Oyy herkes sormus Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz cok sukur igneden sonra bidaha olmadi ama kanama alani 45 gun surer gecmesi dedi dr. 45 gun boyunca lekelenmelerin olabilir korkma dedi
Çok çok şükür canım burası olmasa bizi anlayacak kimse yok 🤲🤲inşallah bir daha olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🤲🧿🧿

Ben üç gün önce kullanmaya başladım yoksa günüm çok kötü geçiyordu bulantım hiç kesilmiyordu 😢 Prilam verdi zaten hamilelik bulantısı için kullanılan bir ilaç doğuma kadar kullananları duydum bir zararı olduğunu sanmıyorum sonuçta hamilelere veriliyor.Gece yatmadan iki içiyorum doktor yeterli gelmezse gündüz de içebilirsin dedi günde em fazla 4 tane kullanılabiliyor gece iki sabah iki kullanan da var.Bana gece iki yeterli geliyor gündüz rahat oluyorum bulantıma iyi geldi çok şükür ☺️
Hemen alayım o zaman canım

Kızlar ben bugün sağlık ocağında prolutex 25 mg ve progestan 50 mg yazdırdım düşük riski tanısıyla ama sadece progestan 50 mg ödedi prolutex ödenmiyo ne yazık ki en pahalısı da o

Aksam igneden sonra bidaha hic lekelenmem olmadi ama doktor dedi ki o kanama alaninin tamamen gecmesi 45 gun surer 45 gun boyunca lekelenmelerin olcak sakın korkma dedi . Iyiki dun gitmişim iyiki 🥹
İyiki canım iyiki 🌺🌺🌺 Rabbim korumuş herşey vesile işte bu doktor da bebişinin kurtulmasına vesile oldu. Çok şükür Rabbim şifalar versin 🤲

Kahvalti hazirlamaya kalkdim az once bi agrim oldu bicak kesigi gibi hemen geri yattim esim saolsun evde kaldi bugun kanamam lekelenmem igneden sonra olmadi cookk sukur aksam ustude anneme gidicem orda rahat ederiz
Kız doktor yatacaksın demedi mi sana ne kahvaltı hazırlaması yapma bak senin yataktan çıkmaman lazım 2 hafta dişini sık inşaAllah 🥲

Kahvalti hazirlamaya kalkdim az once bi agrim oldu bicak kesigi gibi hemen geri yattim esim saolsun evde kaldi bugun kanamam lekelenmem igneden sonra olmadi cookk sukur aksam ustude anneme gidicem orda rahat ederiz
Şükür kuzum aman kalkma yorma kendini, dinlen iyice keyfine bak 🥰🤗 Rabbim bir daha yaşatmasın 🌸🤲🏻

MErhabalar ben Ağustos 17 de transfer oldum
12 gün 349 çıktı
14 gün 573 çıktı
Doktor tekrarlamamı istedi testimi sizce nasıl kızlar
%70 lik bir artış bekleniyor en az canım. Doktor o yüzden tekrarlamanı ve yükselmeyi görmeyi istemiştir 🌸

Kızlar ya çok acil bakarmısınız! Atandıgım İl’e geldım ben dün çok yorucu ve stresliydi hatta oturdum ağladım baya hiçbir şey yetısmedı diye aksam estrofemi ıkı adet ıcmıstım yarım saat kadar sonra daha 1 saat olmamıstı kustum. Doktoruma sordum tekrar ıcebılırsın dedi bir daha iki adet estrofem aldım gece. Az once bi baktım kahverengi lekelenmem olmus. Korkmalımıyım? Doktora yazdım daha görmedi bazen aşırı gec goruyor ya 😔

Kızlar ya çok acil bakarmısınız! Atandıgım İl’e geldım ben dün çok yorucu ve stresliydi hatta oturdum ağladım baya hiçbir şey yetısmedı diye aksam estrofemi ıkı adet ıcmıstım yarım saat kadar sonra daha 1 saat olmamıstı kustum. Doktoruma sordum tekrar ıcebılırsın dedi bir daha iki adet estrofem aldım gece. Az once bi baktım kahverengi lekelenmem olmus. Korkmalımıyım? Doktora yazdım daha görmedi bazen aşırı gec goruyor ya 😔
Bu arada transferden sonra 16. Gundeyım. Tekrar kan versemmi bugun

Bu arada transferden sonra 16. Gundeyım. Tekrar kan versemmi bugun
Ben transferden 20 gün sonra tekrar kahverengi lekelenme yaşamıştım. Doktora gittim hiçbir kanama alanı yoktu kese yerleştiği için normal dedi. Eğer şiddetli ağrınız yoksa ve kırmızı kan gelmiyosa endişelenmeyin. Doktorunuzun cevap vermesini bekleyin bence

Kahverengiyse sıkıntı yoktur bence canım bende de 12. Gün olmuştu lekelenme

Merhaba kizlar bende 6 Eylül transfer olacağım. Adetliyken mi yapılıyor ne zaman yapılıyor anlatır mısınız

X