- 17 Ocak 2023
- 702
- 413
- 35
Çok çok şükür canım burası olmasa bizi anlayacak kimse yokOyy herkes sormus Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz cok sukur igneden sonra bidaha olmadi ama kanama alani 45 gun surer gecmesi dedi dr. 45 gun boyunca lekelenmelerin olabilir korkma dedi
Bence çok iyi hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahMErhabalar ben Ağustos 17 de transfer oldum
12 gün 349 çıktı
14 gün 573 çıktı
Doktor tekrarlamamı istedi testimi sizce nasıl kızlar
Hemen alayım o zaman canımBen üç gün önce kullanmaya başladım yoksa günüm çok kötü geçiyordu bulantım hiç kesilmiyorduPrilam verdi zaten hamilelik bulantısı için kullanılan bir ilaç doğuma kadar kullananları duydum bir zararı olduğunu sanmıyorum sonuçta hamilelere veriliyor.Gece yatmadan iki içiyorum doktor yeterli gelmezse gündüz de içebilirsin dedi günde em fazla 4 tane kullanılabiliyor gece iki sabah iki kullanan da var.Bana gece iki yeterli geliyor gündüz rahat oluyorum bulantıma iyi geldi çok şükür
Bence çok iyi hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahAminnn inşallah darısı herkesin başına inşallah
İyiki canım iyikiAksam igneden sonra bidaha hic lekelenmem olmadi ama doktor dedi ki o kanama alaninin tamamen gecmesi 45 gun surer 45 gun boyunca lekelenmelerin olcak sakın korkma dedi . Iyiki dun gitmişim iyiki
Kız doktor yatacaksın demedi mi sana ne kahvaltı hazırlaması yapma bak senin yataktan çıkmaman lazım 2 hafta dişini sık inşaAllahKahvalti hazirlamaya kalkdim az once bi agrim oldu bicak kesigi gibi hemen geri yattim esim saolsun evde kaldi bugun kanamam lekelenmem igneden sonra olmadi cookk sukur aksam ustude anneme gidicem orda rahat ederiz
Şükür kuzum aman kalkma yorma kendini, dinlen iyice keyfine bakKahvalti hazirlamaya kalkdim az once bi agrim oldu bicak kesigi gibi hemen geri yattim esim saolsun evde kaldi bugun kanamam lekelenmem igneden sonra olmadi cookk sukur aksam ustude anneme gidicem orda rahat ederiz
%70 lik bir artış bekleniyor en az canım. Doktor o yüzden tekrarlamanı ve yükselmeyi görmeyi istemiştirMErhabalar ben Ağustos 17 de transfer oldum
12 gün 349 çıktı
14 gün 573 çıktı
Doktor tekrarlamamı istedi testimi sizce nasıl kızlar
Bu arada transferden sonra 16. Gundeyım. Tekrar kan versemmi bugunKızlar ya çok acil bakarmısınız! Atandıgım İl’e geldım ben dün çok yorucu ve stresliydi hatta oturdum ağladım baya hiçbir şey yetısmedı diye aksam estrofemi ıkı adet ıcmıstım yarım saat kadar sonra daha 1 saat olmamıstı kustum. Doktoruma sordum tekrar ıcebılırsın dedi bir daha iki adet estrofem aldım gece. Az once bi baktım kahverengi lekelenmem olmus. Korkmalımıyım? Doktora yazdım daha görmedi bazen aşırı gec goruyor ya
Ben transferden 20 gün sonra tekrar kahverengi lekelenme yaşamıştım. Doktora gittim hiçbir kanama alanı yoktu kese yerleştiği için normal dedi. Eğer şiddetli ağrınız yoksa ve kırmızı kan gelmiyosa endişelenmeyin. Doktorunuzun cevap vermesini bekleyin benceBu arada transferden sonra 16. Gundeyım. Tekrar kan versemmi bugun
Kahverengiyse sıkıntı yoktur bence canım bende de 12. Gün olmuştu lekelenmeKızlar ya çok acil bakarmısınız! Atandıgım İl’e geldım ben dün çok yorucu ve stresliydi hatta oturdum ağladım baya hiçbir şey yetısmedı diye aksam estrofemi ıkı adet ıcmıstım yarım saat kadar sonra daha 1 saat olmamıstı kustum. Doktoruma sordum tekrar ıcebılırsın dedi bir daha iki adet estrofem aldım gece. Az once bi baktım kahverengi lekelenmem olmus. Korkmalımıyım? Doktora yazdım daha görmedi bazen aşırı gec goruyor ya
Anladım bakalım yarın test sonucum ne çıkacak hayırlısı olsun%70 lik bir artış bekleniyor en az canım. Doktor o yüzden tekrarlamanı ve yükselmeyi görmeyi istemiştir
İnşallahKızlar şimdi transferimi oldum bekliyorum allahin izniyle hamile kalacağım inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah2 tane transfer edildi acaba dedm ben de ikiz mi acaba21 Ağustosta transfer olmuştum.
Benim de bugün 6. gün.Benim daha çok yeni bugün transferimin 6. Günüinşallah canım benim Sizde durumlar nasıl ne kadarlık oldunuz
Benim de bugün 6. GünümBenim de bugün 6. gün.Ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor ama bakalım. Ne kadar vücudumu dinlemek istemesem de elde değil dinliyoruz