- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
Canım çok geçmiş olsun okudum yazdıklarını doktorun için olanları da süreç zaten zor Allah iyilerle karşılaştırsın durumumuz yeterince hassas kimse bunun üzerinden nem alanmaya çalışmasın yaaa.Oyy herkes sormus Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz cok sukur igneden sonra bidaha olmadi ama kanama alani 45 gun surer gecmesi dedi dr. 45 gun boyunca lekelenmelerin olabilir korkma dedi
Aaa ne güzelmiş kuzum yaa maşaallahStandart transferden 2 gün önce coraspin, folik asit ve progestan kullanmaya başladık. Onun dışında herhangi bir ilaç kullanmadım. Değerim pozitif gelince de ilk gebeliğimde kalp durunca oksapara başlattı bu kadar canım.
Canım şimdi lekede gelmiş bi damla inşallah yerleşmedir ama çok korkuyorum kırmızı çünküCanım hamilesin bu testlere göre, kendini üzme lütfen
Ben erken menapoz hastasıyım canım zaten toplana toplana 1-2 yumurtam çıkıyor doktorum ile hep fikir alışverişi yaparak gittik. O çok önermedi açıkcası. Ama doktorun belki önerir. Bizim hande hanımla ayrı bir muhabbetimiz var onu da belirteyim de etkilemeyim seniAmin canım inşallahsana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) pgt önerdiler mi peki canım ?
Yok canım biz o pgt sürecini geçtik zaten:) doktorum açıkçası zorlamam dedi bizde istemedik çünkü kesinlik içermiyor. Bizim donduruldu dün konuşmuştuk 3bb olarakBen erken menapoz hastasıyım canım zaten toplana toplana 1-2 yumurtam çıkıyor doktorum ile hep fikir alışverişi yaparak gittik. O çok önermedi açıkcası. Ama doktorun belki önerir. Bizim hande hanımla ayrı bir muhabbetimiz var onu da belirteyim de etkilemeyim seni
Kuzum ilk tedaviye gittiğimde ekstrfem başlattı vücudum kabul etmedi. Zaten erken menapoz hastası olmam dışında hormonlarımda Allah’a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Değerlerim ve rahmim de bir sıkıntı olmayınca da doktor doğal öneriyor zaten tek sıkıntısı çok kan veriyoruz değerleri tam denk getirmek içinAaa ne güzelmiş kuzum yaa maşaallahBen günde 12 ilaç, fitil ve göbekten iğne olunca sana bi özendim şimdi Bu ilaçlar da bünyemi çok yoruyor halsizlik yapıyor, onu farkettim..
Canımmm gözün aydınnnn sağlıkla ilerlesin inşaallah, tıp tıpp kalp atışları var sıradaaaaKızlar 12 Ağustos transfer tarihim bugün kese görmeye gittik gördük çok şükür yolk sac kesesi de oluşmuştu 5+6 dedi doktor ben daha küçük hesaplıyordum bişey anlamadım bu hesaplama işinden artık doktor hesabından devam ederim15 gün sonraya verdi kalp atışını ya nasıl bekleyecem
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır canım dur panikleme, sakince uzan ve dinlen bakalım. Bol su da iç, akşama kadar geçer inşaallahCanım şimdi lekede gelmiş bi damla inşallah yerleşmedir ama çok korkuyorum kırmızı çünkü
MaşaAllah canım embriyologları ve laboratuvarları çok iyi o nedenle hiç gözün arkada kalmasın. Anestezi doktoru bile tıp fakültesinden prof. Çok tatlı bir kadın. Görmüşsünüzdür zaten :) kemal bey özel olarak seçiyor maşaAllah. Mucizeler seninle olsun:)Yok canım biz o pgt sürecini geçtik zaten:) doktorum açıkçası zorlamam dedi bizde istemedik çünkü kesinlik içermiyor. Bizim donduruldu dün konuşmuştuk 3bb olarak
2nokta kırmızı geldi şimdi ağrım hafif hemen uzandım ağlamadan duramıyorum 2 kimyasalım var çok korkuyorum öyle olcak diyeMuhtemelen yerleşme kanamasıdır canım dur panikleme, sakince uzan ve dinlen bakalım. Bol su da iç, akşama kadar geçer inşaallahAğrın sızın yok değil mi?
Oyyy annem kıyamammmKuzum ilk tedaviye gittiğimde ekstrfem başlattı vücudum kabul etmedi. Zaten erken menapoz hastası olmam dışında hormonlarımda Allah’a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Değerlerim ve rahmim de bir sıkıntı olmayınca da doktor doğal öneriyor zaten tek sıkıntısı çok kan veriyoruz değerleri tam denk getirmek içinkevgire dönmüştüm.
Aynen canım başarılılar bence de:) evet çok tatlı gördüm:) amin inşallah güzel haberler alırızMaşaAllah canım embriyologları ve laboratuvarları çok iyi o nedenle hiç gözün arkada kalmasın. Anestezi doktoru bile tıp fakültesinden prof. Çok tatlı bir kadın. Görmüşsünüzdür zaten :) kemal bey özel olarak seçiyor maşaAllah. Mucizeler seninle olsun:)
Canım doktorunu bilgilendirdin mi en iyisini o bilirCanım şimdi lekede gelmiş bi damla inşallah yerleşmedir ama çok korkuyorum kırmızı çünkü
Canım benim hayırlı olsun.Kızlar 12 Ağustos transfer tarihim bugün kese görmeye gittik gördük çok şükür yolk sac kesesi de oluşmuştu 5+6 dedi doktor ben daha küçük hesaplıyordum bişey anlamadım bu hesaplama işinden artık doktor hesabından devam ederim15 gün sonraya verdi kalp atışını ya nasıl bekleyecem
Yok yazmadım takip ediyim mi dedim ama yazsam daha iyi galiba değil miCanım doktorunu bilgilendirdin mi en iyisini o bilir
Canımcım seni anlayabiliyorum, benim de kimyasallarım var insan korkuyor; ama stres sana da bebeğine de iyi gelmez. İstersen doktorunu ara haberdar et, belki bir tavsiyesi olur sana ama 2 nokta kırmızılıktan endişe edilecek bir durum çıkmaz diye düşünüyorum2nokta kırmızı geldi şimdi ağrım hafif hemen uzandım ağlamadan duramıyorum 2 kimyasalım var çok korkuyorum öyle olcak diye
Canım stres yapma bak burda herkes yaşıyor lekelenme bebek tutunuyor merak etme canım benim ağrın yok dimi ayağa kalkma yat dinlenCanım şimdi lekede gelmiş bi damla inşallah yerleşmedir ama çok korkuyorum kırmızı çünkü
Kahve değil kırmızı olunca aşırı korktum çok ağrım yok hafif kasık ve bel ağrısı inşallah durur yaMuhtemelen yerleşme kanamasıdır canım dur panikleme, sakince uzan ve dinlen bakalım. Bol su da iç, akşama kadar geçer inşaallahAğrın sızın yok değil mi?
İnşallah kuzum öyledir bugüne kadar çok iyidim bugün ilkkez ve kırmızı görünce aşırı korktum direk uzandım inşallah tutunmadır aşırı tedirginim ister istemez şimdi doktorumada yazdım bakalım Allahım inşallah benledir bırakmaz beni yaCanım stres yapma bak burda herkes yaşıyor lekelenme bebek tutunuyor merak etme canım benim ağrın yok dimi ayağa kalkma yat dinlenve sakin ol bebeklerimiz Allah’a emanet