- 20 Şubat 2022
- 4.660
- 2.868
Parmaklarim kisa sanirimValla canım ittiricen .en uzun parmağınla gidebildiği yere kadar ittir yatarken yap ayakta yapma.30 dk da kalkma ayağa
Lutinus fitilin aparati var ya ondan buldum eski kutunun icinde hemde hic acmamisim onla koycam artik hem daha ileride iterimcandanileri59 Canımcım yattığın yerde bacaklarını kendine çek ve dizden kır, öyle daha rahat ittirebilirsin diye düşünüyorum
Annelik icgudusu sanirim daha rahime dustugunde basliyo telaşı ne guzel duygular aslinda bide zor bulmuşuz tedirginiz daha bi endiseliyiz evham yapiyoruz bunlar bizim zorla yasadigimiz duygular o kadar normal kiBende de aynı yaa evdeki testte gördüm bir kanda da pozitif göreyim dedim, kanda çıkınca bir keseyi de göreyim öyle inanırım dedim, keseyi gördüm 5 gün geçti ya düşmüşse diye düşünüyordum ilaç için muayene oldum orda da keseyi gördü bu defa acaba kese küçük mü diye düşündüm, 7 eylülde kalp atışı var ama ben hala kara kara düşünüyorum ya bir şey olduysa diye :) korkuyorum mu heyecan mı diyeyim bilmiyorum:)
Rabbim kolaylıklar versin kuzu daha iyisin demi şuan kanaman geçmiştir sanırım progestan hemen etki ediyor diye biliyorum ama Rabbim şifalar versin bebişimize de sana daKuzum bendede oturunca ve yatinca azaliyo ogurme ve bulantilar yazini okuyunca herkesde ayni demekki diye dusundum
Aa süper canımcımLutinus fitilin aparati var ya ondan buldum eski kutunun icinde hemde hic acmamisim onla koycam artik hem daha ileride iterim
8.gün olması lazım bence de.moralim bozuldu aslında bi testim daha var pazar yaparım diorumBenim 25 ağustos transfer 4.gün embriyosu bende dün yaptım kaset test negatif hayırlısı Allah tan inşlh dha idrara geçmemiştir benim test tarihim 5 Eylül
Bugün erken gebelik testi alıp yarın yapıcam 8.gün oluyo çıkar artık dye düşünüyorum
Bende ister istemez moralimi bozdum keşke erkenden yapmasaydım sancılarım var o yüzden çok merak ediyorum oldu mu diye kan vermemek için zor tutuyorum kendimi8.gün olması lazım bence de.moralim bozuldu aslında bi testim daha var pazar yaparım diorum
Canım senin kanaman ne durumda daha iyi misin ağrıların geçti miLutinus fitilin aparati var ya ondan buldum eski kutunun icinde hemde hic acmamisim onla koycam artik hem daha ileride iterim
Tabiki de insanın bir canı olsun da:) hayali bile insani mutlu ediyor:)Olsun sağlık olsun birsey olmaz
Benim 6. Gün testim aynen böyleydi, sonra dayanamadım her gün yaptımİkinci çizgi çok silik çıktı 1 damla idrar damlattım ondan mı gebelik var mı
Anladım canımm yok benim şuan o kadar koyu değil 7 Ağustosta transfer olmuştum ağustosun 25 ine kadar felan sabahları koyuydu sadece şimdi oda geçti çok koyu olmuyor arada koyu oluyor ama genelde daha açık herhalde başlarda hcg çok hızlı arttığı içinde olabilir artık bünyeyle alakalı da olabilir canımm bak birde bunu buldum genelde nettede bu şekilde canımmKessin etkiliyor canımcım, o koyu rengin atılması gerekenler olduğunu düşün ve rahatla
5.gun çok erken neden bu kadar erken yapıp morelinizi bozuyorsunuz inşallah pozitif görürsünüzMerhaba kızlar26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum
Hiçbir belirti aramayın olmuyor çünkü şu an 6. Haftama girmek üzereyim yeni yeni belirtilerim belirginleşti, pozitif düşünün hayal edin, stres olmayın :)Merhaba kızlar26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum
Var gibi silik bir çizgi canımİkinci çizgi çok silik çıktı 1 damla idrar damlattım ondan mı gebelik var mı
Yok hayır test yapmadım hiç kan vereceğim günü bekliyorum 5 Eylül embriyom 5. Gün embriyosu5.gun çok erken neden bu kadar erken yapıp morelinizi bozuyorsunuz inşallah pozitif görürsünüz
Aynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarımMerhaba kızlar26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum
Merhaba canımMerhaba kızlar26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum