2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Annelik icgudusu sanirim daha rahime dustugunde basliyo telaşı ne guzel duygular aslinda bide zor bulmuşuz tedirginiz daha bi endiseliyiz evham yapiyoruz bunlar bizim zorla yasadigimiz duygular o kadar normal ki yazarken bile duygulandim

Kuzum bendede oturunca ve yatinca azaliyo ogurme ve bulantilar yazini okuyunca herkesde ayni demekki diye dusundum
Rabbim kolaylıklar versin kuzu daha iyisin demi şuan kanaman geçmiştir sanırım progestan hemen etki ediyor diye biliyorum ama Rabbim şifalar versin bebişimize de sana da onları. Getirdiği hediyelere razı oluyoruz ne yapalım. Gelsinlerde yeterki

8.gün olması lazım bence de.moralim bozuldu aslında bi testim daha var pazar yaparım diorum

8.gün olması lazım bence de.moralim bozuldu aslında bi testim daha var pazar yaparım diorum
Bende ister istemez moralimi bozdum keşke erkenden yapmasaydım sancılarım var o yüzden çok merak ediyorum oldu mu diye kan vermemek için zor tutuyorum kendimi
Gerçi önemli olan sağlıkla devam etmesi

İkinci çizgi çok silik çıktı 1 damla idrar damlattım ondan mı gebelik var mı

Eklentiler

• 9BF790F9-E4F7-4387-9EB6-CACA46EBCF4F.jpeg
    170,5 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar 26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum

Kessin etkiliyor canımcım, o koyu rengin atılması gerekenler olduğunu düşün ve rahatla
Anladım canımm yok benim şuan o kadar koyu değil 7 Ağustosta transfer olmuştum ağustosun 25 ine kadar felan sabahları koyuydu sadece şimdi oda geçti çok koyu olmuyor arada koyu oluyor ama genelde daha açık herhalde başlarda hcg çok hızlı arttığı içinde olabilir artık bünyeyle alakalı da olabilir canımm bak birde bunu buldum genelde nettede bu şekilde canımm

Eklentiler

• 335D73ED-E4AE-4F51-A3B6-8EEB2AB6D5CF.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 48
5.gun çok erken neden bu kadar erken yapıp morelinizi bozuyorsunuz inşallah pozitif görürsünüz

Hiçbir belirti aramayın olmuyor çünkü şu an 6. Haftama girmek üzereyim yeni yeni belirtilerim belirginleşti, pozitif düşünün hayal edin, stres olmayın :)

Aynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarım

Merhaba canım Allahım bekleyişlerini pozitifle sonuçlandırsın inşaallah Stres yapma, güzel düşün güzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…