Tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip eylesin inşallah gözünüz aydın inşallahEki Görüntüle 3294725 ayy kızlar çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sevinmiyorum bile yarın sabah yine kan vericem ama doktor 10 gün 363 güzel değer dedi bekleyen herkese pozitif haberler gelsin inşallah Eylül bizlere sağlık şans getirsin
Yaaa teşekkür ederim hep hayal ediyorum umarım hepimiz pozitifi görürüz ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzHiçbir belirti aramayın olmuyor çünkü şu an 6. Haftama girmek üzereyim yeni yeni belirtilerim belirginleşti, pozitif düşünün hayal edin, stres olmayın :)
Uwwwww maşaallah barekallah ilk kez böyle kopkoyu bit çizgi görüyorumEki Görüntüle 3294725 ayy kızlar çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sevinmiyorum bile yarın sabah yine kan vericem ama doktor 10 gün 363 güzel değer dedi bekleyen herkese pozitif haberler gelsin inşallah Eylül bizlere sağlık şans getirsin
Teşekkür ederiiiiim inşallahMerhaba canımAllahım bekleyişlerini pozitifle sonuçlandırsın inşaallah Stres yapma, güzel düşün güzel şeyler olsun
7. Gün itibarıyle vücut beta hcg salgılıyor biraz erken bakmışsınız bence bir de 4. Gün embriyo su bence 8. Gün idrardan bakın derim:)Aynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarım
Uwwwww maşaallah barekallah ilk kez böyle kopkoyu bit çizgi görüyorumAllahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım
maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 3294725 ayy kızlar çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sevinmiyorum bile yarın sabah yine kan vericem ama doktor 10 gün 363 güzel değer dedi bekleyen herkese pozitif haberler gelsin inşallah Eylül bizlere sağlık şans getirsin
Sağolasın kuzummmAnladım canımm yok benim şuan o kadar koyu değil 7 Ağustosta transfer olmuştum ağustosun 25 ine kadar felan sabahları koyuydu sadece şimdi oda geçti çok koyu olmuyor arada koyu oluyor ama genelde daha açık herhalde başlarda hcg çok hızlı arttığı içinde olabilir artık bünyeyle alakalı da olabilir canımm bak birde bunu buldum genelde nettede bu şekilde canımm
Aksam igneden sonra bidaha hic lekelenmem olmadi ama doktor dedi ki o kanama alaninin tamamen gecmesi 45 gun surer 45 gun boyunca lekelenmelerin olcak sakın korkma dedi . Iyiki dun gitmişim iyikiRabbim kolaylıklar versin kuzu daha iyisin demi şuan kanaman geçmiştir sanırım progestan hemen etki ediyor diye biliyorum ama Rabbim şifalar versin bebişimize de sana daonları. Getirdiği hediyelere razı oluyoruz ne yapalım. Gelsinlerde yeterki
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizin sağlıkla ilerlesin çok istedik sabır ettikTebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi nasip eylesin inşallah gözünüz aydın inşallahçok sevindim adınıza
Ama telaşı bile çok güzel, Rabbim heyecanla bunu bekleyen ve hakedecek,sağlıklı bilinçli çocuklar yetiştirecek herkese nasip etsin inşallahAnnelik icgudusu sanirim daha rahime dustugunde basliyo telaşı ne guzel duygular aslinda bide zor bulmuşuz tedirginiz daha bi endiseliyiz evham yapiyoruz bunlar bizim zorla yasadigimiz duygular o kadar normal kiyazarken bile duygulandim
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ediyorumUwwwww maşaallah barekallah ilk kez böyle kopkoyu bit çizgi görüyorumAllahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım
Kahvalti hazirlamaya kalkdim az once bi agrim oldu bicak kesigi gibi hemen geri yattim esim saolsun evde kaldi bugun kanamam lekelenmem igneden sonra olmadi cookk sukur aksam ustude anneme gidicem orda rahat ederizAa süper canımcımSenin kanaman kesildi mi tamamen? Ağrıların geçti mi?
Oyy herkes sormus Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz cok sukur igneden sonra bidaha olmadi ama kanama alani 45 gun surer gecmesi dedi dr. 45 gun boyunca lekelenmelerin olabilir korkma dediCanım senin kanaman ne durumda daha iyi misin ağrıların geçti mi
Ay böyle oldu 12.gün bugun test vermeye gidicemVar gibi silik bir çizgi canımKaçıncı günün transferden sonra?
Bence erken çünkü burda okuduğum kadarıyla kana karışması bile 7 8 gün oluyor ben o yüzden hiç bir test yapmadım stres olmamak için bence sizde moralinizi bozmayın idrarda negatif görüp kanda pozitif gören çok kişi var umarım güzel şeyler olur ve pozitif görürsünüz ilk tüp bebek tedaviniz mi sizin deAynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarım
Benim bir kızım var çok şükür 2.ye uğraşıyoruzBence erken çünkü burda okuduğum kadarıyla kana karışması bile 7 8 gün oluyor ben o yüzden hiç bir test yapmadım stres olmamak için bence sizde moralinizi bozmayın idrarda negatif görüp kanda pozitif gören çok kişi var umarım güzel şeyler olur ve pozitif görürsünüz ilk tüp bebek tedaviniz mi sizin de
Anladım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBenim bir kızım var çok şükür 2.ye uğraşıyoruz
Gözün aydın pozitif, Rabbim sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin inşallahAy böyle oldu 12.gün bugun test vermeye gidicem