2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Oyy amin kuzum aminnnn Rahat gebelik gecirelim insaAllah sorunsuz saglikli ben şu 15 gunu atlatayim dahada rahatlicam insaAllah

Oyy amin kuzum aminnnn Rahat gebelik gecirelim insaAllah sorunsuz saglikli ben şu 15 gunu atlatayim dahada rahatlicam insaAllah
Aminnn canımm İNŞALLAH sorma 15 gün dinlenicektin sende dinlenmeye özen göster geçicektir günleer biliyorum beklemek kolay olmuyor ama mecbur bekliyoruz komtrolde sağlıkla devam edicene inanıyorum arkadaşımm

Kızlar günaydın bugün sabah mide bulantım oldu sonra oturdum ve psikolojik psikolojik psikolojik diye kendimi telkin ettim. Buraları da okuyoruz etkileniyor muyuz acaba diye. Oturunca azcık hafifledi şuan bu yazıyı yazarken de heran dışarı çıkmayı bekleyen canavar gibi ama daha iyiyim çok şükür daha bugünler iyi günlerimiz mü acaba demedim değil. İnşaAllah bulantısız geçiririm ya

E esragirgin Canım ben çok su içerim normalde, günde 3,5 lt filan.. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri 4 lt yi geçiyor ve yine de idrarımın rengi eskisi gibi açık değil hep daha koyu.. Ben özellikle ilaçların etkisini farkedebilmek için dikkat etmiştim, ilaçların tamamını bırakınca normale döner inşaallah..

Ay cok saol demekki agizda kalinca pek faydasi olmucak canim bidakini oyle yapim
Aparatını harici alamıyormusun canım? Benim arkadaşım da aparatsız kullanamıyor o ilacı progestan vermiyor oda harici soracak. Benim çok bilgim yok ama belki satıyorlardır

Anladım canımm benim idrar rengi geçen haftalarda daha koyuydu şimdi o kadar koyu olmuyor herkeste farklı demekki canım diğer arkadaşımızdada koyu olmuyormuş ama eskiden gebelikten önce genelde koyu olurdu mesela değişiyordu gerçi şimdi birde serum alıyorum 14 günde bi belki etkiliyordur canımm

Yeaaa yerim bak seni Mide bulantın olmuş kuzum kıyamam sana inşaallah geçicidir, geçmiş olsun kuzum
Amin Allah razı olsun kuzum Aslında gün içerisinde şöyle oluyor mesela tavuk çorbası yapıyorum bir tabak içiyorum sonra içermiyorum kokusu ağır geliyor salata yapıyorum yiyorum sonra yiyemiyorum bu sabah yine süt içtim hep içiyorum bardağın yarısında midem bulanmaya başladı. Böyle böyle eleye eleye gideceksem işim var yaw bişi yiyemez hale gelmeyeyim de

Kessin etkiliyor canımcım, o koyu rengin atılması gerekenler olduğunu düşün ve rahatla

Ayyy kötüymüş ama neyse ki biraz da olsa yiyip içiyormuşsun sonra rahatsız oluyormuşsun. Vitamin alıyorsun yani yine de öyle düşün cancağızım Ama mide bulantısı berbat bişey, devam etmesin inşaallah çiçeğim Tek artısı kilo alamamak olur herhalde

Bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz anneleri katlanırız herşeye Rabbim fıtratımızı böyle yaratmış hamdolsun. Tabi biz sağlık kolaylık ve afiyet isteyelim de dua yerine dalan geçmesin ağzımızla da zorlaştırmayalım inşaAllah

Bende de aynı yaa evdeki testte gördüm bir kanda da pozitif göreyim dedim, kanda çıkınca bir keseyi de göreyim öyle inanırım dedim, keseyi gördüm 5 gün geçti ya düşmüşse diye düşünüyordum ilaç için muayene oldum orda da keseyi gördü bu defa acaba kese küçük mü diye düşündüm, 7 eylülde kalp atışı var ama ben hala kara kara düşünüyorum ya bir şey olduysa diye :) korkuyorum mu heyecan mı diyeyim bilmiyorum:)

Kuzum bendede oturunca ve yatinca azaliyo ogurme ve bulantilar yazini okuyunca herkesde ayni demekki diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…