2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende de aynı yaa evdeki testte gördüm bir kanda da pozitif göreyim dedim, kanda çıkınca bir keseyi de göreyim öyle inanırım dedim, keseyi gördüm 5 gün geçti ya düşmüşse diye düşünüyordum ilaç için muayene oldum orda da keseyi gördü bu defa acaba kese küçük mü diye düşündüm, 7 eylülde kalp atışı var ama ben hala kara kara düşünüyorum ya bir şey olduysa diye :) korkuyorum mu heyecan mı diyeyim bilmiyorum:)
Annelik icgudusu sanirim daha rahime dustugunde basliyo telaşı ne guzel duygular aslinda bide zor bulmuşuz tedirginiz daha bi endiseliyiz evham yapiyoruz bunlar bizim zorla yasadigimiz duygular o kadar normal ki 🥹🥹 yazarken bile duygulandim

Kuzum bendede oturunca ve yatinca azaliyo ogurme ve bulantilar yazini okuyunca herkesde ayni demekki diye dusundum 🥰
Rabbim kolaylıklar versin kuzu daha iyisin demi şuan kanaman geçmiştir sanırım progestan hemen etki ediyor diye biliyorum ama Rabbim şifalar versin bebişimize de sana da 🤲 onları. Getirdiği hediyelere razı oluyoruz ne yapalım. Gelsinlerde yeterki ☺️

Benim 25 ağustos transfer 4.gün embriyosu bende dün yaptım kaset test negatif hayırlısı Allah tan inşlh dha idrara geçmemiştir benim test tarihim 5 Eylül
Bugün erken gebelik testi alıp yarın yapıcam 8.gün oluyo çıkar artık dye düşünüyorum
8.gün olması lazım bence de.moralim bozuldu aslında bi testim daha var pazar yaparım diorum

8.gün olması lazım bence de.moralim bozuldu aslında bi testim daha var pazar yaparım diorum
Bende ister istemez moralimi bozdum keşke erkenden yapmasaydım sancılarım var o yüzden çok merak ediyorum oldu mu diye kan vermemek için zor tutuyorum kendimi 🤭
Gerçi önemli olan sağlıkla devam etmesi 🙂

İkinci çizgi çok silik çıktı 1 damla idrar damlattım ondan mı gebelik var mı

Eklentiler

• 9BF790F9-E4F7-4387-9EB6-CACA46EBCF4F.jpeg
    9BF790F9-E4F7-4387-9EB6-CACA46EBCF4F.jpeg
    170,5 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar 💕26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok 😓 ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum

Kessin etkiliyor canımcım, o koyu rengin atılması gerekenler olduğunu düşün ve rahatla 😉🥰
Anladım canımm yok benim şuan o kadar koyu değil 7 Ağustosta transfer olmuştum ağustosun 25 ine kadar felan sabahları koyuydu sadece şimdi oda geçti çok koyu olmuyor arada koyu oluyor ama genelde daha açık herhalde başlarda hcg çok hızlı arttığı içinde olabilir artık bünyeyle alakalı da olabilir canımm bak birde bunu buldum genelde nettede bu şekilde canımm🙏🦋🐬

Eklentiler

• 335D73ED-E4AE-4F51-A3B6-8EEB2AB6D5CF.jpeg
    335D73ED-E4AE-4F51-A3B6-8EEB2AB6D5CF.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba kızlar 💕26 Ağustos da transfer oldum 5. Eylül test günüm 5. Gün taze transfer umarım pozitif görürüm hafif kasık ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok 😓 ilk denemem ve çok tedirginim sonucu olumsuz görmekten korkuyorum
5.gun çok erken neden bu kadar erken yapıp morelinizi bozuyorsunuz inşallah pozitif görürsünüz 🙏🏻

Hiçbir belirti aramayın olmuyor çünkü şu an 6. Haftama girmek üzereyim yeni yeni belirtilerim belirginleşti, pozitif düşünün hayal edin, stres olmayın :)

Aynı gün transfer olmuşuz sadevce benim 4.gün transferiydi.bel ağrım başladı bugün ve idrar testim nagatif erken yapmışımdır umarım

Merhaba canım 🤗 Allahım bekleyişlerini pozitifle sonuçlandırsın inşaallah 💫🤲🏻 Stres yapma, güzel düşün güzel şeyler olsun 🌸💫

X