2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canımm değiştiğini biliyorum benim gerçi Gebelikten öncede mesela koyu olabiliyordu ama her yaptımızda koyu gelmesini beklemelimiyiz çünkü en başta 10 15 gün kadar sabahları koyuydu daha sonra aZaldı koyuluğu ama çok su içiyorum Su çok faydalı zaten canım biliyorum içiyorum ve hareketkendim kanımızda kan sulandırıcılardan sulanıyor acaba omu etkiliyor İdrar rengini haftadan haftaya değişiklik gösteredebiliyormuş 🙏🦋🐬
Benim hep ayniydi yaa su icmedigim zaman degisiyo sadece bazen cok istahsiz oluyom o zamanlar canim suda istemiyo. Koyu gelmesini beklememeliyiz tabiki kuzum Ama şöyle biliyorum tamamen ictigin su ile alakali koyuysa idrarin rengi kesinlikle az su iciyosun demektir. Bide sen serum tedavisi demissin yukarda bence onlada alakasi vardir o serum tedavisi igrenc bisey ya 😀

Nasıl memnun musunuz bizim yaşadığımız süreci devam ettirebiliyor mu ilaçlarıyla vs kaç haftalık şuan sizin :-)
Çok memnunum 😊 çok bilinçli bir doktor. Ben de tavsiye ile gittim. Tüp bebek doktorları da var aynı klinikte ama Herman bey riskli gebelik takibi yapıyor sadece, yine de tüp bebek sonrasında takip yapabiliyo bu sayede. Bi Prof doktora gitmiştim Acıbadem Fulya'da mesela o anlamıyordu bu işten. Sonra bunu seçtim 😊 ben şimdi 10+2'deyim. 🧿🙏🏻

Benim hep ayniydi yaa su icmedigim zaman degisiyo sadece bazen cok istahsiz oluyom o zamanlar canim suda istemiyo. Koyu gelmesini beklememeliyiz tabiki kuzum Ama şöyle biliyorum tamamen ictigin su ile alakali koyuysa idrarin rengi kesinlikle az su iciyosun demektir. Bide sen serum tedavisi demissin yukarda bence onlada alakasi vardir o serum tedavisi igrenc bisey ya 😀
Haklısın canımm baştada gene 3 litreye yakın içiyordum ama gece wcye bi kere çıkıodum şimdi 2 3 kere çıkıyorum ve bu ara su içmem 4 litreye yaklaştı arttırdım gecede ilaç ekledi doktorum duphaston die sende içiyorsun sanırım Ondada gece kalkıp su içiyorum mecbur ilaçla
O serum evet arkadaşım 8 saat sürüyor ya başka pek bi yan etkisi olmadı bana ama beklemek yoruyor o kadar faydası olsun gerçi 20 saatte bekleriz arkadaşımm yeterki faydalı olsun
Ayy bzideki bu panikler ne zaman geçicek acaba arkadaşım 🙏🦋🐬

26 ağustos transfer oldum 4.gün embriyosu.test günüm 7 eylül 10 gün sonra bile değil!

erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif çıktı😭
Benim 25 ağustos transfer 4.gün embriyosu bende dün yaptım kaset test negatif hayırlısı Allah tan inşlh dha idrara geçmemiştir benim test tarihim 5 Eylül
Bugün erken gebelik testi alıp yarın yapıcam 8.gün oluyo çıkar artık dye düşünüyorum

Bana dun doktorum verdi ama daha kullanmaya baslamadim geceleri yatmadan ic dedi ertesi gun iyi gecirirsin dedi sizedemi gece icilcek bi ilac verdiler
Bana vermedi daha canım. Ama bugün baya şiddetlendi artık. Burada kendi ailem yok eşimin ailesi var kızım da var mecbur yatamıyorum onunla da ilgilenmem gerek. Merak ettim ilaç kullanan var mı diye

Merhabaa doktorunuz keseye kalp atışına bakarken alttan mı baktı. Bizim dpktor 14. Haftaya kadar alttam bakıyomuş . Dün alttan baktı ve akşamına kanama oldu acaba makinesi eski de ondan mı mecburiyetten bakıyo alttan

Bizim doktor da 13 14 haftaya kadar alttan bakıyormuş, ben de karından bakılır sanmıştım arkadaşım söyledi 3 aya kadar hatta daha fazla alttan muayene ediyor dedi.

26 ağustos transfer oldum 4.gün embriyosu.test günüm 7 eylül 10 gün sonra bile değil!

erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif çıktı😭
Lütfen kendinizi üzmeyin daha çok erken ben 5. Gün idrar testinde pozitifi gördüm de ne oldu değerlerim istendiği gibi artmadığı için takip altındayım çok daha yıpratıcı o pozitifi görüp bebeği kaybetme korkusu olması 😢 o yüzden zamanınızı bekleyin beklemek çok zor biliyorum ama hayal kırıklığı böyle belirsizlik daha kötü kendinizi oyalayacak aktivite bulun 🙏🧿 inşallah pozitifi görürsünüz

Günaydın kızlar bende akıntı oluyor krem. Gibi belim ağrıyor göğüslerim. Bir dolgunlaşıyor bir iniyor gibi geliyor haftaya kese. Görücem bakalım

Günaydın kızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı

Bana dun doktorum verdi ama daha kullanmaya baslamadim geceleri yatmadan ic dedi ertesi gun iyi gecirirsin dedi sizedemi gece icilcek bi ilac verdiler
Ben üç gün önce kullanmaya başladım yoksa günüm çok kötü geçiyordu bulantım hiç kesilmiyordu 😢 Prilam verdi zaten hamilelik bulantısı için kullanılan bir ilaç doğuma kadar kullananları duydum bir zararı olduğunu sanmıyorum sonuçta hamilelere veriliyor.Gece yatmadan iki içiyorum doktor yeterli gelmezse gündüz de içebilirsin dedi günde em fazla 4 tane kullanılabiliyor gece iki sabah iki kullanan da var.Bana gece iki yeterli geliyor gündüz rahat oluyorum bulantıma iyi geldi çok şükür ☺️

Haklısın canımm baştada gene 3 litreye yakın içiyordum ama gece wcye bi kere çıkıodum şimdi 2 3 kere çıkıyorum ve bu ara su içmem 4 litreye yaklaştı arttırdım gecede ilaç ekledi doktorum duphaston die sende içiyorsun sanırım Ondada gece kalkıp su içiyorum mecbur ilaçla
O serum evet arkadaşım 8 saat sürüyor ya başka pek bi yan etkisi olmadı bana ama beklemek yoruyor o kadar faydası olsun gerçi 20 saatte bekleriz arkadaşımm yeterki faydalı olsun
Ayy bzideki bu panikler ne zaman geçicek acaba arkadaşım 🙏🦋🐬
Gecmiyo kuzum o panikler dun kalp atisini duydum su an iyimi diye merak ediyom utanmasam surekli doktora gidicem bizim evlere birer ultrason makinesi şart oldu 😀😀😀 ben onceki tedavimde serum tedavisi olmusdum agzima kadar o igrenc tat geliyodu burnumda hissediyodum oyle agir bi tat sifa olsun insaAllah size.

Günaydın yatarak yap canım, şimdi çok açık olmuş olacak ama:) profestanı biraz oraya sür hafif nemleniyor ondan sonra ileri it. Hemşirem bana baya ileri itmem gerektiğini söylüyordu
Ay cok saol demekki agizda kalinca pek faydasi olmucak canim bidakini oyle yapim

Gecmiyo kuzum o panikler dun kalp atisini duydum su an iyimi diye merak ediyom utanmasam surekli doktora gidicem bizim evlere birer ultrason makinesi şart oldu 😀😀😀 ben onceki tedavimde serum tedavisi olmusdum agzima kadar o igrenc tat geliyodu burnumda hissediyodum oyle agir bi tat sifa olsun insaAllah size.
Aminnn arkadaşımm cümlesine Şifa olsun ben o tadı anesteziden biliyorum beni o kadar rahatsız etmiyor ama uzun sürmesi var Sorma arkadaşım ya bende evde ultrason istiyorum cidden henüz kalp atışlarını duymadım gördüm Çok ŞÜKÜR ama duymak gerekiyor o daha net duyduktan sonrada başka şeyler çıkarırım ben kesin kendimi biliyorum Canımm ALLAH Nasip etsin de sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz Çok Aminnn🙏🦋🐬

Merhabaa doktorunuz keseye kalp atışına bakarken alttan mı baktı. Bizim dpktor 14. Haftaya kadar alttam bakıyomuş . Dün alttan baktı ve akşamına kanama oldu acaba makinesi eski de ondan mı mecburiyetten bakıyo alttan
Canımm benimde alttan baktı doktorum kanama yaşamadım ama böyle kanama olabileceğini duymuştum tahriş olmuş olabilir içini ferah tut arkadaşım Biraz dinlen İyi gelecektir fitil kullnıyorsundur 🙏🦋🐬

X