2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde çok ağrıyor özellikle geceleri yanıyor. Bide benim bacaklarımda varis var 9ay da ne olur halim bilemiyorum. Buz koyunca biraz rahatlıyorum
Benım de aynısı varisli ve gecelerı pof hava sogusa varıs corabımı gıycemde sıcak

Bende adet kamarda transfer oldum aynı şekilde prograf oksapar coraspin folik asit estrofem 6adet , progestan iğne ve progestan fitil 3 tane ve dekoru her gün bunları kullanıyorum. İki gün sonra kalp atışı için randevumuz var hangisini bırakacağız bakalım merakla bekliyorum

Aret hocadan tedavi görenler, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu
Vallahi canım nasip diyorum ben en başta. Benim vücudumda bir sorun yoktu sıkıntımız spermdi. Ama 3. Ve artık son denememizde pozitif gördük aret hoca da. Takibimi kendi bulunduğum yerde yaptırıp ona transfere gittim hep

26 ağustos transfer oldum 4.gün embriyosu.test günüm 7 eylül 10 gün sonra bile değil!

erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif çıktı

26 ağustos transfer oldum 4.gün embriyosu.test günüm 7 eylül 10 gün sonra bile değil!

erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif çıktı
Kan testine var daha hemen moralinizi bozmayın, idrara geçmemiştir belki henüz

Kizlar günaydın ben bu progestan fitili ileri ittiremiyorum yaa bole faydasi olurmu ki

Korkuyom çomelmeye yaaa acaba faydasi varmidir bole oluncada onemli olan o

Günaydın arkadaşlar idrar renginiz ara ara değişiyormu ben çok su içiyorum başından beri bu ara daha bi fazla içiyorum ve beyaz serum tedavisi 14 günde bir ilk başlarda koyuydu idrarım sabahları ama şimdi belli olmuyor bi koyu bi açık renk olabiliyor ama hareketsizdim ilk 10 gün şuan baya hareketleerim arttı baştakine göre gece tabi Saat 3 5 gibi wcye çıkıyorum 1 dede ilacım var mecbur su içiyorum son 10 gündür bu duphaston eklendi gece ilacı ALLAH ın izniyle kalp atışını duysakta Kafadaki sorulardan kurtulsakki doktorum belirti arama herkeste çok farklı demesine rağmen kendimi durduramıyorum arkadaşlar

Uzun bi süre kullanırız gibi geliyor bana

Acaba gebeliktenmi o cunku gebelikte idrarrin kokusu ve rengi degisir diye okurdum onceden . Sudan korkma canim bol bol ic benim bazen 5 litreye yaklaşıyor 3.5 litreyi kesin geçiyorum

Acaba gebeliktenmi o cunku gebelikte idrarrin kokusu ve rengi degisir diye okurdum onceden . Sudan korkma canim bol bol ic benim bazen 5 litreye yaklaşıyor 3.5 litreyi kesin geçiyorum
Canımm değiştiğini biliyorum benim gerçi Gebelikten öncede mesela koyu olabiliyordu ama her yaptımızda koyu gelmesini beklemelimiyiz çünkü en başta 10 15 gün kadar sabahları koyuydu daha sonra aZaldı koyuluğu ama çok su içiyorum Su çok faydalı zaten canım biliyorum içiyorum ve hareketkendim kanımızda kan sulandırıcılardan sulanıyor acaba omu etkiliyor İdrar rengini haftadan haftaya değişiklik gösteredebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…