Benım de aynısı varisli ve gecelerı pof hava sogusa varıs corabımı gıycemde sıcakBenimde çok ağrıyor özellikle geceleri yanıyor. Bide benim bacaklarımda varis var 9ay da ne olur halim bilemiyorum. Buz koyunca biraz rahatlıyorum
Bende adet kamarda transfer oldum aynı şekilde prograf oksapar coraspin folik asit estrofem 6adet , progestan iğne ve progestan fitil 3 tane ve dekoru her gün bunları kullanıyorum. İki gün sonra kalp atışı için randevumuz var hangisini bırakacağız bakalım merakla bekliyorumAret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Çorap kullanamıyorum ben bende işe yaradığını düşünmüyorumBenım de aynısı varisli ve gecelerı pof hava sogusa varıs corabımı gıycemde sıcak
Vallahi canım nasip diyorum ben en başta. Benim vücudumda bir sorun yoktu sıkıntımız spermdi. Ama 3. Ve artık son denememizde pozitif gördük aret hoca da. Takibimi kendi bulunduğum yerde yaptırıp ona transfere gittim hepAret hocadan tedavi görenler, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu
Yok ben kıbrısta yaptım. Artık türkiyede bir doktorla devam etmem gerekiyor.Tesaviyide aret hocada mı yaptırdınız
Hayırlı olsun gözünüz aydınYok ben kıbrısta yaptım. Artık türkiyede bir doktorla devam etmem gerekiyor.
Kan testine var daha hemen moralinizi bozmayın, idrara geçmemiştir belki henüz26 ağustos transfer oldum 4.gün embriyosu.test günüm 7 eylül 10 gün sonra bile değil!
erken gebelik testi yaptım bu sabah negatif çıktı
@candanileri59 Sırtüstü yatarak yaptığımda ben de ittiremiyorum valla çömelince daha ileri itteribiliyorum
Nasıl memnun musunuz bizim yaşadığımız süreci devam ettirebiliyor mu ilaçlarıyla vs kaç haftalık şuan sizinHayırlı olsun gözünüz aydınBen de kıbrısta tedavi oldum :) şimdi Herman işçi'ye gidiyorum İstanbul'da
Senin sıkıntılı olabilir evet sırtüstü devam et benceKorkuyom çomelmeye yaaa acaba faydasi varmidir bole oluncada onemli olan o
Aynen oyle bunun bi aparati falan olsaymis keske lutinus gibi cunku fitili yerlestirmek buyuk sıkıntı şişmiş sanki oralarSenin sıkıntılı olabilir evet sırtüstü devam et bence
Hahah aynen yaAynen oyle bunun bi aparati falan olsaymis keske lutinus gibi cunku fitili yerlestirmek buyuk sıkıntı şişmiş sanki oralar
Uzun bi süre kullanırız gibi geliyor banaBende adet kamarda transfer oldum aynı şekilde prograf oksapar coraspin folik asit estrofem 6adet , progestan iğne ve progestan fitil 3 tane ve dekoru her gün bunları kullanıyorum. İki gün sonra kalp atışı için randevumuz var hangisini bırakacağız bakalım merakla bekliyorum
Acaba gebeliktenmi o cunku gebelikte idrarrin kokusu ve rengi degisir diye okurdum onceden . Sudan korkma canim bol bol ic benim bazen 5 litreye yaklaşıyorGünaydın arkadaşlar idrar renginiz ara ara değişiyormu ben çok su içiyorum başından beri bu ara daha bi fazla içiyorum ve beyaz serum tedavisi 14 günde bir ilk başlarda koyuydu idrarım sabahları ama şimdi belli olmuyor bi koyu bi açık renk olabiliyor ama hareketsizdim ilk 10 gün şuan baya hareketleerim arttı baştakine göre gece tabi Saat 3 5 gibi wcye çıkıyorum 1 dede ilacım var mecbur su içiyorum son 10 gündür bu duphaston eklendi gece ilacı ALLAH ın izniyle kalp atışını duysakta Kafadaki sorulardan kurtulsakki doktorum belirti arama herkeste çok farklı demesine rağmen kendimi durduramıyorum arkadaşlar
Canımm değiştiğini biliyorum benim gerçi Gebelikten öncede mesela koyu olabiliyordu ama her yaptımızda koyu gelmesini beklemelimiyiz çünkü en başta 10 15 gün kadar sabahları koyuydu daha sonra aZaldı koyuluğu ama çok su içiyorum Su çok faydalı zaten canım biliyorum içiyorum ve hareketkendim kanımızda kan sulandırıcılardan sulanıyor acaba omu etkiliyor İdrar rengini haftadan haftaya değişiklik gösteredebiliyormuşAcaba gebeliktenmi o cunku gebelikte idrarrin kokusu ve rengi degisir diye okurdum onceden . Sudan korkma canim bol bol ic benim bazen 5 litreye yaklaşıyor3.5 litreyi kesin geçiyorum