- 20 Şubat 2022
- 4.665
- 2.868
Saol kuzummm Abdestsiz okunurmu ? Yattigim yerdenOy ben o meleği yaratana kurban olurumCanımın içi çok geçmiş olsun Nolur çok dikkatli ol, hiç yorma kendini. Saffat Suresi 100-101. ayetleri oku bol bol. Rabbim seni de bebeğini de korusun. O ekibe de Allah insaf versin diyeyim
Canımcım ben okuyorum ve her zaman abdestli olamıyorum; ama abdestli olmak her zaman daha evladır tabii..Saol kuzummm Abdestsiz okunurmu ? Yattigim yerden
Yerinden kalkma diyo ben nasi tutim abdesti nasi alimCanımcım ben okuyorum ve her zaman abdestli olamıyorum; ama abdestli olmak her zaman daha evladır tabii..
Doktorun kimdi canım sanırım ben o kısmı kaçırdımyarin kalp atisini cekip paylasicaklardi 14 yil denemeler denemeler dis merkezlerde olmadi BEN YAPTIM OLDU dicekdi cok sukur diyemicekler bu ilgisizlikleri rezalet resmen.
Ben Mehmet hocanın da ilgisiz olduğunu bu süreçte anladım eşim hep diyordu ama ben belkide tedavi sürecinden dolayı öyle görmek istemiyordum olumsuz düşünmek istemiyordum ama bu pozitif sonucu gördükten sonra gerçekten çok ilgisiz olduklarını anladım asistanlarına da bu hakkı o veriyor zatenMehmet hocada aynı asistanlari ne kadar ilgisizse mehmet hocada onlar kadar ilgisiz alakasiz tam tencere kapak olayı
Yok yok senin mazeretin var canımın içi oku sen bişey olmazYerinden kalkma diyo ben nasi tutim abdesti nasi alimAllah affetsin
Bence de izin verme paylaşmasınlar bu saatten sonra da,rabbim hiç kimseyi de oralara düşürmesin hep dua ederimyarin kalp atisini cekip paylasicaklardi 14 yil denemeler denemeler dis merkezlerde olmadi BEN YAPTIM OLDU dicekdi cok sukur diyemicekler bu ilgisizlikleri rezalet resmen.
Hangi Mehmet Hoca bu, gitmek isteyen olursa fikrimizi belirtelim bari..Ben Mehmet hocanın da ilgisiz olduğunu bu süreçte anladım eşim hep diyordu ama ben belkide tedavi sürecinden dolayı öyle görmek istemiyordum olumsuz düşünmek istemiyordum ama bu pozitif sonucu gördükten sonra gerçekten çok ilgisiz olduklarını anladım asistanlarına da bu hakkı o veriyor zaten
Ya zaten saçmalık kadını tek ilaçla göndermişler ben günde 15 ilaç kullanıyorum fitili iğnesi ağızdan alınanı derken zaten riskli gebeleriz nasıl böyle davranırlar. Beni transfer sonrası 5. Gün aradılar nasılsınız iyimisiniz bir sıkıntınız var mı diye böyle olmalı madden manen zor bir süreçBen Mehmet hocanın da ilgisiz olduğunu bu süreçte anladım eşim hep diyordu ama ben belkide tedavi sürecinden dolayı öyle görmek istemiyordum olumsuz düşünmek istemiyordum ama bu pozitif sonucu gördükten sonra gerçekten çok ilgisiz olduklarını anladım asistanlarına da bu hakkı o veriyor zaten
Canımm gelmiş geçmiş olsun ALLAH sağlıkla devam etmesini Nasip etsin Çok AminnnKuzum keseyi gordum kalp atisini duydum kese 24m kanama alani var 11m doktor 15 gun hic kalkmadan yatacaksin 15 gun sonra kontrolun var dedi. Hic ayakda durmicaksin oturmicaksin surekli yaticaksin dedi kesenin yarisinda kanama alanı varmış...
Ben göbekten olanı karşılamıyor diye biliyorum zaten kalçadan içinde 5 tane olanı karşılıyor ama bunu karşılamıyor progestan dex diye sanirim muadiliBu ilacın muadili nedir, aile hekimi bu sgk sisteminde çıkmıyor dedi
Bahceci mehmet resit hoca canimDoktorun kimdi canım sanırım ben o kısmı kaçırdım
Oyy kuzum amin amin insaAllah dua eder dua beklerim
Aminnn canim aminnnnn Bugun butun kan testlerim normal cikmis cok sukur az once doktorumla konusdum test yapmisdi birsuru , kan sulandirici kanama alanini dahada kanlandirmazmi ?Canımm gelmiş geçmiş olsun ALLAH sağlıkla devam etmesini Nasip etsin Çok AminnnEvet kanama alanı var ise yatacaksın ve geçecek ALLAH ın izniyle Şöyleki gebelerin çoğunda kanama alanı olabiliyor istihrahat edincede dikkat edince geçiyor suyu da bu benim fikrim içmeni öneririm arkadaşım kalbini ferah tut iyi şeyler olmasını temenni ediyorum
ama çok duydum kanama alanı olup geçen
Kan sulandırıcı vermedimi doktorun kilon kaçtı belki verebilir yalnız bunuda sorabilirsiin arkadaşım
Tevekkül edicez ALLAH da takdir etsin İNŞALLAH isteyen herkes sen ben sağlıkla alalım kucaklarımıza Çok Aminnn
Gercekten oyle ama yarin beni aricak klinik dicem ki forumlara girin asistanlari ve doktoru insanlar nasil degerlendiriyo görün.. ben basindan beri rahatsizdim mehmet hocanin ilgisizligindende asistanlarin cok biliyomus ama bi halt bilmeyen hallerindende sikayet ettim ben kac kere asistan beni arayip tartismaya girdiBen Mehmet hocanın da ilgisiz olduğunu bu süreçte anladım eşim hep diyordu ama ben belkide tedavi sürecinden dolayı öyle görmek istemiyordum olumsuz düşünmek istemiyordum ama bu pozitif sonucu gördükten sonra gerçekten çok ilgisiz olduklarını anladım asistanlarına da bu hakkı o veriyor zaten
Canımcım benim kuzenimin de kanama alanı vardı ve o her ay kanama yaşıyordu, regl oluyorum resmen sancısı da cabası diyordu ama şimdi tosun gibi bir oğlu var. Sen gönlünü ferah tutBahceci mehmet resit hoca canim
Kanama alanı olunca kan sulandırıcıyı direk kesiyorlar canım.Aminnn canim aminnnnn Bugun butun kan testlerim normal cikmis cok sukur az once doktorumla konusdum test yapmisdi birsuru , kan sulandirici kanama alanini dahada kanlandirmazmi ?
MAŞALLAH diyim böyle iyi devam etsin arkadaşım Çok AminnnAminnn canim aminnnnn Bugun butun kan testlerim normal cikmis cok sukur az once doktorumla konusdum test yapmisdi birsuru , kan sulandirici kanama alanini dahada kanlandirmazmi ?
Oyy masaAllah Ya cok sukur kanamam sadece pecetede wcde var silince leke seklinde ama agrim cok var sabah kalktigimda gecmisti cunku dinlenmistim gece yine başladı gayri hic kalkmamCanımcım benim kuzenimin de kanama alanı vardı ve o her ay kanama yaşıyordu, regl oluyorum resmen sancısı da cabası diyordu ama şimdi tosun gibi bir oğlu var. Sen gönlünü ferah tut