Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böylesi daha iyi biliyo musun asla belirti olmaması her belirtide özellikle lekelenme ve kasık ağrısında korkudan kendimi uyutmaya çalıştığımı bile biliyorum adet olcam diye ama bende çok şükür pozitifi gördümİnanın buraya da kaç kere yazmıştım ya benim niye lekelenmem yok ya benim niye hiç kasık ağrım yok hatta bir kere öyle bi hapşırmıştım ki üzüntüden buraya yazmıştım çok kötü sacılandım hapşırınca diye bir tek o zaman bir sancı girmiş ve çıkmıştı . Göğüslerimde hala hiç hassasiyet yok.
Ama değerim yüksek çıktı.
Ben beslenmeme ve iğne saatlerime aşırı saati saatine dikkat ettim. Sabahları yarım avakado peynir kırmızı biber
Öğlen kefir kabak çekirdeği
akşama doğru yoğurt içine meyve bir kase gibi
..
Hayır yapmadım canımK Kelebekkk_81 acaba öncesinde evde test yaptınız mı hiç
O kadar haklısınız ki onlar için sadece sosyal medya ve kesinlikle sosyal medyada göründüğü kadar güler yüzlü ve ilgili değiller,pozitif sonuç aldıklarında arayıp hayırlısı olsun diyemeyecek kadar vicdansız olabiliyorpozitif sonucu da daha size gözünüz aydın demeden instagramda size sormadan paylaşarak 7 cihana duyuruyorlar. Bütün bu tüp bebek doktorlarının paylaştığı pozitif sonuçlar hava civa çünkü sonrasında olanlarla ilgilenmiyorlar, geçen hafta paylaştığımız pozitif gebelik düşük ile sonuçlandı yazanını gördünüz mü hiç? Hep söylüyorum önemli olan doktor değil asistan! önce vicdan sahibi, empati yapabilen bir asistan olacak
Kuzum keseyi gordum kalp atisini duydum kese 24m kanama alani var 11m doktor 15 gun hic kalkmadan yatacaksin 15 gun sonra kontrolun var dedi. Hic ayakda durmicaksin oturmicaksin surekli yaticaksin dedi kesenin yarisinda kanama alanı varmış...candanileri59 canım ne durumdasın?
MaşaAllah kalp atışını da duymuş oldun Rabbim şifalar versin canım eee ekstra ilaç vs bişi verdi mi peki? Senin işini yapacak birileri var mı peki ne yapacaksın?Kuzum keseyi gordum kalp atisini duydum kese 24m kanama alani var 11m doktor 15 gun hic kalkmadan yatacaksin 15 gun sonra kontrolun var dedi. Hic ayakda durmicaksin oturmicaksin surekli yaticaksin dedi kesenin yarisinda kanama alanı varmış...
Mehmet hocada aynı asistanlari ne kadar ilgisizse mehmet hocada onlar kadar ilgisiz alakasiz tam tencere kapak olayıGeçtiğimiz hafta bende o asistanla böyle bir durum yaşadım ağrım çoktu ve lekelenmem vardı mesaj attım Mehmet hocayla görüşmek istiyorum diye kesinlikle doktorla iletişime geçirmiyor sorununuzu bana söyleyin dedi neyse söyledim doktora söylesin diye hiç söylemeden bir acile gidin dedi buraya gelin bir muayane edelim bile demedi,bende başka bir hastaneye gittim oraya aldığım randevumu da iptal ettim gitmicem hak etmiyorlar çünkü o parayı,onlar pozitif sonuç aldıklarında gerisini pek düşünmüyorlar maalesef
Annemlere gidicem orda kalirim 15 gun nolcak, fitil verdi progestan bide progestan igne verdi.MaşaAllah kalp atışını da duymuş oldun Rabbim şifalar versin canım eee ekstra ilaç vs bişi verdi mi peki? Senin işini yapacak birileri var mı peki ne yapacaksın?
yarin kalp atisini cekip paylasicaklardi 14 yil denemeler denemeler dis merkezlerde olmadi BEN YAPTIM OLDU dicekdi cok sukur diyemicekler bu ilgisizlikleri rezalet resmen.Geçtiğimiz hafta bende o asistanla böyle bir durum yaşadım ağrım çoktu ve lekelenmem vardı mesaj attım Mehmet hocayla görüşmek istiyorum diye kesinlikle doktorla iletişime geçirmiyor sorununuzu bana söyleyin dedi neyse söyledim doktora söylesin diye hiç söylemeden bir acile gidin dedi buraya gelin bir muayane edelim bile demedi,bende başka bir hastaneye gittim oraya aldığım randevumu da iptal ettim gitmicem hak etmiyorlar çünkü o parayı,onlar pozitif sonuç aldıklarında gerisini pek düşünmüyorlar maalesef
Annemlere gidicem orda kalirim 15 gun nolcak, fitil verdi progestan bide progestan igne verdi.
Carpmazmiyim gittigim doktor dedi ki sana niye hic bisey vermediler dedi bende guvendim hocam dedim bilmiyorum ki dedim gercektende guvendim kuzum dedim doktor bundan iyimi bilcez. Ben ne dusunuyorum biliyomusun. Ben merkezin bana hususi ilac vermedigini tekrar tedaviye baslatmak istediklerini dusunuyorum artik. Bugun doktor karindan duydu kalp atisini gecen hafta doktor alttan muayne etti beni cikardi o alet kahverengi lekelerle doluydu doktor yapcak bisey yok dedi. Ama bugun doktor dedi ki riskli olabilir alttan bakmiyim sana dediÇok şükür yapması gerekeni yapan bir doktor. Rabbim kolaylıklar versin canım demekki durumun ciddiymiş bunu suratlarına çarp vakti zamanı gelince canım
Instagram sayfasında link var kuzum birgebeningünlüğü sayfasında.. Oradan alabilirsin ❤Cnm Onun testini nerden alıyoruz
Ekstra para almasını biliyorlar ama ne kadar etik dışı bir davranış ya. O zorlu süreçlerden sen geçiyorsun doktorların seni rahatlatması lazım. Bunları görünce gerçekten kurumumu ve doktorumu karşıma çıkardığı için Allah’a şükrediyorum. Alttan duyabileceği bir kalp atışı varken ekstra para alacaklardı demi birde. Yazıklar olsun. İyi bir avukat tutup bunlara dava açacaksın. Senin adına ben çok sinirlendim kusura bakma seni de üzmek istemiyorum ama bunlara iyi bir ders vermek lazımCarpmazmiyim gittigim doktor dedi ki sana niye hic bisey vermediler dedi bende guvendim hocam dedim bilmiyorum ki dedim gercektende guvendim kuzum dedim doktor bundan iyimi bilcez. Ben ne dusunuyorum biliyomusun. Ben merkezin bana hususi ilac vermedigini tekrar tedaviye baslatmak istediklerini dusunuyorum artik. Bugun doktor karindan duydu kalp atisini gecen hafta doktor alttan muayne etti beni cikardi o alet kahverengi lekelerle doluydu doktor yapcak bisey yok dedi. Ama bugun doktor dedi ki riskli olabilir alttan bakmiyim sana dedi
Tamam canım bakayım ben ona, teşekkür ederimEvet kuzu internette de satılıyor babam yıllardır şeker hastası olduğu için o kullanıyor zaten biz eczaneden almıştık ama pahalıya alıyorsun eczaneden bayer markayı tavsiye ediyorlar bende bu bozulursa ondan alcam inşaAllah
Maalesef dun yasadigim agri pozitifi ogrendigimden berj olan lekelenmeler ve hic bisey yapilmamasi cok manidar zaten..iyiki bugun baska doktora gitmisim iyiki yarin o 3 saatlik yolu gidicekdim bide cok riskli Allah korudu... insaAllah bundan sonrada minigimi ve beni korur doktor dedi ki kalp atisi var bu minik zaten sana tutunmak icin mucadele ediyo dedi gelde ağlamaEkstra para almasını biliyorlar ama ne kadar etik dışı bir davranış ya. O zorlu süreçlerden sen geçiyorsun doktorların seni rahatlatması lazım. Bunları görünce gerçekten kurumumu ve doktorumu karşıma çıkardığı için Allah’a şükrediyorum. Alttan duyabileceği bir kalp atışı varken ekstra para alacaklardı demi birde. Yazıklar olsun. İyi bir avukat tutup bunlara dava açacaksın. Senin adına ben çok sinirlendim kusura bakma seni de üzmek istemiyorum ama bunlara iyi bir ders vermek lazım
Annem ya Rabbim o miniğimizi korusun sana bağışlasın dua okuyalım inşaAllah bizlerde kalp atışını yesinler onun. Rabbim eş-Şafi ismiyle şifalar versinMaalesef dun yasadigim agri pozitifi ogrendigimden berj olan lekelenmeler ve hic bisey yapilmamasi cok manidar zaten..iyiki bugun baska doktora gitmisim iyiki yarin o 3 saatlik yolu gidicekdim bide cok riskli Allah korudu... insaAllah bundan sonrada minigimi ve beni korur doktor dedi ki kalp atisi var bu minik zaten sana tutunmak icin mucadele ediyo dedi gelde ağlama
Oy ben o meleği yaratana kurban olurum Canımın içi çok geçmiş olsun Nolur çok dikkatli ol, hiç yorma kendini. Saffat Suresi 100-101. ayetleri oku bol bol. Rabbim seni de bebeğini de korusun. O ekibe de Allah insaf versin diyeyimMaalesef dun yasadigim agri pozitifi ogrendigimden berj olan lekelenmeler ve hic bisey yapilmamasi cok manidar zaten..iyiki bugun baska doktora gitmisim iyiki yarin o 3 saatlik yolu gidicekdim bide cok riskli Allah korudu... insaAllah bundan sonrada minigimi ve beni korur doktor dedi ki kalp atisi var bu minik zaten sana tutunmak icin mucadele ediyo dedi gelde ağlama
Evet aynen bende öyleyim şuan belirti arıyorum kendimde ama hiç yok bir ara negatif oldu diye aklıma koymuştum ama işte kısmet bu işler bende aynı şekil yememe içmeme çok dikkat ediyorum Herseyi saatinde alıyorum hayırlısı olsun inşallahİnanın buraya da kaç kere yazmıştım ya benim niye lekelenmem yok ya benim niye hiç kasık ağrım yok hatta bir kere öyle bi hapşırmıştım ki üzüntüden buraya yazmıştım çok kötü sacılandım hapşırınca diye bir tek o zaman bir sancı girmiş ve çıkmıştı . Göğüslerimde hala hiç hassasiyet yok.
Ama değerim yüksek çıktı.
Ben beslenmeme ve iğne saatlerime aşırı saati saatine dikkat ettim. Sabahları yarım avakado peynir kırmızı biber
Öğlen kefir kabak çekirdeği
akşama doğru yoğurt içine meyve bir kase gibi
..
Aminn canim Allah razi olsun cumlemizin miniklerini korusun RabbimAnnem ya Rabbim o miniğimizi korusun sana bağışlasın dua okuyalım inşaAllah bizlerde kalp atışını yesinler onun. Rabbim eş-Şafi ismiyle şifalar versin