Prografı bende kullanıyorum canım.. Benim doktorum da bir sürü ilaç kullandırtıyor, risk almıyor..Aret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Evet karşılamıyor bunu çok üzücü en pahalısı da bu günde 2 tane oluyorum bir deBen göbekten olanı karşılamıyor diye biliyorum zaten kalçadan içinde 5 tane olanı karşılıyor ama bunu karşılamıyor progestan dex diye sanirim muadili
Gerçekten mehmet hoca için söylediklerine şaşırdım. Demekki intagramdaki gibi güllük gülistanlık değilmiş her şey, aşkın hanım gibi tatlı biri de sürekli bunların reklamını yapıyor. Her nese kalp atışını duymana çok sevindim inşallah kanama alanı azalır hiç bir şeycik kalmaz. Bundan sonra dinlenme vakti kendine dikkat et canım benimMehmet hocada aynı asistanlari ne kadar ilgisizse mehmet hocada onlar kadar ilgisiz alakasiz tam tencere kapak olayı
Ağrı korkutucu oluyo benimde var 2 gündür korkuyla geziyorum bi de rahatsız ediyo insanı hiç geçmicek gibi geliyoAslinda agrim olmasa icim rahat canim ama agrim baslayinca basliyo bi pimpiriklilik bende ateş basiyo resmen oyle panik oluyoruminsaAllah bizde saglikla kavusuruz yavrularimiza aminnnn
Ben askin hanimin bahceciden cikari oldugunu dusunuyorum cunku cem hoca ordaykende cem hocaya yapiyodu aynisini ama mesela cem hoca gitti bahceciden askin hanim mehmet hocaya dadandi cunku askin hanimin umutla tedavi gormek isteyen takipciisi cok fazla ve o takipcilerden 3 kisi bile bahceciyi secse bahceci icin guzel kaynak demek canim...Gerçekten mehmet hoca için söylediklerine şaşırdım. Demekki intagramdaki gibi güllük gülistanlık değilmiş her şey, aşkın hanım gibi tatlı biri de sürekli bunların reklamını yapıyor. Her nese kalp atışını duymana çok sevindim inşallah kanama alanı azalır hiç bir şeycik kalmaz. Bundan sonra dinlenme vakti kendine dikkat et canım benim
Doktora gittinmi kuzum ihmal etme bildir doktoruna muhakkak bak benimde dun agrim siddetlendigi icin gittim bugun ama ayakta duramiyodum fazla siddetli bi agriydiAğrı korkutucu oluyo benimde var 2 gündür korkuyla geziyorum bi de rahatsız ediyo insanı hiç geçmicek gibi geliyo((
Gittim kuzum tüp bebek doktorumun asistanı çok ilgilenmedi benimde. Asla çağırıp gel bi bakalım diyip insanı rahatlatmıyolar. Bende başka bi doktora gittim keseyi gördüm kanama alanı yok kese yerleştiği için oluyodur dedi ama ağrılar devam ediyoDoktora gittinmi kuzum ihmal etme bildir doktoruna muhakkak bak benimde dun agrim siddetlendigi icin gittim bugun ama ayakta duramiyodum fazla siddetli bi agriydi
Anlaşılmıyo canım ortasındaki kırmızılıktan daha net hale geldi miarkadaşlar test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı
Benimde ole basladiydi kuzum dikkat et dinlenGittim kuzum tüp bebek doktorumun asistanı çok ilgilenmedi benimde. Asla çağırıp gel bi bakalım diyip insanı rahatlatmıyolar. Bende başka bi doktora gittim keseyi gördüm kanama alanı yok kese yerleştiği için oluyodur dedi ama ağrılar devam ediyo
Tamam canım sana da çok geçmiş olsun Allah bu emeklerimizin zorlanmalarımızın karşılığını versin inşallah sağlıklı doğumlarla sağlıklı yavrularlaBenimde ole basladiydi kuzum dikkat et dinlen
sonuç tarihin ne zaman :) bi de yaş1 Eylül 3. Gün çift embriyo transfer beni de ekler misin
Silik bir çizgi varAnlaşılmıyo canım ortasındaki kırmızılıktan daha net hale geldi mi
Ben askin hanimin bahceciden cikari oldugunu dusunuyorum cunku cem hoca ordaykende cem hocaya yapiyodu aynisini ama mesela cem hoca gitti bahceciden askin hanim mehmet hocaya dadandi cunku askin hanimin umutla tedavi gormek isteyen takipciisi cok fazla ve o takipcilerden 3 kisi bile bahceciyi secse bahceci icin guzel kaynak demek canim...
KıyamamMaalesef dun yasadigim agri pozitifi ogrendigimden berj olan lekelenmeler ve hic bisey yapilmamasi cok manidar zaten..iyiki bugun baska doktora gitmisim iyiki yarin o 3 saatlik yolu gidicekdim bide cok riskli Allah korudu... insaAllah bundan sonrada minigimi ve beni korurdoktor dedi ki kalp atisi var bu minik zaten sana tutunmak icin mucadele ediyo dedi gelde ağlama
Yaptım oldu diyen kibirli bi adamamıKıyamamrabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Az daha bi de parolla geciştireceklerdi. Bugün gittiğin doktorun adını numarasını yolla onlara daha çok öğrenecek şeyleri var demekki
AminnnnAslinda agrim olmasa icim rahat canim ama agrim baslayinca basliyo bi pimpiriklilik bende ateş basiyo resmen oyle panik oluyoruminsaAllah bizde saglikla kavusuruz yavrularimiza aminnnn
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin inşallahKuzum keseyi gordum kalp atisini duydum kese 24m kanama alani var 11m doktor 15 gun hic kalkmadan yatacaksin 15 gun sonra kontrolun var dedi. Hic ayakda durmicaksin oturmicaksin surekli yaticaksin dedi kesenin yarisinda kanama alanı varmış...
Benimde doktorum aret hoca günde 11 hap iki iğne üç fitil kullanıyorumAret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Ben günde 5 estrofem içiyorum 1 progestan iğnesi vuruluyorum. Corasprin diafol ve birde folik asitim var ve 12. Haftaya kadar hepsi devam edecek dediler benimkilerinde ilgisiz olduğunu düşünüyorum ama bilgisiz değiller. Allah kolaylık versin herkes güveniyor ümit bağlıyor para en son düşünülecek şey onda bile böyle çıkarcı insanlar çıkıyorAret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan
Siz hamilemisiniz ne zaman transfer oldunuz ben yarın sonuç Alicam daAret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştan