- 20 Şubat 2022
- 4.661
- 2.868
Hic kullanmadim bu tedavimde bide ustumde bi tembellik vardi hep yatiyodum bugun kahvaltimi bile toplamadim bilmeden minigi korumuşum meğerKanama alanı olunca kan sulandırıcıyı direk kesiyorlar canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic kullanmadim bu tedavimde bide ustumde bi tembellik vardi hep yatiyodum bugun kahvaltimi bile toplamadim bilmeden minigi korumuşum meğerKanama alanı olunca kan sulandırıcıyı direk kesiyorlar canım.
Cumlemizin kuzummm insaAllahhh Allah razi olsun dua eder dua beklerimMAŞALLAH diyim böyle iyi devam etsin arkadaşım Çok Aminnn
Kan sukandırıcı hap kanamayı bi ihtimal arrttırabiliyor onu kkısa süreli kestirebiliyor doktorlar Emn olmamakla beraber kan sulandırıcı iğne kanamayı arttırmaz die okumuştum canımm ama emin değilim dediğin gibide olabilir Doktor homosistein değerine bakmıştır genelde. Tüplerde iğne veriyorlar ama vermedikleride oluyor canımm iyi bir doktor kadar Bilgiye sahip değilim sonuçta gebesin Kalp atışıda duyulmuş iyi bir şey Doktorun gerek görmediyse hhaklıdır canımm ben meraktan sordum canımm sağlıklada ilerlemesini temennii ediyorum Arkadaşım ilerliycektir de Çoook Aminnn
bu yeni gittiğin doktor bilinçli ( en azından diğeri gibi değil) bir doktor gibi ona danışmadan hiç bişi yapma kuzum Allah’ım seni ve bebeğini korusunHic kullanmadim bu tedavimde bide ustumde bi tembellik vardi hep yatiyodum bugun kahvaltimi bile toplamadim bilmeden minigi korumuşum meğer
Canım benim sağlıkla devam etsin inşAllah sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin çok geçmiş olsunKuzum keseyi gordum kalp atisini duydum kese 24m kanama alani var 11m doktor 15 gun hic kalkmadan yatacaksin 15 gun sonra kontrolun var dedi. Hic ayakda durmicaksin oturmicaksin surekli yaticaksin dedi kesenin yarisinda kanama alanı varmış...
Aminn canim Allah razi olsun dua eder dua beklerimCanım benim sağlıkla devam etsin inşAllah sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin çok geçmiş olsun
bana da ayni sekilde sadece duphaston verip gönderdi,dogal siklus olduğu için böyle dediler. Benimde şuan lekelenmem var ama gittiğim başka bir doktor şuan bir sorun yok dedi salı günü kalp atışı için çağırdı. İlgili merkezler gerçekten bu süreçte çok önemliYa zaten saçmalık kadını tek ilaçla göndermişler ben günde 15 ilaç kullanıyorum fitili iğnesi ağızdan alınanı derken zaten riskli gebeleriz nasıl böyle davranırlar. Beni transfer sonrası 5. Gün aradılar nasılsınız iyimisiniz bir sıkıntınız var mı diye böyle olmalı madden manen zor bir süreç
Bende orda geçen sene ilk tedavi mi sabri hocayla yapmıştım kendi şahsi numarası veriyor kesinle asistanla iletişime geçmiyorduk. Gerçekten çok ilgiliydi şuan cem hocayla aynı tüp bebek merkezindelerGercekten oyle ama yarin beni aricak klinik dicem ki forumlara girin asistanlari ve doktoru insanlar nasil degerlendiriyo görün.. ben basindan beri rahatsizdim mehmet hocanin ilgisizligindende asistanlarin cok biliyomus ama bi halt bilmeyen hallerindende sikayet ettim ben kac kere asistan beni arayip tartismaya girdi kesinlikle asistanlarina bu hakki mehmet bey veriyo tencere kapaklar doktorla... ben cem hocadan pozitif sonuc alamadim 2 transfer yapti 1 ameliyat yapti bana gercekten baba gibi adamdi zaten klinikteki herkes cem hocayla gitmis mehmet hocada fulya vee umut arasi mekik dokuyor mekik dokumakdan yorgun dusmus sanirim ondan boyle bu adam ama asla bi cem hoca etmez aslaaaa..
Hangi doktor o bu kadar ilgilisini görmedim doğrusu yorumları baştan sona okuyorum şuan şaşırdım, insan iyi şeyleri görünce şaşırıyor artık.Ya zaten saçmalık kadını tek ilaçla göndermişler ben günde 15 ilaç kullanıyorum fitili iğnesi ağızdan alınanı derken zaten riskli gebeleriz nasıl böyle davranırlar. Beni transfer sonrası 5. Gün aradılar nasılsınız iyimisiniz bir sıkıntınız var mı diye böyle olmalı madden manen zor bir süreç
Ben evde 4. Gün erken gebelik testi yaptım görülemeyecek kadar silik bir çizgi vardı. 5. Gün normal kaset test yaptım orda çıkmadı, bugün 6. Günüm kan verdim sonuç 68Merhaba Arkadaşlar 4.5.6.gün öğrenenler evde test yapanlar erken gebelik testi.ile mi yapıyorsunuz ben bugün normal kaset test aldım negatif bugün 6.günüm 4.gün embryosu
Çok Aminnn canımmEttim ALLAH Kabul ederse ederimde tüm arkadaşlarada sağlıkllı sııhhatli doğumlar sağlıkla bebişleri kucaklarına aldıkları aldığıımız günleri diliyorum Çok AminnnCumlemizin kuzummm insaAllahhh Allah razi olsun dua eder dua beklerim
Yengemin 9 ay kanaması olmuş pek kalkmamış yataktan ama sonuç olarak sağlıklı bir doğum yaptı içini ferah tut çok fazla ultrason görüntüsü izledim araştırdım senin gibi olan çok kişi var o yüzden sadece dinlen keseyi ve kalp atılını görmenin mutluluğunu yaşa :)Oyy masaAllah Ya cok sukur kanamam sadece pecetede wcde var silince leke seklinde ama agrim cok var sabah kalktigimda gecmisti cunku dinlenmistim gece yine başladı gayri hic kalkmam
İnternete tüp bebekte gebelik hesaplama yaz bir kaç tane sayfa çıkıyor transfer gününü yazıyorsun hesaplıyor senin için :)Kızlar tüp bebekte bebeğin kaç haftalık olduğu nasıl hesaplanıyor ben 21 Ağustosta transfer olmuştum 5. Gün embryosu
Şuan kaç haftalık hamileyim yani bilen var mı bunu hesaplamayı
Aret kamar canım ben çok memnun kaldım hemşiresi 5.gün aradı iyi misiniz diye çok şaşırdım dediğim gibi organ naklinde kullanılan prograf ilacını bile kullanıyorum vücut bebeği kendinden kabul etsin diye veriliyomuş şuan tek ilaç duyunca şok oldum arkadaştanHangi doktor o bu kadar ilgilisini görmedim doğrusu yorumları baştan sona okuyorum şuan şaşırdım, insan iyi şeyleri görünce şaşırıyor artık.
Ah minik melek Allah'ım kavuştursun sizi sağlıkla yazın buraya da merkezin adını dr un ismini gitmeye niyeti olanlar görsün ne gibi risklerle karşı karşıyalar.Maalesef dun yasadigim agri pozitifi ogrendigimden berj olan lekelenmeler ve hic bisey yapilmamasi cok manidar zaten..iyiki bugun baska doktora gitmisim iyiki yarin o 3 saatlik yolu gidicekdim bide cok riskli Allah korudu... insaAllah bundan sonrada minigimi ve beni korur doktor dedi ki kalp atisi var bu minik zaten sana tutunmak icin mucadele ediyo dedi gelde ağlama
Aslinda agrim olmasa icim rahat canim ama agrim baslayinca basliyo bi pimpiriklilik bende ateş basiyo resmen oyle panik oluyorum insaAllah bizde saglikla kavusuruz yavrularimiza aminnnnYengemin 9 ay kanaması olmuş pek kalkmamış yataktan ama sonuç olarak sağlıklı bir doğum yaptı içini ferah tut çok fazla ultrason görüntüsü izledim araştırdım senin gibi olan çok kişi var o yüzden sadece dinlen keseyi ve kalp atılını görmenin mutluluğunu yaşa :)
BAHCECI UMUT TUP BEBEK MERKEZI MEHMET RESIT KESINLIKLE HIC KIMSEYE TAVSIYE ETMEM ONCEKI YAZILARIMDAN NELER YASADIGIMI ANLAYABILIRLER ISTEYENLERE ASISTANIYLA WHATSAPP YAZISMALARINIDA ATABILIRIM SIDDETLI AGRIM VE KANAMAM VAR DIYINCE BANA PAROL IC DEDI SAKA GIBI....Ah minik melek Allah'ım kavuştursun sizi sağlıkla yazın buraya da merkezin adını dr un ismini gitmeye niyeti olanlar görsün ne gibi risklerle karşı karşıyalar.
Ahh kuzum kalkma dinlen tabii o ağrı da tez vakitte geçsin inşaallah, hepsi geçecek bebeğini alacaksın kucağınaOyy masaAllah Ya cok sukur kanamam sadece pecetede wcde var silince leke seklinde ama agrim cok var sabah kalktigimda gecmisti cunku dinlenmistim gece yine başladı gayri hic kalkmam
Gözün aydın canım Allah sağlıkla ilerletsinBen evde 4. Gün erken gebelik testi yaptım görülemeyecek kadar silik bir çizgi vardı. 5. Gün normal kaset test yaptım orda çıkmadı, bugün 6. Günüm kan verdim sonuç 68