2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ağrın hafifledi mi canım? Sabah ola hayrola uyumaya çalış biraz istersen, Rabbim seni de bebeğini de korusun 🤲🏻🌸
Evet canim hafifledi uyudum uyandim biraz lekelenmem kirmiziya dönmüştü randevu aldim doktora gidicem kendi doktorumdan baska doktora

Canım benim geçmiş olsun nasılsın şimdi doktoruna ulaşabildin mi inşallah ciddi bir şey yoktur iyi düşünelim iyi olsun🙏🏻
Doktorla irtibat yok asistanla var bana dedigi sey ne biliyomusun PAROL YADA MINOSET IC yazmis bana.. boyle bi sacmalik olabilirmi agrim cok diyorum lekelenmem var kahverengi pembeye döndü pembe kirmiziya diyorum bana parol minoset diyo resmen beynimde bi şartel vardi ve o şarteli attırdı bende. Ben sadece duphaston kullaniyorum ya bana de ki garanti olsun bi igne olalim yada bi fitil yapalim yada baska ne varsa o normal olamaz oyle bi agri ama bana parol yada.minoset ic yazmis yaaa şoklar icersinde kaldim hemen burdan baska bi doktordan randevu aldim cuma gunu kendi doktorumda randevum vardi gitmicem

Doktorla irtibat yok asistanla var bana dedigi sey ne biliyomusun PAROL YADA MINOSET IC yazmis bana.. boyle bi sacmalik olabilirmi agrim cok diyorum lekelenmem var kahverengi pembeye döndü pembe kirmiziya diyorum bana parol minoset diyo resmen beynimde bi şartel vardi ve o şarteli attırdı bende. Ben sadece duphaston kullaniyorum ya bana de ki garanti olsun bi igne olalim yada bi fitil yapalim yada baska ne varsa o normal olamaz oyle bi agri ama bana parol yada.minoset ic yazmis yaaa şoklar icersinde kaldim hemen burdan baska bi doktordan randevu aldim cuma gunu kendi doktorumda randevum vardi gitmicem
Kadina diyorum ki ya fitiller var igneler var neden vermiyosunuz bu yasadiginiz cok normal tedirgin olmayin yaaa sen doktormusun sen kimsin sen doktorun asistanisin sen doktora sordunmu hastanizin agrisi cokmus lekelenmesi baslamis bi sor doktora belki baska bisey onercek asistana bak yaaa kendilerini profesor falan saniyolar heralde yaa sen kimsin parol minoset oneriyosun parol ne yaaaa parol ne ay hala cok sinirliyim

X