- 14 Mart 2021
- 8.606
- 9.305
Hamileyım ama basta yoktu yeni oluyorHamilelelik belirtisi mi bu bacak ağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyım ama basta yoktu yeni oluyorHamilelelik belirtisi mi bu bacak ağrısı
Tatlım folik asiti yüksek doz kullanma. Zararlarına bi bak istersenMultivitamin kullanmadinmi ben ondan kullaniyodum folik asit iceriginde oldugu icin ekstra vermemisti doktorum ben gizli gizli ekstra aldim iciyom
Evet. 12 gun binden fazla cikmiştiBugünde idrar testi yaptım koyulaşmaya başlıyor sanki bakalım inşallah hepimizin çok güzel gider. Senin gğzel artarak gitti demi canım
Canım benim geçmiş olsun nasılsın şimdi doktoruna ulaşabildin mi inşallah ciddi bir şey yoktur iyi düşünelim iyi olsunKahverengi leke gordum pecetede minnacik evet ayni siddetle agriyo kalkamiyom ki zaten doktorada yazdim gormedi daha hay Allahim tatil bugun ya
Ay inşallah öylr bi değer görürüm bendeEvet. 12 gun binden fazla cikmişti
Evet canim hafifledi uyudum uyandim biraz lekelenmem kirmiziya dönmüştü randevu aldim doktora gidicem kendi doktorumdan baska doktoraAğrın hafifledi mi canım? Sabah ola hayrola uyumaya çalış biraz istersen, Rabbim seni de bebeğini de korusun
Doktorla irtibat yok asistanla var bana dedigi sey ne biliyomusun PAROL YADA MINOSET IC yazmis bana.. boyle bi sacmalik olabilirmi agrim cok diyorum lekelenmem var kahverengi pembeye döndü pembe kirmiziya diyorum bana parol minoset diyo resmen beynimde bi şartel vardi ve o şarteli attırdı bende. Ben sadece duphaston kullaniyorum ya bana de ki garanti olsun bi igne olalim yada bi fitil yapalim yada baska ne varsa o normal olamaz oyle bi agri ama bana parol yada.minoset ic yazmis yaaa şoklar icersinde kaldim hemen burdan baska bi doktordan randevu aldim cuma gunu kendi doktorumda randevum vardi gitmicemCanım benim geçmiş olsun nasılsın şimdi doktoruna ulaşabildin mi inşallah ciddi bir şey yoktur iyi düşünelim iyi olsun
Kadina diyorum ki ya fitiller var igneler var neden vermiyosunuz bu yasadiginiz cok normal tedirgin olmayin yaaa sen doktormusun sen kimsin sen doktorun asistanisin sen doktora sordunmu hastanizin agrisi cokmus lekelenmesi baslamis bi sor doktora belki baska bisey onercek asistana bak yaaa kendilerini profesor falan saniyolar heralde yaa sen kimsin parol minoset oneriyosun parol ne yaaaa parol ne ay hala cok sinirliyimDoktorla irtibat yok asistanla var bana dedigi sey ne biliyomusun PAROL YADA MINOSET IC yazmis bana.. boyle bi sacmalik olabilirmi agrim cok diyorum lekelenmem var kahverengi pembeye döndü pembe kirmiziya diyorum bana parol minoset diyo resmen beynimde bi şartel vardi ve o şarteli attırdı bende. Ben sadece duphaston kullaniyorum ya bana de ki garanti olsun bi igne olalim yada bi fitil yapalim yada baska ne varsa o normal olamaz oyle bi agri ama bana parol yada.minoset ic yazmis yaaa şoklar icersinde kaldim hemen burdan baska bi doktordan randevu aldim cuma gunu kendi doktorumda randevum vardi gitmicem
Duphaston kullaniyorum ben sadece canimŞuan gebelik için kullandığın ilaç var mı canım progestan falan
Progestan fitil yok ama lutinus var yaa acaba icerigi aynimiProgestan fitilin olsa keşke evde lekelenme olunca genelde onu kullandırıyorlar
Baktim oda progesteron iceriyomusBi bakalım
Baktim oda progesteron iceriyomus
Canim prospektusu yok onceki transferimden kalan fitilProspektüfünde düşük tehlikesi için kullanılır var mı
Canim prospektusu yok onceki transferimden kalan fitil
Lekelenmem kahveye donmus simdi baktim cok sukur agrim hafifledi canim iyim daha iyimEvet dediğin gibi progesteron içeriyor ama bilemedim kafamıza göre kullanmak doğru olur mu diye, şimdi nasılsın devam etmiyodur inşallah