2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Lekelenmem kahveye donmus simdi baktim cok sukur agrim hafifledi canim iyim daha iyim
Çok şükür sağlıkla ilerleme devam eder inşaAllah canım senin için zikir çekicem, sen de kendin için Ya Mubdi çek sürekli bir de Rabbi hebli minessalihin (rabbim bana katından salih evlatlar nasip eyle) çek canım

Kadina diyorum ki ya fitiller var igneler var neden vermiyosunuz bu yasadiginiz cok normal tedirgin olmayin yaaa sen doktormusun sen kimsin sen doktorun asistanisin sen doktora sordunmu hastanizin agrisi cokmus lekelenmesi baslamis bi sor doktora belki baska bisey onercek asistana bak yaaa kendilerini profesor falan saniyolar heralde yaa sen kimsin parol minoset oneriyosun parol ne yaaaa parol ne ay hala cok sinirliyim
Canım benim ağrıların hafiflemiş öncelikle buna sevindim kanamanda hafiflemiş sanırım. 🤲🤲🤲 çok şükür 🌺

sana şöyle bir örnek vereyim benim geçen defa hamileliğimde düşük riski vardı sağlıksız gebelikti zaten ve kanamam olmamasına rağmen fitille birlikte progestron iğne vermişti birde gün aşırı onu vurulmuştum. Tabi progestron hormonuna bakma sebebi de bu zaten herhangi bir takviye gerekiyor mu diye. Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmamıştır. Bu haftalarda rahim Genişlediği için bazı bünyelerde olabiliyormuş ama her zaman böyle durumlarda 2. Doktor görüşü de iyidir. Bir an önce git inşaAllah. Bazı doktorlar ve kurumlar maalesef ne kadar iyi olurlarsa olsunlar verdiğin para kadar ilgileniyorlar…

candanileri59 candanileri59 Canımm geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle bir korku yaşatmasın sana. Başka bir doktora görünmeden önce kendi doktorunla bizzat görüşmeyi denesen mi? Bu olayı da anlatırsın, asistanın tavrını.. Başka doktor ile de görüş tabii ama kendi doktoruna da bilgi ver bence..

Tez zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini de alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok, olacak ben gerçekten inanıyorum. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻 takip edeceğim senin yorumlarını , sende inan lütfen 🙏🏻🌸
Çok teşekkür ederim🥹🤍 Rabbim hepimizin herkesin yardımcısı olsun. Vardır bundada bir hayır.

Canım benim ağrıların hafiflemiş öncelikle buna sevindim kanamanda hafiflemiş sanırım. 🤲🤲🤲 çok şükür 🌺

sana şöyle bir örnek vereyim benim geçen defa hamileliğimde düşük riski vardı sağlıksız gebelikti zaten ve kanamam olmamasına rağmen fitille birlikte progestron iğne vermişti birde gün aşırı onu vurulmuştum. Tabi progestron hormonuna bakma sebebi de bu zaten herhangi bir takviye gerekiyor mu diye. Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmamıştır. Bu haftalarda rahim Genişlediği için bazı bünyelerde olabiliyormuş ama her zaman böyle durumlarda 2. Doktor görüşü de iyidir. Bir an önce git inşaAllah. Bazı doktorlar ve kurumlar maalesef ne kadar iyi olurlarsa olsunlar verdiğin para kadar ilgileniyorlar…
Kuzum agrilarin olacagini lekelenmelerin olacagini biliyorum ama lavaboya gittikce renginin kahveden pembe ve kirmiziya donmesi ve agrinin siddeti beni korkuttu inan ki ayakta duramiyodum ama dun ogleden baslamisdi bende biseyler vardi el ayak titremeleri falanda vardi gunduzden .

candanileri59 candanileri59 Canımm geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle bir korku yaşatmasın sana. Başka bir doktora görünmeden önce kendi doktorunla bizzat görüşmeyi denesen mi? Bu olayı da anlatırsın, asistanın tavrını.. Başka doktor ile de görüş tabii ama kendi doktoruna da bilgi ver bence..
Kendi doktoruma kufur ederim artik😀 ben daha once bildirdim bu asistanin tavrini asistan beni aradi benle tartisti biliyomusun😀 o yuzden hic ugrasmicam

Doktorla irtibat yok asistanla var bana dedigi sey ne biliyomusun PAROL YADA MINOSET IC yazmis bana.. boyle bi sacmalik olabilirmi agrim cok diyorum lekelenmem var kahverengi pembeye döndü pembe kirmiziya diyorum bana parol minoset diyo resmen beynimde bi şartel vardi ve o şarteli attırdı bende. Ben sadece duphaston kullaniyorum ya bana de ki garanti olsun bi igne olalim yada bi fitil yapalim yada baska ne varsa o normal olamaz oyle bi agri ama bana parol yada.minoset ic yazmis yaaa şoklar icersinde kaldim hemen burdan baska bi doktordan randevu aldim cuma gunu kendi doktorumda randevum vardi gitmicem
Ne kadar saçma 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben teklif ettim bide 😀😀😀 progestan fitil vs diye parol minoset ne yaaa hayatimda ilk defa duydum😀😀😀 gebelikte dusuk suphesi olan bole ozel bebeklere hele ki 14 sene sonra gelmisse genelde progestan fitil kullandirilir bu kadar basit yani niye bundan kaciniyolar anlamadim.

Kendi doktoruma kufur ederim artik😀 ben daha once bildirdim bu asistanin tavrini asistan beni aradi benle tartisti biliyomusun😀 o yuzden hic ugrasmicam
Ayyy ne diyosunnn 😱 Tartışmak nedir yaa 😡 Karşında ne badireler atlatmış, umutla seninle çalışan bir anne adayı var, nasıl böyle bir tavır sergileyebilirsin 😡 Ahh kuzumm iyi insanlara denk gelesin 💫🤲🏻 Neyse geçip gitmiş olsun inşaallah canım yaa bir daha yaşama bu korkuları inşaallah ❤️ Gece uyanıp uyanıp aklıma geldin dua ettim sana Rabbim seni de bebeğini de korusun inşaallah ❤️❤️

Ayyy ne diyosunnn 😱 Tartışmak nedir yaa 😡 Karşında ne badireler atlatmış, umutla seninle çalışan bir anne adayı var, nasıl böyle bir tavır sergileyebilirsin 😡 Ahh kuzumm iyi insanlara denk gelesin 💫🤲🏻 Neyse geçip gitmiş olsun inşaallah canım yaa bir daha yaşama bu korkuları inşaallah ❤️ Gece uyanıp uyanıp aklıma geldin dua ettim sana Rabbim seni de bebeğini de korusun inşaallah ❤️❤️
Aminnn kuzumm Allah razi olsun bugun burdaki doktords randevum 2de insaAllah guzel haberler veririm size 🥹

Bu paket sütler pastorıze mı olmus oluyor o olayı cozsem ıcıcemde:)
Mikrobiyolojik açıdan daha da iyi oluyor pastörize süte göre .besin değeri bir tık daha düşük oluyor çünkü yüksek ısıda mikropların ölmesi sağlanıyor o yüzden pastörize sütlere göre daha uzun dayamıyor .

Kuzum agrilarin olacagini lekelenmelerin olacagini biliyorum ama lavaboya gittikce renginin kahveden pembe ve kirmiziya donmesi ve agrinin siddeti beni korkuttu inan ki ayakta duramiyodum ama dun ogleden baslamisdi bende biseyler vardi el ayak titremeleri falanda vardi gunduzden .
O elek ayak titremesi bende hiç geçmiyor kuzum, kaşık filan elimden düşüyor pat diye.. kalbim hızlı hızlı çarpıyor halsizlik çöküyor filan..

X