2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Maalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
Canım normal acilde olmaz ultrason. Ancak doğum yapılan bir hastanede nöbetçi bir kadın doğum doktoru olur. Ben daha önce böyle bir durum yaşamıştım üniversite hastanesine yönlendirdiler oranın acilinden giriş yaptım. Ordan da doğum ünitesindeki nöbetçi doktora yönlendirdiler ultrasonla bakmışlardı. Allahım bebeğini korusun kuzum🤲

Şimdi nasılsın canım peki geçti mi ağrın kanaman evet ya acil durumlarda ne yapıyor bunlar gerçekten inanılır gibi değil. Ama imtihan oluyoruz sabret oldumu biiznillah birşey olmaz bebişe 🤲🌺🌺🌺
Ayni sabahi beklicem burda bi doktora gidicem artik kim varsa

Aynen canım. Bugün oksapar için hastaneden rapor da çıkarttım. 9 ay niye para ödeyeyim ki bebeğime bir şeyler alırım. Hepimizden Allah razı olsun canım bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah 🤲🤲
Amin amin amin 🤲 Aynen katılıyorum şuan burası bana faydalı oluyor bilmediğim şeyleri öğreniyorum gerçekten tecrübe önemli 🥰🥰🥰

5. gün embroyosu 🤭 Kayseri acıbademde tedavi oldum. Inşaallahh pek belirti vs yok ama inşaallah olumlu olurr 🥹🥹
Ablam eşi havacı asker olunca 10 sene kadar kayserideydi ve orada doğum yapmıştı 🙃 eneeee ogünler aklıma geldi ne güzel :)

Bir tek benım mı bu kadar ayaklarım bacaklarım agrıyor acaba
Kuzum süt içiyor musun gün içerisinde kalsiyum içerikli içecekleri ve yiyecekleri çoğaltabilirsin inşaAllah birde öyle bak bakalım 🙃 benimde 4-5 kere karnıma kramp girdi iki büklüm oldum, sol kasığımda gergin böyle ağrımıyor da hareket kısıtlılığım var gibi kalsiyum almak gerekiyormuş, doğalmış. 🌺🌺🌺

Kuzum süt içiyor musun gün içerisinde kalsiyum içerikli içecekleri ve yiyecekleri çoğaltabilirsin inşaAllah birde öyle bak bakalım 🙃 benimde 4-5 kere karnıma kramp girdi iki büklüm oldum, sol kasığımda gergin böyle ağrımıyor da hareket kısıtlılığım var gibi kalsiyum almak gerekiyormuş, doğalmış. 🌺🌺🌺
Bu paket sütler pastorıze mı olmus oluyor o olayı cozsem ıcıcemde:)

Bu paket sütler pastorıze mı olmus oluyor o olayı cozsem ıcıcemde:)
İlinizde üniversite var ise, üniversitelerin ziraat fakültelerinde süt gibi ürünler çıkıyor onlarında satışı yapılıyor bir araştırın isterseniz. En azından haftada bir alırsınız Birde bende yeni bi bakayım dedim bak kalsiyum açısından zengin bŞka şeylerde varmış ; bacak ağrıların belki ondandır bebek çekiyor çünkü

Eklentiler

• IMG_3562.jpeg
    IMG_3562.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 34
İlinizde üniversite var ise, üniversitelerin ziraat fakültelerinde süt gibi ürünler çıkıyor onlarında satışı yapılıyor bir araştırın isterseniz. En azından haftada bir alırsınız Birde bende yeni bi bakayım dedim bak kalsiyum açısından zengin bŞka şeylerde varmış ; bacak ağrıların belki ondandır bebek çekiyor çünkü
Tesekkur ederım canım sag olasın doktorda demıstı bunları ye ıc agrın azalır dıye 👍☺️

X