- 30 Ağustos 2023
- 7
- 15
- 30
Aminn çok teşekkür ederimmNeslihancım hoşgeldin Allah bekleyişleri hayırla ve pozitifle sonuçlandırsın, yüzünü güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn çok teşekkür ederimmNeslihancım hoşgeldin Allah bekleyişleri hayırla ve pozitifle sonuçlandırsın, yüzünü güldürsün
5. gün embroyosu Kayseri acıbademde tedavi oldum. Inşaallahh pek belirti vs yok ama inşaallah olumlu olurrKaçıncı gün embriyosu canım inşallh güzel sonuçlar alırsın helal olsun valal bende dayanamayanlardanım
Hoşbuldumm Aminn Allah razi olsunnAleykümselam neslihan. Hoşgeldin. Rabbim tez zamanda güzel betalar, keseler, kalp atışları güzel doğumlar nasip etsin
Canım normal acilde olmaz ultrason. Ancak doğum yapılan bir hastanede nöbetçi bir kadın doğum doktoru olur. Ben daha önce böyle bir durum yaşamıştım üniversite hastanesine yönlendirdiler oranın acilinden giriş yaptım. Ordan da doğum ünitesindeki nöbetçi doktora yönlendirdiler ultrasonla bakmışlardı. Allahım bebeğini korusun kuzumMaalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
Ayni sabahi beklicem burda bi doktora gidicem artik kim varsaŞimdi nasılsın canım peki geçti mi ağrın kanaman evet ya acil durumlarda ne yapıyor bunlar gerçekten inanılır gibi değil. Ama imtihan oluyoruz sabret oldumu biiznillah birşey olmaz bebişe
Amin amin amin Aynen katılıyorum şuan burası bana faydalı oluyor bilmediğim şeyleri öğreniyorum gerçekten tecrübe önemliAynen canım. Bugün oksapar için hastaneden rapor da çıkarttım. 9 ay niye para ödeyeyim ki bebeğime bir şeyler alırım. Hepimizden Allah razı olsun canım bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah
İnşaAllah canım ya dua edeceğim sana Rabbim korusunAyni sabahi beklicem burda bi doktora gidicem artik kim varsa
Ablam eşi havacı asker olunca 10 sene kadar kayserideydi ve orada doğum yapmıştı eneeee ogünler aklıma geldi ne güzel :)5. gün embroyosu Kayseri acıbademde tedavi oldum. Inşaallahh pek belirti vs yok ama inşaallah olumlu olurr
Ağrın hafifledi mi canım? Sabah ola hayrola uyumaya çalış biraz istersen, Rabbim seni de bebeğini de korusunAyni sabahi beklicem burda bi doktora gidicem artik kim varsa
Gecmıs olsun canımAyni sabahi beklicem burda bi doktora gidicem artik kim varsa
Rabbim sana bağışlasın canım korkutma kendini dinlenAyni sabahi beklicem burda bi doktora gidicem artik kim varsa
Kuyruk sokumum ayaklarım bacaklarım ağrıyo benimdeBir tek benım mı bu kadar ayaklarım bacaklarım agrıyor acaba
Benimde çok ağrıyor bacaklarımBir tek benım mı bu kadar ayaklarım bacaklarım agrıyor acaba
Kuzum süt içiyor musun gün içerisinde kalsiyum içerikli içecekleri ve yiyecekleri çoğaltabilirsin inşaAllah birde öyle bak bakalım benimde 4-5 kere karnıma kramp girdi iki büklüm oldum, sol kasığımda gergin böyle ağrımıyor da hareket kısıtlılığım var gibi kalsiyum almak gerekiyormuş, doğalmış.Bir tek benım mı bu kadar ayaklarım bacaklarım agrıyor acaba
Bu paket sütler pastorıze mı olmus oluyor o olayı cozsem ıcıcemde:)Kuzum süt içiyor musun gün içerisinde kalsiyum içerikli içecekleri ve yiyecekleri çoğaltabilirsin inşaAllah birde öyle bak bakalım benimde 4-5 kere karnıma kramp girdi iki büklüm oldum, sol kasığımda gergin böyle ağrımıyor da hareket kısıtlılığım var gibi kalsiyum almak gerekiyormuş, doğalmış.
İlinizde üniversite var ise, üniversitelerin ziraat fakültelerinde süt gibi ürünler çıkıyor onlarında satışı yapılıyor bir araştırın isterseniz. En azından haftada bir alırsınız Birde bende yeni bi bakayım dedim bak kalsiyum açısından zengin bŞka şeylerde varmış ; bacak ağrıların belki ondandır bebek çekiyor çünküBu paket sütler pastorıze mı olmus oluyor o olayı cozsem ıcıcemde:)
Tesekkur ederım canım sag olasın doktorda demıstı bunları ye ıc agrın azalır dıyeİlinizde üniversite var ise, üniversitelerin ziraat fakültelerinde süt gibi ürünler çıkıyor onlarında satışı yapılıyor bir araştırın isterseniz. En azından haftada bir alırsınız Birde bende yeni bi bakayım dedim bak kalsiyum açısından zengin bŞka şeylerde varmış ; bacak ağrıların belki ondandır bebek çekiyor çünkü