Rabbim sevindirsin hepimizi inşAllahmerhaba hanımlar ben bir kez aşılama yaptırdım tutmadı o sürecin uzaması bizi yıprattığı için tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik
dün adetin üçüncü günüydü kontrolden sonra progestron ve E2 değerlerine baktı hemen sonuçlar tedavi için uyğun çıkınca sürece başlamaya karar verdik
hemen ilaçları temin edip iğnelere ilaçlara başladık haftaya salı günü kontrolde yumurtaların gelişme duruma bakıp bilgi vericek doktor.
ama bu süreç o kadar zor yıpratıcı ki insan birisi ile dertleşmek istiyor.
Rabbim bu süreçler sonucundan sağlıklı sıhatlı evlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
Nasıl arttı ben yarın opu olacağım ama yumurta sayım artmıyor. Umarım buna ihtiyacım olmaz ama yine de cevaplarsan mutlu olurumSayısı çok az arttı ama asıl önemlisi kalitesi arttı döllendiler 5'inci güne gittiler. Dondurduk. Şimdi hamileyim
3 gün bende bilmiyorum ama erken test yapma dedi bekleyeceğim bir umut inşallah kısmet olurAllah hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah
Bana 4 Ağustos dedi acaba sana neden 7 si dedi
Kaçıncı gün embriyosu senin
Nasıl arttı ben yarın opu olacağım ama yumurta sayım artmıyor. Umarım buna ihtiyacım olmaz ama yine de cevaplarsan mutlu olurum
Çok teşekkür ediyorum. Hepimizin yardımcısı olsun inşallahburada hepsini anlattım umarım yardımcı olur :) yarın için Allah yardımcın olsun :)Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)
Amh çok önemli değil. Önemli olan yumurta kalitesi. Amh ilk olarak 5 sene önce yaptığımda 0.36 idi. 6 yumurta toplanmıştı, 5'i donduruldu. Biraz vitaminle 2-3 ay sonra amh 0.75'e yükselmişti. Daha sonra 0.2 ölçtürdüm. Son testte 0.18'di. Amh böyle ama fsh bende iyi. Yaş 40a gelmişken yumurta...www.kadinlarkulubu.com
Bende orada tedavi görüyorum Gaziantep te yaşıyorum 9 ağustos transfer tarihim inşallah hepimize pozitif haberler verilirBende su an orada tedavi goruyorum
EVET BENDE ÇOK PİŞMANIM AŞILAMA İLE ZAMAN KAYBETTİĞİM İÇİN AMA NASİP DİYORUM ARTIK RABBİMİN BİR ZAMANI VAKTİ VARDIR BİZLERİ BEKLETİYOR HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZİN HAKKINDARabbim sevindirsin hepimizi inşAllah
benim de 1 negatif aşılamam mevcut
şimdiki aklım olsa aşılama ile hiç vakit kaybetmezdim çok üzülmüştüm
amiiin inşallah :) haber ver nasıl geçti die :)Çok teşekkür ediyorum. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah❤
Yazacağım teşekkürler desteğiniz için buna çok ihtiyacım vardıamiiin inşallah :) haber ver nasıl geçti die :)
Hayırlısı olsun canını sıkma 2 ay önce benımde negatif sonuçlandı inşallah ağustos ayı bana şans getirir şimdi dondurulmuş deniyoruz bakalımayyy yokkk sakınnnn içme o kadar valla benim gayet iyiydi ama tutmadı malesef
Nasıl gidiyor transferin 2. Günüüü:)Rabbim sevindirsin hepimizi inşAllah
benim de 1 negatif aşılamam mevcut
şimdiki aklım olsa aşılama ile hiç vakit kaybetmezdim çok üzülmüştüm
ben de regl 3. günü vuruldum. iğnenin ikinci dozu da ilk vurulma günümden tam 1 ay sonra digeri de ondan tam bir ay sonra. 3. dozu vurulduğumda gidecegim bu sefer de tüp bebek ignesine başlayacagım galiba o gün gel dediler. bana da gecici menapoza gireceksin regl olmayacaksın dediler .ve bende çikolata kisti var yıllardır yumurta rezervim azalmış o yüzden de verdi iğneyi.Merhaba ben reglimin 3. Günü lucrin vuruldum.. ama bana bi kerelik verildi sana 2 sorum var diğer 2 doz ne zaman olcan bi de adet olmadan mı transfer olcan.. lucrin geçici menepoza sokuyormuş..
Hayır canım sadece estrofem kullanırken oldu. Lucrin depot garanti olsun diye verdi bu ayLucrine rağmen mi yumurtlama oldu e2 kaçtı
öyle hayırlısı rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bu yol bize sabrı şükretmeyi öğretti inşallah sonu güzel olacakHayırlısı olsun canını sıkma 2 ay önce benımde negatif sonuçlandı inşallah ağustos ayı bana şans getirir şimdi dondurulmuş deniyoruz bakalım
Benim ilk tüp tedavim olacak banada histereskopi yapılacak canımbenim hiç bi sorunum yok eşimdede yok iki defa başarısız tüp bebek tedavim olunca doktor 3.ye histereskopi yapaılım rahime kemarayla bakalım birde çizik atalım dedi tutunma şansını arttıyormuş rahim yenileniyormuş
Ay zaman geçmiyor yaaaNasıl gidiyor transferin 2. Günüüü:)
sizde sorun varmı peki ne zaman yapılacakBenim ilk tüp tedavim olacak banada histereskopi yapılacak canım
Allah Allah ikimizin durum farklı o zaman bana tek doz bi aylık verdi.. bende de çikolata kisti varmış ama doktor zararsız ve çok küçük dedi.. bende yumurta çok amh:7 civarı yumurtanın çatlamasını önleyeceklermiş sonra transfer olacakmışım.. iğneden sonra her gün akıntım var ve hala artıyor buna rağmen inşallah yumurtlamamben de regl 3. günü vuruldum. iğnenin ikinci dozu da ilk vurulma günümden tam 1 ay sonra digeri de ondan tam bir ay sonra. 3. dozu vurulduğumda gidecegim bu sefer de tüp bebek ignesine başlayacagım galiba o gün gel dediler. bana da gecici menapoza gireceksin regl olmayacaksın dediler .ve bende çikolata kisti var yıllardır yumurta rezervim azalmış o yüzden de verdi iğneyi.