2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Rabbim sevindirsin hepimizi inşAllah
benim de 1 negatif aşılamam mevcut
şimdiki aklım olsa aşılama ile hiç vakit kaybetmezdim çok üzülmüştüm

Sayısı çok az arttı ama asıl önemlisi kalitesi arttı döllendiler 5'inci güne gittiler. Dondurduk. Şimdi hamileyim
Nasıl arttı ben yarın opu olacağım ama yumurta sayım artmıyor. Umarım buna ihtiyacım olmaz ama yine de cevaplarsan mutlu olurum

Nasıl arttı ben yarın opu olacağım ama yumurta sayım artmıyor. Umarım buna ihtiyacım olmaz ama yine de cevaplarsan mutlu olurum
burada hepsini anlattım umarım yardımcı olur :) yarın için Allah yardımcın olsun :)

Çok teşekkür ediyorum. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Rabbim sevindirsin hepimizi inşAllah
benim de 1 negatif aşılamam mevcut
şimdiki aklım olsa aşılama ile hiç vakit kaybetmezdim çok üzülmüştüm
EVET BENDE ÇOK PİŞMANIM AŞILAMA İLE ZAMAN KAYBETTİĞİM İÇİN AMA NASİP DİYORUM ARTIK RABBİMİN BİR ZAMANI VAKTİ VARDIR BİZLERİ BEKLETİYOR HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZİN HAKKINDA

Merhaba ben reglimin 3. Günü lucrin vuruldum.. ama bana bi kerelik verildi sana 2 sorum var diğer 2 doz ne zaman olcan bi de adet olmadan mı transfer olcan.. lucrin geçici menepoza sokuyormuş..
ben de regl 3. günü vuruldum. iğnenin ikinci dozu da ilk vurulma günümden tam 1 ay sonra digeri de ondan tam bir ay sonra. 3. dozu vurulduğumda gidecegim bu sefer de tüp bebek ignesine başlayacagım galiba o gün gel dediler. bana da gecici menapoza gireceksin regl olmayacaksın dediler .ve bende çikolata kisti var yıllardır yumurta rezervim azalmış o yüzden de verdi iğneyi.

Hayırlısı olsun canını sıkma 2 ay önce benımde negatif sonuçlandı inşallah ağustos ayı bana şans getirir şimdi dondurulmuş deniyoruz bakalım
öyle hayırlısı rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bu yol bize sabrı şükretmeyi öğretti inşallah sonu güzel olacak

Benim ilk tüp tedavim olacak banada histereskopi yapılacak canım

Allah Allah ikimizin durum farklı o zaman bana tek doz bi aylık verdi.. bende de çikolata kisti varmış ama doktor zararsız ve çok küçük dedi.. bende yumurta çok amh:7 civarı yumurtanın çatlamasını önleyeceklermiş sonra transfer olacakmışım.. iğneden sonra her gün akıntım var ve hala artıyor buna rağmen inşallah yumurtlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…