- 23 Kasım 2020
- 221
- 387
- 34
Bana lucrin verdiler herşey yolunda giderse estoferm vereceklerHayır canım sadece estrofem kullanırken oldu. Lucrin depot garanti olsun diye verdi bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana lucrin verdiler herşey yolunda giderse estoferm vereceklerHayır canım sadece estrofem kullanırken oldu. Lucrin depot garanti olsun diye verdi bu ay
Benim doğal siklus ilerliyoruz haftaya çarşamba yumurtalara bakılacak Şuan regl bitmek üzere:)Ay zaman geçmiyor yaaa
Bişiler yiyorum habire
Hafif hafif kasığıma ağrı giriyor
Sende ne var yok
Yanında kimse var mı yoksa kendin mi kalkıp hazırlıyorsun bişiler:)Benim doğal siklus ilerliyoruz haftaya çarşamba yumurtalara bakılacak Şuan regl bitmek üzere:)
Merhaba ben de reglin 2. günü lucrin vurundum 21.günü transfer hazırlığına başladık estrofemle. Çikolata kisti varmış bende de 15mm dedi çok küçükmüş o yüzden baskılama yaparak olacak transfer Ağustosun 8i-10u gibi olur muhtemelenAllah Allah ikimizin durum farklı o zaman bana tek doz bi aylık verdi.. bende de çikolata kisti varmış ama doktor zararsız ve çok küçük dedi.. bende yumurta çok amh:7 civarı yumurtanın çatlamasını önleyeceklermiş sonra transfer olacakmışım.. iğneden sonra her gün akıntım var ve hala artıyor buna rağmen inşallah yumurtlamam
Yok kimse tek başımayımYanında kimse var mı yoksa kendin mi kalkıp hazırlıyorsun bişiler:)
Benim geçen defa kocam vardı yanımda bu defa bende tek deniycem ailelere söylemedik malum onlar bizden beter strese sokuyorlar sorularıylaYok kimse tek başımayım
Biraz bişiler yapıp hemen yatıyorum
Hepten yatak döşek yatmak istemedim psikolojim bozulur
Aaa kendimle aynı protokol uygulanan birini buldum sonunda bana adetin 3. Günü vurdular 14. Gün çağırıp e2 baktılar estrofem vereceklerdi e2 biraz yüksek dediler yarın yine bakacaklar senin e2 ne durumda bi da adet olmadan mı transfer olacaksın çünkü bana Da 8-10 Ağustos gibi transfer olcan dediler o tarih benim adet tarihim kafam çok karıştıMerhaba ben de reglin 2. günü lucrin vurundum 21.günü transfer hazırlığına başladık estrofemle. Çikolata kisti varmış bende de 15mm dedi çok küçükmüş o yüzden baskılama yaparak olacak transfer Ağustosun 8i-10u gibi olur muhtemelen
Benim iğneden 18 gün sonra e2 45 çıktı, herşey yolunda dedi estrofeme başladık bir daha 3 Ağustos’ta gideceğim kontrole ona göre transfer günü belirlenecek benim tahminim 8-10 gibi olur. Tabi adet olunmuyor lucrin vurulunca e2 değerine ve ultrasona göre karar veriyor transfer için hazır olup olmadığınaAaa kendimle aynı protokol uygulanan birini buldum sonunda bana adetin 3. Günü vurdular 14. Gün çağırıp e2 baktılar estrofem vereceklerdi e2 biraz yüksek dediler yarın yine bakacaklar senin e2 ne durumda bi da adet olmadan mı transfer olacaksın çünkü bana Da 8-10 Ağustos gibi transfer olcan dediler o tarih benim adet tarihim kafam çok karıştı
Valla hoca çizik atacağım tedaviden çok daha iyi sonuç alırız histereskopi yapılınca dedi ne zaman bilmiyorum daha konuşmadık sadece adeti bklyrm bakalım Rabbim yardımcımız olsunsizde sorun varmı peki ne zaman yapılacak
Kesinlikle. Benim de eşimin tarafından kimsenin haberi yok benim taraftan da sadece annemlerinBenim geçen defa kocam vardı yanımda bu defa bende tek deniycem ailelere söylemedik malum onlar bizden beter strese sokuyorlar sorularıyla
Rabbim inşallah tutundu sevinciyle açıklamayı nasip ederKesinlikle. Benim de eşimin tarafından kimsenin haberi yok benim taraftan da sadece annemlerin
Yaşamayana dert anlatmak çok zor
Üzüyor insanı boş yere
Sizin e2 değeri normalmiş ben aynı zamanda pcosum yumurtam çok.. iğneden 14 gün sonra e2 600 çıktı benim inşallah yumurtlamıyorumdur…estrofem vermediler..4 gün sonra yani 18. Gün tekrar gel dediler o da yarın oluyor inşallah düşmüştür.. yükselme ne anlama geliyor bilmiyorum lucrin sonrası akıntım bitmek bilmedi sende de aynı sorun var mı??Benim iğneden 18 gün sonra e2 45 çıktı, herşey yolunda dedi estrofeme başladık bir daha 3 Ağustos’ta gideceğim kontrole ona göre transfer günü belirlenecek benim tahminim 8-10 gibi olur. Tabi adet olunmuyor lucrin vurulunca e2 değerine ve ultrasona göre karar veriyor transfer için hazır olup olmadığına
Merhaba. Doktorum bana da çizik önerdi. Vücut çiziği onarmak için yeni hücreler gönderiyormuş bu da embriyonun kolay tutunmasına yardımcı olabiliyormuş. İnşaallah işe yararValla hoca çizik atacağım tedaviden çok daha iyi sonuç alırız histereskopi yapılınca dedi ne zaman bilmiyorum daha konuşmadık sadece adeti bklyrm bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Ay evet akıntı yapıyor çok, doktora söyledim ben onu normal dedi ama şimdi azaldı estrofeme başladıktan sonra.Sizin e2 değeri normalmiş ben aynı zamanda pcosum yumurtam çok.. iğneden 14 gün sonra e2 600 çıktı benim inşallah yumurtlamıyorumdur…estrofem vermediler..4 gün sonra yani 18. Gün tekrar gel dediler o da yarın oluyor inşallah düşmüştür.. yükselme ne anlama geliyor bilmiyorum lucrin sonrası akıntım bitmek bilmedi sende de aynı sorun var mı??
Amiiinn inşALLAH tüm bekleyenleri Rabbim sevindirsinnRabbim inşallah tutundu sevinciyle açıklamayı nasip eder
Öyle mi iyi bari ben akıntı anormal sanıyordum.. doktor da normal demedi bana üzülüyordum.. içim rahatladı yalnız şunu anlamadım lucrin menepoza sokuyorsa ikinci doz lucrin sonrası neden adet oldun.. adet olmadan transfer olcam sanıyordumAy evet akıntı yapıyor çok, doktora söyledim ben onu normal dedi ama şimdi azaldı estrofeme başladıktan sonra.
Eğer yarın da yüksek çıkarsa bir doz daha lucrin verir muhtemelen. Ben aslında martta başlamıştım bir kere lucrin vurundum 18 gün sonra gittiğimde e2 yüksek çıkmıştı seninki gibi, bir kere daha lucrin vurdular ondan da bir hafta sonra regl oldum öyle başladım transfer hazırlığına ama o sırada covid olduğum için iptal oldu işte sonra yeniden başladıkça
Evet normalde olmamam lazımdı zaten ama bilmiyorum ben de tam adet de değil lekelenme şeklinde oldu öyle yoğun bi kanamam olmadı ama muayenede doktor adet olmuşsun gibi dediÖyle mi iyi bari ben akıntı anormal sanıyordum.. doktor da normal demedi bana üzülüyordum.. içim rahatladı yalnız şunu anlamadım lucrin menepoza sokuyorsa ikinci doz lucrin sonrası neden adet oldun.. adet olmadan transfer olcam sanıyordum
İkinci doz lucrin süreci uzatır üzüldüm valla ağustosta değil de eylüle sarkarım o zaman desene.. inşallah senin sürecin sorunsuz biter .. pozitif sonuç alırsan çok mutlu olurumEvet normalde olmamam lazımdı zaten ama bilmiyorum ben de tam adet de değil lekelenme şeklinde oldu öyle yoğun bi kanamam olmadı ama muayenede doktor adet olmuşsun gibi dedi