- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Bende vuruldum şimdi başladık tedaviye 31 i kontrol 7 si transferBana lucrin verdiler herşey yolunda giderse estoferm verecekler
Adetken mi vuruldun canımBende vuruldum şimdi başladık tedaviye 31 i kontrol 7 si transfer
İnşallahİkinci doz lucrin süreci uzatır üzüldüm valla ağustosta değil de eylüle sarkarım o zaman desene.. inşallah senin sürecin sorunsuz biter .. pozitif sonuç alırsan çok mutlu olurum
Bitince canım benim regl den 19 gün sonra transfer yapılmıştıSelam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
Buna uzun protokol diyorlar bence çok sağlıklı endişe etmeyinAaa kendimle aynı protokol uygulanan birini buldum sonunda bana adetin 3. Günü vurdular 14. Gün çağırıp e2 baktılar estrofem vereceklerdi e2 biraz yüksek dediler yarın yine bakacaklar senin e2 ne durumda bi da adet olmadan mı transfer olacaksın çünkü bana Da 8-10 Ağustos gibi transfer olcan dediler o tarih benim adet tarihim kafam çok karıştı
5. Gün OPU gününü saymadanKızlar taze transfer nasıl oluyo. Opu sonrası kaç gün sonra transfer yapılır tahmini
Benim taze transferdi 9 Ocak yumurta toplama 14 ocak transfer olduKızlar taze transfer nasıl oluyo. Opu sonrası kaç gün sonra transfer yapılır tahmini
Buna uzun protokol diyorlar bence çok sağlıklı endişe etmeyin
Hayır adet oldum tam 21.günümde vuruldum zaten 5 gün sonra yeni adetimi oldum. Kontrole gittim başladık tedaviyeAdetken mi vuruldun canım
adet bittikten sonra yapılıyor canım benim bugün bitti haftaya yapacak gün için arayacak doktor inşallah faydasını görürüz ama benim çizik attıktan sonra hemen yapmıyor transferi yaptığı ayın sonunda adetimle başlayacak tedaviyeValla hoca çizik atacağım tedaviden çok daha iyi sonuç alırız histereskopi yapılınca dedi ne zaman bilmiyorum daha konuşmadık sadece adeti bklyrm bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Ben gittiğimde yazmamıştı. Biz tüp bebek tanısı koyamadığımız için ilaç da yazamıyoruz demişti. Ama belki doktorun inisiyatifine göre değişir. Bir gidip dene istersenKızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?
Merhabalar e2 yüksek çıkma sebebi neymiş yada normal mi bu değerlerBenim e2 628 den 500e düşmüş yine yüksek ya şu e2 yi düşürecek meyve sebze var mı önerisi olan muhtemelen yumurtlama zamanım bi türlü düşmedi gitti lucrine rağmen ne yapacağımı şaşırdım
Ya aslında adetken 35 çıkmıştı… muhtemelen Şuan tam yumurtlama dönemindeyim bu dönemde yükselebiliyormuş ama lucrin vurulduğum için düşmesini bekliyorlar pazartesi bi daha gitçem bi ilaç iğne takviye bişi de vermiyorlar düşmesi için kendiliğinden düşmesini bekliyorlar..Merhabalar e2 yüksek çıkma sebebi neymiş yada normal mi bu değerler
hayırlısı olsun inşallah normal değerine düşerYa aslında adetken 35 çıkmıştı… muhtemelen Şuan tam yumurtlama dönemindeyim bu dönemde yükselebiliyormuş ama lucrin vurulduğum için düşmesini bekliyorlar pazartesi bi daha gitçem bi ilaç iğne takviye bişi de vermiyorlar düşmesi için kendiliğinden düşmesini bekliyorlar..
of benim aile hekiminden de şüpheliyim zaten ama şansımı deneyeceğimBen gittiğimde yazmamıştı. Biz tüp bebek tanısı koyamadığımız için ilaç da yazamıyoruz demişti. Ama belki doktorun inisiyatifine göre değişir. Bir gidip dene istersen