2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar taze transfer nasıl oluyo. Opu sonrası kaç gün sonra transfer yapılır tahmini

Selam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
Bitince canım benim regl den 19 gün sonra transfer yapılmıştı

Buna uzun protokol diyorlar bence çok sağlıklı endişe etmeyin

Valla hoca çizik atacağım tedaviden çok daha iyi sonuç alırız histereskopi yapılınca dedi ne zaman bilmiyorum daha konuşmadık sadece adeti bklyrm bakalım Rabbim yardımcımız olsun
adet bittikten sonra yapılıyor canım benim bugün bitti haftaya yapacak gün için arayacak doktor inşallah faydasını görürüz ama benim çizik attıktan sonra hemen yapmıyor transferi yaptığı ayın sonunda adetimle başlayacak tedaviye

Kızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?

Kızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?
Ben gittiğimde yazmamıştı. Biz tüp bebek tanısı koyamadığımız için ilaç da yazamıyoruz demişti. Ama belki doktorun inisiyatifine göre değişir. Bir gidip dene istersen

Benim e2 628 den 500e düşmüş yine yüksek ya şu e2 yi düşürecek meyve sebze var mı önerisi olan muhtemelen yumurtlama zamanım bi türlü düşmedi gitti lucrine rağmen ne yapacağımı şaşırdım

Merhabalar e2 yüksek çıkma sebebi neymiş yada normal mi bu değerler
Ya aslında adetken 35 çıkmıştı… muhtemelen Şuan tam yumurtlama dönemindeyim bu dönemde yükselebiliyormuş ama lucrin vurulduğum için düşmesini bekliyorlar pazartesi bi daha gitçem bi ilaç iğne takviye bişi de vermiyorlar düşmesi için kendiliğinden düşmesini bekliyorlar..

hayırlısı olsun inşallah normal değerine düşer

Ben gittiğimde yazmamıştı. Biz tüp bebek tanısı koyamadığımız için ilaç da yazamıyoruz demişti. Ama belki doktorun inisiyatifine göre değişir. Bir gidip dene istersen
of benim aile hekiminden de şüpheliyim zaten ama şansımı deneyeceğim
sen ne demiştin isterken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…