2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde bugün transferim yapıldı Allah şeninde gönlüne göre versin bana 7 Ağustos test günü dedi bekleyeceğim umutla
Allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah
Bana 4 Ağustos dedi acaba sana neden 7 si dedi
Kaçıncı gün embriyosu senin

merhaba ben bu ay regl olunca tüp bebege başlayacaktım doktorum lucrin depot diye iğne yaptırdı 2 kez daha yaptırıp başlayacakmısız. bu şekilde tedavi gören var mı tüp bebek öncesi
Bende vuruldum canım ama 1 tane.
Geçen sefer transfer e 1 hafta kala bir gittim yumurtlama olmuş dedi transfer iptal oldu. O yüzden iğne verdi reglin 21.günü vuruldum 5 gün sonra regl oldum şuan ilaç kullanıyorum transfer için. Hayırlısı olsun inşallah

Lucrine rağmen mi yumurtlama oldu e2 kaçtı

merhaba ben bu ay regl olunca tüp bebege başlayacaktım doktorum lucrin depot diye iğne yaptırdı 2 kez daha yaptırıp başlayacakmısız. bu şekilde tedavi gören var mı tüp bebek öncesi
Merhaba ben reglimin 3. Günü lucrin vuruldum.. ama bana bi kerelik verildi sana 2 sorum var diğer 2 doz ne zaman olcan bi de adet olmadan mı transfer olcan.. lucrin geçici menepoza sokuyormuş..

Kızlar neden idrara sıkışık gidiliyor çok merak ediyorum ben bunu?
Çünkü karindan bakıyorlar ultrasona oradan bakıp rahime doğru yeri gösteriyor doktorda vajinadan bebeği doğru yere bırakıyor tuvalet sıkışık olunca rahim daha belirgin şeffaf oluyor gozukuyor

Benimde yüksek çıkıyor amh tüp bebekte sıkinti olmadı bende pcosluyum

merhaba hanımlar ben bir kez aşılama yaptırdım tutmadı o sürecin uzaması bizi yıprattığı için tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik
dün adetin üçüncü günüydü kontrolden sonra progestron ve E2 değerlerine baktı hemen sonuçlar tedavi için uyğun çıkınca sürece başlamaya karar verdik
hemen ilaçları temin edip iğnelere ilaçlara başladık haftaya salı günü kontrolde yumurtaların gelişme duruma bakıp bilgi vericek doktor.
ama bu süreç o kadar zor yıpratıcı ki insan birisi ile dertleşmek istiyor.
Rabbim bu süreçler sonucundan sağlıklı sıhatlı evlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

Selam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
Regl iken doktor kontrole çağırdı beni
Sonra ilaca başlattı zaten rahim kalınlaşması için
Regl olmuyorsun transfer de
Genelde reglin 15. Gününden sonra yapıyorlar benim 20. Gün falandı galiba

Merhaba hiteroskipi ne olunca ne oluyor
benim hiç bi sorunum yok eşimdede yok iki defa başarısız tüp bebek tedavim olunca doktor 3.ye histereskopi yapaılım rahime kemarayla bakalım birde çizik atalım dedi tutunma şansını arttıyormuş rahim yenileniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…