Allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallahBenimde bugün transferim yapıldı Allah şeninde gönlüne göre versin bana 7 Ağustos test günü dedi bekleyeceğim umutla
Bende vuruldum canım ama 1 tane.merhaba ben bu ay regl olunca tüp bebege başlayacaktım doktorum lucrin depot diye iğne yaptırdı 2 kez daha yaptırıp başlayacakmısız. bu şekilde tedavi gören var mı tüp bebek öncesi
Lucrine rağmen mi yumurtlama oldu e2 kaçtıBende vuruldum canım ama 1 tane.
Geçen sefer transfer e 1 hafta kala bir gittim yumurtlama olmuş dedi transfer iptal oldu. O yüzden iğne verdi reglin 21.günü vuruldum 5 gün sonra regl oldum şuan ilaç kullanıyorum transfer için. Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba ben reglimin 3. Günü lucrin vuruldum.. ama bana bi kerelik verildi sana 2 sorum var diğer 2 doz ne zaman olcan bi de adet olmadan mı transfer olcan.. lucrin geçici menepoza sokuyormuş..merhaba ben bu ay regl olunca tüp bebege başlayacaktım doktorum lucrin depot diye iğne yaptırdı 2 kez daha yaptırıp başlayacakmısız. bu şekilde tedavi gören var mı tüp bebek öncesi
Çünkü karindan bakıyorlar ultrasona oradan bakıp rahime doğru yeri gösteriyor doktorda vajinadan bebeği doğru yere bırakıyor tuvalet sıkışık olunca rahim daha belirgin şeffaf oluyor gozukuyorKızlar neden idrara sıkışık gidiliyor çok merak ediyorum ben bunu?
Benimde yüksek çıkıyor amh tüp bebekte sıkinti olmadı bende pcosluyumBilmiyorum ki yüksek çıkıyor amh yumurta fazla ama herşeyin çoğu zarar diye boşuna dememişler yumurtası olmayanlarda nasıl sıkıntı varsa benim gibilerde de var işte yumurta çokluğundan çatlama sıkıntısı oluyor yumoşlar tembel oluyor…
Pozitif aldınız mı ilk denemedeBenimde yüksek çıkıyor amh tüp bebekte sıkinti olmadı bende pcosluyum
ayyy yokkk sakınnnn içme o kadar valla benim gayet iyiydi ama tutmadı malesefAyyy 500 ml yeterli geldi mi peki gğzel görünüyormuymuş rahim içi filanben 2 litreye Yakın içtim de çünkü bayılıcaktım
İlk denemede tutmadı ikinci denemem 29 temmuz kan test günüm ama idrar testi yaptım pozitif çıktı tabi kesin sonuç kan bekliyorumPozitif aldınız mı ilk denemede
Ayy hayırlı olsun çok sevindimİlk denemede tutmadı ikinci denemem 29 temmuz kan test günüm ama idrar testi yaptım pozitif çıktı tabi kesin sonuç kan bekliyorum
Teşekkür ederim kan testiyle bir kesinleşsin inşallah bende öyle çok sevinicem:)))Ayy hayırlı olsun çok sevindim
Regl iken doktor kontrole çağırdı beniSelam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
Bende su an orada tedavi goruyorumBahçeci tüp bebek merkezi benim tedavi gördüğüm yer diğer şubelerinde rapor çıkartılabiliyormuş Bursa şubesinde falan ama İstanbul’daki şubelerinde çıkartılmıyor ondan yararlanamadık maalesef
Merhaba hiteroskipi ne olunca ne oluyorDoğrudur benimde dondurulmuş 2. Transferim oldu ama tutmadı şuan 3. İçin ağustos adetimi bekliyorum bende histereskopi olacağım dondurulmuşta olsa ilaç kullanılıyor rahim kalınlığına baklıyor
benim hiç bi sorunum yok eşimdede yok iki defa başarısız tüp bebek tedavim olunca doktor 3.ye histereskopi yapaılım rahime kemarayla bakalım birde çizik atalım dedi tutunma şansını arttıyormuş rahim yenileniyormuşMerhaba hiteroskipi ne olunca ne oluyor
AMİİİNNNNNYeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzhepimizin pozitif sonuç aldığı bi başlık olsun bol bol dinlenin