2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördüm 😱 İnanamıyorum şu an ellerim titriyor 😳
Yaaaaaa canım benim çok harikaaaa atsana testii buraya daaa

Kızlar 12 Ağustosta transfer oldum 18 Ağustos ilk idrarla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün de 9. Günü transferin ilk betamı verdim heyecanla bekliyorum dua eder misiniz banada 🤲🤲
Ahh canım benin Allahım seni sevindirsin inşaallah, o güzel haberi bekliyoruz senden 🥰

Eki Görüntüle 3289500
Bak mesela tüp bebek gebelik hesaplama yazdım onda da aynısı çıkıyor programda şu an 6+3 bu hesaplamada 6+1 çok fark yok yani aynı sayılırlar son adet tarihinden hesaplayınca doğru oluyor demek ki
Ben de bi bakayım 4+4 mü çıkacak son adet tarihini girince. 4+3 gösterdi o da. Demek ki hemen hemen aynı canım doğru söylüyorsun

Kızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördüm 😱 İnanamıyorum şu an ellerim titriyor 😳
Yaaaa 🙃 hadi gözün aydın Rabbim kucağına almanı da nasip etsin 🤲♥️♥️♥️

Kızlar 12 Ağustosta transfer oldum 18 Ağustos ilk idrarla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün de 9. Günü transferin ilk betamı verdim heyecanla bekliyorum dua eder misiniz banada 🤲🤲
Kızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür ya 🤲 iyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo

Back
X