- 7 Ekim 2022
- 1.765
- 2.279
- 63
- 40
Bugün 6. günüm kuzum, gerçek test günüm cuma günü. Muhtemelen bekleyeceğim cumayı kan testi içinKaçıncı günün bugün kan vericem misin ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 6. günüm kuzum, gerçek test günüm cuma günü. Muhtemelen bekleyeceğim cumayı kan testi içinKaçıncı günün bugün kan vericem misin ?![]()
Kesinlikle bekle ben öyle bı hata yaptım.Bugün 6. günüm kuzum, gerçek test günüm cuma günü. Muhtemelen bekleyeceğim cumayı kan testi içinbeta biraz yükselsin diye düşünüyorum
![]()
Ayyy şükürMaşallah canım baya belirgin![]()
Sen neden hata dedin kuzum, kanda beta değerin düşük mü çıkmıştı erken yapınca?Kesinlikle bekle ben öyle bı hata yaptım.sonu iyi olmuyo
![]()
Yaaaaaa canım benim çok harikaaaa atsana testii buraya daaaKızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördümİnanamıyorum şu an ellerim titriyor
![]()
Aaa atmışsın zaten maşallah harika Allah'ım sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşallahKızlar hemencik belirdi bu çizgi![]()
Evet 8. Gün yaptım benim taze transfer 3. Gün dü. Beta 20 geldi sonra insan evham yapıp üzülüyor buradaki yüksek değerleri görünce. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorumSen neden hata dedin kuzum, kanda beta değerin düşük mü çıkmıştı erken yapınca?
Canımmmm sağolasınnnnnAaa atmışsın zaten maşallah harika Allah'ım sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşallah![]()
Ahh canım benin Allahım seni sevindirsin inşaallah, o güzel haberi bekliyoruz sendenKızlar 12 Ağustosta transfer oldum 18 Ağustos ilk idrarla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün de 9. Günü transferin ilk betamı verdim heyecanla bekliyorum dua eder misiniz banada![]()
Ayy haklısın kuzum. Şimdi ne durumdasın?Evet 8. Gün yaptım benim taze transfer 3. Gün dü. Beta 20 geldi sonra insan evham yapıp üzülüyor buradaki yüksek değerleri görünce. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum![]()
Ben de bi bakayım 4+4 mü çıkacak son adet tarihini girince. 4+3 gösterdi o da. Demek ki hemen hemen aynı canım doğru söylüyorsunEki Görüntüle 3289500
Bak mesela tüp bebek gebelik hesaplama yazdım onda da aynısı çıkıyor programda şu an 6+3 bu hesaplamada 6+1 çok fark yok yani aynı sayılırlar son adet tarihinden hesaplayınca doğru oluyor demek ki
Bugün test sonucumu bekliyorum. Her şey bugün belli olucakAyy haklısın kuzum. Şimdi ne durumdasın?
Ya bu harika bir haber. Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın kuzunu inşallahKızlar hemencik belirdi bu çizgi![]()
YaaaaKızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördümİnanamıyorum şu an ellerim titriyor
![]()
Allah razı olsun amin amin amin cümlemizin tez zamanda yüzü gülsünİnsallah canım dualarım hepimizle Allah yüzümüzü güldürsün insallah![]()
Senin beta yüksektir canım 20 den benceSen neden hata dedin kuzum, kanda beta değerin düşük mü çıkmıştı erken yapınca?
Erkekler ne bilsin silik çizgi falan onlar normal tam belirgin çizgiye bakarlar boşver…Ayyy şükürEşime wptan fotosunu attım, yok burada çizgi dedi beni evhamlandırdı. Sen dışarıdasın güneş gözünü kör etmiş kapat kapat dedim
![]()
Ahh canımm aminnnn Allah razı olsunYa bu harika bir haber. Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın kuzunu inşallah![]()
Kızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür yaKızlar 12 Ağustosta transfer oldum 18 Ağustos ilk idrarla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün de 9. Günü transferin ilk betamı verdim heyecanla bekliyorum dua eder misiniz banada![]()