2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar benim sonuç iyi gelmedi maalesef
9.gün 144
11.gün 245
13.gün. 369
Nasip artık muhtemelen yine sağlıksız bir gebelik hayırlısı ne diyebilirim ki

Hamile kalan herkesi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar 🙏🏻 bana YARDIMCI olur musunuz lütfen.. Bugün embriyonun 5. Günü tek embriyo ama gelişimi geriden geliyormuş o yüzden 6. Günü bekleyelim dediler.. gebelik vaad eden bi embriyo değil dediler.. kalitesini ve hücre sayısını sordum söylemediler.. sizce yarınada kalırsa bu embriyoyu transfer yaptırmalı mıyım yoksa yaptıramamalı mıyımok kararsız kaldım. Var mı düşük kalite ile hamile kalan??

9.gün 144
11.gün 245
13.gün. 369
Artış devam etmiş ama gerileme olmamış bu iyi bişey değil mi neden moral bozuyorsunuz.. Dr ne dedi

İn
En sonki regl tarihim 11 temmuz uygulama 5+5 gösteriyo bugün ona göre gidene kadar 6+2 olıyorm kalp atişinida duyarm inşaAllah sanirim biraz cihazlarla alakalıymiş bu kalp atişini duy
İnşallah duyarsın canım 🥰 5 gün var aramızda 🥰🥰

Ben flo diye bir program kullanıyorum hemen birlikte aldığımız için sana görüntüsünü atayım hesaplıyor herşeyi muhtemel doğuma kadar. Son adetine göre canım tabi
Bende de aynı uygulama var adete göre baktığımda 4+5 çıkıyor benim de ama transfer tarihine göre internetten hesaplayınca 5+2 çıkıyor sizin transfer tarihiniz neydi

Artış devam etmiş ama gerileme olmamış bu iyi bişey değil mi neden moral bozuyorsunuz.. Dr ne dedi
Doktorum hasta maalesef de 2. Günde rn az yüzde 60 artması gerekiyor şuan 450 üstü olması gerekiyordu değerin. Bilimsel olarak konuşuruz tabi. Yoksa Allah’ın planlarını bilemeyiz O plan yapanların en hayırlısıdır

9.gün 144
11.gün 245
13.gün. 369
Canımm doktorun ne dedi? Hani %70 lik artış yeterli diyorlar ya belki bir süre sonra daha hızlı artacaktır ya da senin sürecin böyle ilerleyecektir kuzum ya 🙄

Doktorum hasta maalesef de 2. Günde rn az yüzde 60 artması gerekiyor şuan 450 üstü olması gerekiyordu değerin. Bilimsel olarak konuşuruz tabi. Yoksa Allah’ın planlarını bilemeyiz O plan yapanların en hayırlısıdır
Canım öyle doğru dedin ki Allah ol derse oluverir. Sen bol bol bol dua et, sonuçta artış var. Rabbim sana İnşirah ferahlığı versin, üzüntünü sevince çevirsin ❤️

Back
X