Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de ekleyin , 24.08.23 transfer tarihim yaş 36bence seni de ekleyeliiimm listeye
transfer tarihin ve yaşını bekliyorum :))))
Artış devam etmiş ama gerileme olmamış bu iyi bişey değil mi neden moral bozuyorsunuz.. Dr ne dediKızlar benim sonuç iyi gelmedi maalesef
9.gün 144
11.gün 245
13.gün. 369
Nasip artık muhtemelen yine sağlıksız bir gebelik hayırlısı ne diyebilirim ki
İnşallah duyarsın canımEn sonki regl tarihim 11 temmuz uygulama 5+5 gösteriyo bugün ona göre gidene kadar 6+2 olıyorm kalp atişinida duyarm inşaAllah sanirim biraz cihazlarla alakalıymiş bu kalp atişini duy
Bende de aynı uygulama var adete göre baktığımda 4+5 çıkıyor benim de ama transfer tarihine göre internetten hesaplayınca 5+2 çıkıyor sizin transfer tarihiniz neydiBen flo diye bir program kullanıyorum hemen birlikte aldığımız için sana görüntüsünü atayım hesaplıyor herşeyi muhtemel doğuma kadar. Son adetine göre canım tabi
MAŞALLAH canımm ALLAH katlaya katlaya devam etsin arkadaşım Herkesin senin benim çok AminnnKızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür yaiyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo
Çok teşekkür ederim sağolun amiin inşallah hepimizinMAŞALLAH canımm ALLAH katlaya katlaya devam etsin arkadaşım Herkesin senin benim çok Aminnn![]()
Hayırlı olsun canım gayet iyi benimde 245 çıkmıştı 9. GünKızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür yaiyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo
Tabiki :)beni de ekleyin , 24.08.23 transfer tarihim yaş 36
İnşallah pozitif haberini görecez canım senindeGaliba daha geç çıkıyor bende burada okuduklarımda onu gördüm. 24 ağustosta kan vericem inşaAllahçok heyecanlı bir bekleyiş
Çok teşekkür ederim sağolun hepimiz inşallah saglikla kucağımıza alırızNe kadar güzel. Peş peşe geliyor güzel haberler çok şükür. 9. gün için değerin harika canım. Gözün aydın. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah![]()
Çok teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsunHayırlı olsun canım gayet iyi benimde 245 çıkmıştı 9. Gün
bu perşembe olacağım son 3 gün :)Tabiki :)
transfer oldunuz mu siz?
sonuç tarihiniz mi 24 ağustos![]()
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallahBugün 6. günüm kuzum, gerçek test günüm cuma günü. Muhtemelen bekleyeceğim cumayı kan testi içinbeta biraz yükselsin diye düşünüyorum
![]()
Doktorum hasta maalesef de 2. Günde rn az yüzde 60 artması gerekiyor şuan 450 üstü olması gerekiyordu değerin. Bilimsel olarak konuşuruz tabi. Yoksa Allah’ın planlarını bilemeyiz O plan yapanların en hayırlısıdırArtış devam etmiş ama gerileme olmamış bu iyi bişey değil mi neden moral bozuyorsunuz.. Dr ne dedi
İnşallah inşallah çok teşekkür ederimİnşallah pozitif haberini görecez canım seninde![]()
Canımm doktorun ne dedi? Hani %70 lik artış yeterli diyorlar ya belki bir süre sonra daha hızlı artacaktır ya da senin sürecin böyle ilerleyecektir kuzum yaKızlar benim sonuç iyi gelmedi maalesef
9.gün 144
11.gün 245
13.gün. 369
Nasip artık muhtemelen yine sağlıksız bir gebelik hayırlısı ne diyebilirim ki
Canım öyle doğru dedin ki Allah ol derse oluverir. Sen bol bol bol dua et, sonuçta artış var. Rabbim sana İnşirah ferahlığı versin, üzüntünü sevince çevirsinDoktorum hasta maalesef de 2. Günde rn az yüzde 60 artması gerekiyor şuan 450 üstü olması gerekiyordu değerin. Bilimsel olarak konuşuruz tabi. Yoksa Allah’ın planlarını bilemeyiz O plan yapanların en hayırlısıdır