2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

IMG_4911.webp

Bugün 13. Gün testimi verdim eşimin işi sebebiyle saatlerini pek tutturamadık ama o kadar da fark edeceğini düşünmüyorum. Geçen defa %70 artmıştı. Bu sefer umarım iyi gelir. Dualarınızı bekliyorum kızlar 🤲 bu arada doktorum sanırım covid olmuş öyle demişti baya kötüymüş görüşemedik 2 gün moralimi baya yüksek tuttum herkese de morallerini bu süreçte yüksek tutmalarını tavsiye ediyorum. Allah ol derse olacak zaten ve herşey olacağına varacak kendimizi yıpratmanın mantığı yok. 🤍🤍🤍

Kızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördüm 😱 İnanamıyorum şu an ellerim titriyor 😳

Kızlar prednol kullanan var mı aranızda? Bende kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu gibi etki yaptı sanki 😐 5 gün kullandım

Kızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördüm 😱 İnanamıyorum şu an ellerim titriyor 😳
Her testte çıkmayabilir canım ben 4.gün silik gördüm 5.gün ilk idrar ile daha silik gözükmüyordu. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin 🙏

Resim att hadi🥰🥰🥰

Back
X