- 29 Aralık 2016
- 531
- 344
- 103
- 37
Amin hepimizi inşallahHadi bakalım canım Allah hepimizi sevindirsin inşaallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizi inşallahHadi bakalım canım Allah hepimizi sevindirsin inşaallah![]()
Silik cizgi goruyorum
Erken gebelik testi dimi buVarmı sizce kızlar hayalet çizgi yoksa benim öyle görmek istediğim için görüyorum
Yaaa üzülme sakın bekle daha erkeeennKızlar günaydın,
Benim bugün transferden sonra 6. günüm ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç maalesef negatif çıktı![]()
Evet kuzum erken davrandım, sabırla beklemeye devamYaaa üzülme sakın bekle daha erkeeenn
Canım ben hayalet çizgi görüyorum şu anVarmı sizce kızlar hayalet çizgi yoksa benim öyle görmek istediğim için görüyorum
İnşallahCanım ben hayalet çizgi görüyorum şu an
Kaset testErken gebelik testi dimi bu
Benim kaset testte hic cikmamisdiKaset test
Her testte çıkmayabilir canım ben 4.gün silik gördüm 5.gün ilk idrar ile daha silik gözükmüyordu. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördümİnanamıyorum şu an ellerim titriyor
![]()
Resim att hadiKızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördümİnanamıyorum şu an ellerim titriyor
![]()
Canımm sağolasınnnHer testte çıkmayabilir canım ben 4.gün silik gördüm 5.gün ilk idrar ile daha silik gözükmüyordu. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin![]()
Kızlar hemencik belirdi bu çizgiResim att hadi![]()
Merhaba ne yaptınız keseyi gördünüz müSeninle transfer günümüz aynı :) tek fark benimki 5. Gün embriyosuydu, bu yüzden 4+6'dayım :) Ben de cuma keseyi görmeye gideceğim nasipse
Bende 6.gün negatifti çok üzülmüştüm ertesi gün testte silik görmüştümKızlar hemencik belirdi bu çizgi![]()