2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ayyy şükür 🥰 Eşime wptan fotosunu attım, yok burada çizgi dedi beni evhamlandırdı. Sen dışarıdasın güneş gözünü kör etmiş kapat kapat dedim 😀😀
Erkeklerin mantığına göre iki çizgi de aynı olması gerek. Benimki de diyordu silik olmaz kıpkırmızı olması lazım diye. 😍

Erkekler ne bilsin silik çizgi falan onlar normal tam belirgin çizgiye bakarlar boşver…
Boş yere heveslenmek istemedi anladığım kadarıyla canım çünkü sabah bana çaktırmasa da ilk testten sonra gözleri doldu, bir bahaneyle odadan çıktı gelmedi bikaç dakika 🙄

Kızlar 12 Ağustosta transfer oldum 18 Ağustos ilk idrarla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün de 9. Günü transferin ilk betamı verdim heyecanla bekliyorum dua eder misiniz banada 🤲🤲
Ben de sizinle aynı gün transfer oldum. 3. Gün embriyosuydu benim. Bugün 9.günüm dediğini gibi. Ben de bir taraftan test yapmak ya da kan vermek istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşırım da moralim bozulur diye. İnşallah sizin de benim de pozitif sonucu bekleyen herkesin de duaları kabul olur 🙏🏻🙏🏻

Kızlar selamlar nasılsınız bayadır giremedim buralara yoğunluktan. Tüm hamişlerin bebişleri hayırlı olsun Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşaAllah hayırla sağlıkla 🤲🏻 elhamdülillah bende bugün itibariyle tüp bebek sürecine giriyorum Rabbim hayırlı haberler ile çıkmayı nasip etsin inşaAllah kolaylaştırsın herkesinkini de benimkinide inşallah 🤲🏻simdi kızlar bugün adetin 3. Günü doktor E2 vermemi istedi verdim öğleden sonra da kliniğe gideceğim muayene edecek inşallah güzel haberlerle buralara uğrarım. E2 yi neden istiyor biliyor musunuz?

Merhaba mesajınızı gördüm süreç biraz zorlu ben ilk kez deneyenlerdenim iğneler vs her şey bir şekilde halloluyor yumurta toplama günü çok heyecanlıydım korkmuştum hiç korkmamıza gerek yok bayıltıyorlar asıl sorun uyandıktan sonra bende de Pcos var 30 yumurta topladılar ilk gün çok sancı çektim karnım çok şişti ikinci günü serum yemeye gittim 3 gün biraz daha rahatladım regl olduktan sonra geçti çok şükür döllenme süreci çok zor 1.3.5 günler arıyorlar o hafta geçmek bilmedi en zoru da buradaymış döllenme oldu mu olcak mı derken 6 güne bir tane gelip dondurdular çok şükür şuan dinlenme aşamasındayım diğer adetime gideceğim
Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşaallah ne yapalım hayırlısı girdik bir yola selametle çıkalım inşallah Allah'ım kolaylaştırsın🤲🏻🤲🏻

Ben de sizinle aynı gün transfer oldum. 3. Gün embriyosuydu benim. Bugün 9.günüm dediğini gibi. Ben de bir taraftan test yapmak ya da kan vermek istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşırım da moralim bozulur diye. İnşallah sizin de benim de pozitif sonucu bekleyen herkesin de duaları kabul olur 🙏🏻🙏🏻
Amin canım benim inşallah pozitifi görürsün sende bekleyen herkeste 🤲 benim 5. Gün embriyosuydu 3. Gün biraz daha geç çıkıyor heralde demi

Amin canım benim inşallah pozitifi görürsün sende bekleyen herkeste 🤲 benim 5. Gün embriyosuydu 3. Gün biraz daha geç çıkıyor heralde demi
Galiba daha geç çıkıyor bende burada okuduklarımda onu gördüm. 24 ağustosta kan vericem inşaAllah 🙏🏻 çok heyecanlı bir bekleyiş

Ben de bi bakayım 4+4 mü çıkacak son adet tarihini girince. 4+3 gösterdi o da. Demek ki hemen hemen aynı canım doğru söylüyorsun
tüp bebek gebelik hesaplama yazdım 2. ye tıkladım hesaplama.net sayfanın adı bi bak bakalım sende
ben embriyo transfer tarihine göre baktım

Yarın adetin 9.günü yumurta kontrolü var . Cumartesi gittiğimde 8 10 arası yarın daha net konuşuruz dediler . 2 kutu 450 lik gonalf bitirdim 6 kutuda meriofert. 7 8 yumurta gözüküyor dedi doktor . Toplama ne zaman olur tahmini sizce

Ben de bi bakayım 4+4 mü çıkacak son adet tarihini girince. 4+3 gösterdi o da. Demek ki hemen hemen aynı canım doğru söylüyorsun
Ben flo diye bir program kullanıyorum hemen birlikte aldığımız için sana görüntüsünü atayım hesaplıyor herşeyi muhtemel doğuma kadar. Son adetine göre canım tabi

Eklentiler

• IMG_3476.webp
    IMG_3476.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür ya 🤲 iyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo
Ne kadar güzel. Peş peşe geliyor güzel haberler çok şükür. 9. gün için değerin harika canım. Gözün aydın. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🤲🤲🤰💖🧿

Back
X