- 7 Ekim 2022
- 1.765
- 2.279
- 63
- 40
Aminnnn sağolasın canımmmYaaaahadi gözün aydın Rabbim kucağına almanı da nasip etsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn sağolasın canımmmYaaaahadi gözün aydın Rabbim kucağına almanı da nasip etsin
![]()
Ayyyy inşaallah kuzum ama kan testi için cumayı bekleyeceğim, şimdi rahatladım biraz. Yüksek bir beta değeri görsem daha da rahatlayacağımSenin beta yüksektir canım 20 den benceÇizgin çok silik değil. Maşallah bebeğine
![]()
Erkeklerin mantığına göre iki çizgi de aynı olması gerek. Benimki de diyordu silik olmaz kıpkırmızı olması lazım diye.Ayyy şükürEşime wptan fotosunu attım, yok burada çizgi dedi beni evhamlandırdı. Sen dışarıdasın güneş gözünü kör etmiş kapat kapat dedim
![]()
Boş yere heveslenmek istemedi anladığım kadarıyla canım çünkü sabah bana çaktırmasa da ilk testten sonra gözleri doldu, bir bahaneyle odadan çıktı gelmedi bikaç dakikaErkekler ne bilsin silik çizgi falan onlar normal tam belirgin çizgiye bakarlar boşver…
Bekle bence de .Diğer testte stres oldun zaten negatif diye. Biraz dinlen tadını çıkarAyyyy inşaallah kuzum ama kan testi için cumayı bekleyeceğim, şimdi rahatladım biraz. Yüksek bir beta değeri görsem daha da rahatlayacağım![]()
Kuzummmm süper bence 9. günKızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür yaiyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo
Aynen öyle yapıcam bebeğimmmBekle bence de .Diğer testte stres oldun zaten negatif diye. Biraz dinlen tadını çıkar![]()
Ben de sizinle aynı gün transfer oldum. 3. Gün embriyosuydu benim. Bugün 9.günüm dediğini gibi. Ben de bir taraftan test yapmak ya da kan vermek istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşırım da moralim bozulur diye. İnşallah sizin de benim de pozitif sonucu bekleyen herkesin de duaları kabul olurKızlar 12 Ağustosta transfer oldum 18 Ağustos ilk idrarla erken gebelik testinde silik çizgi gördüm bugün de 9. Günü transferin ilk betamı verdim heyecanla bekliyorum dua eder misiniz banada![]()
Ayyy cok sevindimKızlar hemencik belirdi bu çizgi![]()
Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşaallah ne yapalım hayırlısı girdik bir yola selametle çıkalım inşallah Allah'ım kolaylaştırsınMerhaba mesajınızı gördüm süreç biraz zorlu ben ilk kez deneyenlerdenim iğneler vs her şey bir şekilde halloluyor yumurta toplama günü çok heyecanlıydım korkmuştum hiç korkmamıza gerek yok bayıltıyorlar asıl sorun uyandıktan sonra bende de Pcos var 30 yumurta topladılar ilk gün çok sancı çektim karnım çok şişti ikinci günü serum yemeye gittim 3 gün biraz daha rahatladım regl olduktan sonra geçti çok şükür döllenme süreci çok zor 1.3.5 günler arıyorlar o hafta geçmek bilmedi en zoru da buradaymış döllenme oldu mu olcak mı derken 6 güne bir tane gelip dondurdular çok şükür şuan dinlenme aşamasındayım diğer adetime gideceğim
Kızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür yaiyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo
Allahim çok şükürKuzummmm süper bence 9. günAhh hadi gözünüz aydın, sağlıkla ilerletsin Rabbim inşaallah
Canım canımmm
![]()
Amin canım benim inşallah pozitifi görürsün sende bekleyen herkesteBen de sizinle aynı gün transfer oldum. 3. Gün embriyosuydu benim. Bugün 9.günüm dediğini gibi. Ben de bir taraftan test yapmak ya da kan vermek istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşırım da moralim bozulur diye. İnşallah sizin de benim de pozitif sonucu bekleyen herkesin de duaları kabul olur![]()
Galiba daha geç çıkıyor bende burada okuduklarımda onu gördüm. 24 ağustosta kan vericem inşaAllahAmin canım benim inşallah pozitifi görürsün sende bekleyen herkestebenim 5. Gün embriyosuydu 3. Gün biraz daha geç çıkıyor heralde demi
tüp bebek gebelik hesaplama yazdım 2. ye tıkladım hesaplama.net sayfanın adı bi bak bakalım sendeBen de bi bakayım 4+4 mü çıkacak son adet tarihini girince. 4+3 gösterdi o da. Demek ki hemen hemen aynı canım doğru söylüyorsun
Ben flo diye bir program kullanıyorum hemen birlikte aldığımız için sana görüntüsünü atayım hesaplıyor herşeyi muhtemel doğuma kadar. Son adetine göre canım tabiBen de bi bakayım 4+4 mü çıkacak son adet tarihini girince. 4+3 gösterdi o da. Demek ki hemen hemen aynı canım doğru söylüyorsun
Ne kadar güzel. Peş peşe geliyor güzel haberler çok şükür. 9. gün için değerin harika canım. Gözün aydın. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar sonucum çıktı bile ay çok hızlı oldu 260 geldi betam Allah'ım çok şükür yaiyi mi kızlar nasıl 9. Gün için tek embriyo
Teşekkür ederim canım ben de kullanayım programıBen flo diye bir program kullanıyorum hemen birlikte aldığımız için sana görüntüsünü atayım hesaplıyor herşeyi muhtemel doğuma kadar. Son adetine göre canım tabi