- 6 Nisan 2023
- 287
- 327
- 33
Canımm cok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini, heep mutlu olmanı nasip etsin inşallahKızlar hemencik belirdi bu çizgi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm cok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini, heep mutlu olmanı nasip etsin inşallahKızlar hemencik belirdi bu çizgi![]()
Erken olabilir canım. Bazı kişilerde geç çıkıyorKızlar günaydın,
Benim bugün transferden sonra 6. günüm ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç maalesef negatif çıktı![]()
Ayyy canımm sağolasınBende 6.gün negatifti çok üzülmüştüm ertesi gün testte silik görmüştümsağlıkla ilerlesin inşallah kan verip iki günde bir artışı takip edersiniz artık
![]()
Aminnnn kuzum Allah razı olsunCanımm cok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini, heep mutlu olmanı nasip etsin inşallahdarısı biz bekleyenlerin başına, dua edin bizleree
![]()
merhaba, 30 yaşımda yumurtalarımı dondurdum 2 kez toplamda 12 yumurta çıkmıştı tedaviye başladığımda 6 tanesini çözdük 3 ü hemen bozuldu çözerken, 3 ü döllendi ama ilerlemedi. Kalan 6 yı Eylül de çözdüreceğim onlar da bozuk çıkar diye korkuyorum aynı anda alınmış yumurtalar çünkü..Yani maalesef yumurta dondurmakta kesin çözüm değil. Boşuna kendinizi suçlamayın olacak olan varsa oluyor.Kızlar mesajlarınızı okudum suan aklim negatife odaklandığı için yazamamıştım. Gerçekten umut oldunuz ben de 37 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyordum hep çok üzülüyordum ben 2 yıldır uğraşıyorum 2 kere doğal yolla gebe kaldım ilki trizomi sebebiyle 12 haftada aldırmak zorunda kaldık ikincisi 9 haftalikken kalbi durdu. 7-8 ay bekledik kendiliğinden olsun diye olmayınca tüp bebeğe başladık ilk denemede yumurta 1 tane çıktı o da yarı dolu olduğu için döllenmedi bile 2. Deneme bu denememiz yine 1 yumurta bu sefer döllenme oldu ve transfer oldu diye seviniyorduk ben tutar diye umut ediyordum ama erken gebelik testi negatif çıkınca her şey yine üstüme çöktü. Yaşımı da dert ediyordum ne zaman doğacak ne zan büyüyecek 2. Ne zaman yapacağım vs diye.
Sizinle konuşmak hakikaten umut verici, ne bileyim etrafımda hiç istemeden çocuk sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki Allah’a isyan asla etmek istemiyorum ama neden biz bunlarda uğraşmak zorunda kalıyoruz diyorum bazen. Keşke 28 yaşında yumurtalarımı dondursaydim diyorum keşke daha erken evlenseydim diyorum. Keşke evlendiğimde hiç beklemeseydim diyorum. Diyorum da diyorum işte. Şimdi yine her şeye sil baştan başlamak korkutuyor beni. O gücü kendimde bir şekilde bulmak zorundayım biliyorum insanlar yıllarca deniyor farkındayım. Ama o kadar guclu muyum göreceğiz. Yazmak istedim.
Canım bu kadar ilaçla regl olman mümkün değil şu an, bu kanama ilaçların etkisi ya da yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Hiç üzme kendiniMerhaba kızlar bugün test günüm aynı zamanda adet tarihim sabah uyandığımda kahverengi akıntı geldi. Kan verdim saat 2 gibi açıklanacak. Adet oluyorum galibabazı yerlerde ilaçları kesmeden adet olunmaz yazıyor. Kafam karma karışık oldu.
Ben de saklayacağım idrar testimi valla. Hem de ikisini de . İkiz olursa kavga etmesinler benim testim diyeŞimdi git çift çizgiyi görmek için idrar testi yap sakla onu da hatıra![]()
Benim kaset testte hic cikmamisdisilik cizgi var erken gebelik alsaydiniz
Kızlar hemencik belirdi bu çizgi
Maşallah cnm çok belirgin hadi inşalalh sağ Salim kucağına almak nasip olsunKızlar az önce çekmeceyi açtım, bir şey almak için. Ben çok önceden birgebeningünlüğü sayfasından gebelik testi almıştım, atmıştım çekmecenin arka taraflarına. Çekmeceyi hızlı mı açtım ne lapps diye önüme düştü test. Bende bir işaret olarak algılayıp dayanamayıp yaptım ve direkt silik çizgiyi gördümİnanamıyorum şu an ellerim titriyor
![]()
Oyyy kuzum Allah razı olsunMaşallah cnm çok belirgin hadi inşalalh sağ Salim kucağına almak nasip olsun
O kadar günlerdir sabırla bekliyorum tam bu güne denk gelince tüm duyguları aynı anda hissettim resmenCanım bu kadar ilaçla regl olman mümkün değil şu an, bu kanama ilaçların etkisi ya da yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Hiç üzme kendini![]()
Canım ümitsizliğe kapılma sakın, sadece 1 tanesi yeter sana biliyorsun ve Allah nasip edecekse onu da korumaya almıştır. Sen rahat ol dua et ve bekle, Allahım en kısa zamanda seni de sevindirecekmerhaba, 30 yaşımda yumurtalarımı dondurdum 2 kez toplamda 12 yumurta çıkmıştı tedaviye başladığımda 6 tanesini çözdük 3 ü hemen bozuldu çözerken, 3 ü döllendi ama ilerlemedi. Kalan 6 yı Eylül de çözdüreceğim onlar da bozuk çıkar diye korkuyorum aynı anda alınmış yumurtalar çünkü..Yani maalesef yumurta dondurmakta kesin çözüm değil. Boşuna kendinizi suçlamayın olacak olan varsa oluyor.
Yok kuzum yok rahat ol sen, endişelenecek bir durum yokO kadar günlerdir sabırla bekliyorum tam bu güne denk gelince tüm duyguları aynı anda hissettim resmen![]()
Kaçıncı günün bugün kan vericem misin ?Yok kuzum yok rahat ol sen, endişelenecek bir durum yok![]()
Canım senin taze transfer miydi? Dondurulmuş transfer için son adet tarihi olmuyor. Mesela ben tüp bebek gebelik hesaplama yazıyorum google a ordan blastokist transfer tarihine göre olanı seçiyorum. Bugün itibariyle 4+4 görünüyor benim gebeliğim6+4 olacağız yarın kalp atışını duymak için
inşAllah duyabiliriz
5+1 de keseye çağırmıştı doktor
uygulama indirsene son adet tarihini giriyorsun kaç haftalık olduğu çıkıyor
uygulamada adı istersen benim kullandıklarım ( happymom , Dr.Banu Çiftçi)
Maşallah canım baya belirginOyyy kuzum Allah razı olsunBelirgin dimi yaa ben kendimi heveslendirmiyorum yanlış görmüyorum dimiiiii
![]()
evet dondurulmuş transferdiCanım senin taze transfer miydi? Dondurulmuş transfer için son adet tarihi olmuyor. Mesela ben tüp bebek gebelik hesaplama yazıyorum google a ordan blastokist transfer tarihine göre olanı seçiyorum. Bugün itibariyle 4+4 görünüyor benim gebeliğim
Canım senin taze transfer miydi? Dondurulmuş transfer için son adet tarihi olmuyor. Mesela ben tüp bebek gebelik hesaplama yazıyorum google a ordan blastokist transfer tarihine göre olanı seçiyorum. Bugün itibariyle 4+4 görünüyor benim gebeliğim
İnsallah canım dualarım hepimizle Allah yüzümüzü güldürsün insallahBugün 13. Gün testimi verdim eşimin işi sebebiyle saatlerini pek tutturamadık ama o kadar da fark edeceğini düşünmüyorum. Geçen defa %70 artmıştı. Bu sefer umarım iyi gelir. Dualarınızı bekliyorum kızlarbu arada doktorum sanırım covid olmuş öyle demişti baya kötüymüş görüşemedik 2 gün moralimi baya yüksek tuttum herkese de morallerini bu süreçte yüksek tutmalarını tavsiye ediyorum. Allah ol derse olacak zaten ve herşey olacağına varacak kendimizi yıpratmanın mantığı yok.
![]()