- 7 Ekim 2022
- 1.750
- 2.251
- 63
- 40
Ahhh kuzumm inşaallah Allah razı olsunInsaAllah sonucun pozitif olur canim acele etme heyecanlanma guzel dusunelim dua edelim insaAllah olucak insaAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh kuzumm inşaallah Allah razı olsunInsaAllah sonucun pozitif olur canim acele etme heyecanlanma guzel dusunelim dua edelim insaAllah olucak insaAllah
bence seni de ekleyeliiimm listeyeİnsaAllahhhh![]()
Yaşım cuma gunu bebisimi gormeye gittigim gun 34 olcakbence seni de ekleyeliiimm listeye
transfer tarihin ve yaşını bekliyorum :))))
EklediimYaşım cuma gunu bebisimi gormeye gittigim gun 34 olcakdogum gunumde onlari gorucem transfer tarihim 4 agustos canim
Canim en sonki adet tarihin nezamndı6+4 olacağız yarın kalp atışını duymak için
inşAllah duyabiliriz
5+1 de keseye çağırmıştı doktor
uygulama indirsene son adet tarihini giriyorsun kaç haftalık olduğu çıkıyor
uygulamada adı istersen benim kullandıklarım ( happymom , Dr.Banu Çiftçi)
Benimde dün 6.günümdü canım bende dayanamayıp yaptım negatif silik falan hiiiç bi çizgi çıkmadı üzüldüm yarın kan vericem moralimi bozmamaya çalışıyorum iyi düşünelim öle olsunKızlar günaydın,
Benim bugün transferden sonra 6. günüm ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç maalesef negatif çıktı![]()
Aminn canım çok teşekkür ederimCanımm gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallah![]()
7 TemmuzCanim en sonki adet tarihin nezamndı
Amiin canımm inşallah çok şükür gerçekten allah herkesin gönlüne göre versinCanimmm sağlıkla kucağına alasın inşallahçok şükür pozitif haber
![]()
Oluur yaş 32 transfer tarihi 8 ağustosMaşAllaaahh sağlıkla ilerlesin inşAllahhh listemize sizi de ekleyelim isterseniz
yaş , transfer tarihi nedir![]()
Amin inşallahMaşallahSağlıkla devam etsin inşallah böyle tek embriyo muydu çift mi
Amin canım inşallahhMaşaAllah Rabbim sağlıkla afiyetle kucağına almayı da nasip etsin![]()
10 günden önce idrar yaptın mı 10. Gün çok silikse 6-7 de hiç görülmezmiş o zamanCok erkenn yapmissin canim bekle 10. Gun yap herkesin bunyesi bir degil ki kan sonucum 259 du 10. Gun ve test erken gebelik baya silikti yani
Hadi bakalım canım Allah hepimizi sevindirsin inşaallahBenimde 6. Günüm bende yaptım ama sanki böyle hayalet çizgi diyorlar ya sanki öyle görüyorum bakalım çarşamba tekrar yaparım perşembe kan testi günü
Yapma kuzum moral olarak düşüyor insan biraz, sabret6. Ya da 7. Gün idrar yapmayı düşünüyordum .. benim bi de tek embriyo… çift çıkmazsa tek hiç çıkmaz..tırstım Şuan yapmıycam![]()
Kesinlikle oyle omrumun en guzel hediyesiEklediim
Ayy yaşının en güzel hediyesi olacak bence sana
![]()
Kuzum bende senin gibiyim ama cesaretim gitti şu an gerçek test gününe kadar bir daha test yapmamayı düşünüyorum.Benimde dün 6.günümdü canım bende dayanamayıp yaptım negatif silik falan hiiiç bi çizgi çıkmadı üzüldüm yarın kan vericem moralimi bozmamaya çalışıyorum iyi düşünelim öle olsun![]()
Bnmde 11 temmuz persembe keseye gtcem randewu bulamamştım persembe 6+2 olucaz bizde kalp atişida belki ayni anda duyulur7 Temmuz