- 27 Mart 2023
- 40
- 35
- 8
- 31
Ahhh inşallah Rabbiim büyük nasip etsininşAllah bugün Allahın izniyle sizden de bekliyoruz müjdeyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh inşallah Rabbiim büyük nasip etsininşAllah bugün Allahın izniyle sizden de bekliyoruz müjdeyi![]()
Bidaha tekrarladimi benim gece yine oldu, bu arada ben cuma gunu minigi gormeye gidicem ondan once listeye ekletmek istemedim kendimievet yaa![]()
Cok erken yapmissin ki ben 10. Gunde erken gebelik testinde silik bi cizgi gordum 6. Gun cok erken kacinci gun embriyosuKızlar günaydın,
Benim bugün transferden sonra 6. günüm ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç maalesef negatif çıktı![]()
Canim erken yapmışsın bence moralini bozma herkesin 6. Günde çıkacak diye bir şey yok varsa bile moral bozup strese giriyoruz aynı hatayı ben de yaptım biliyorsun konuştuk. Yarın asil test günüm. Belki bir mucize olur diye dua ediyorumKızlar günaydın,
Benim bugün transferden sonra 6. günüm ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç maalesef negatif çıktı![]()
5. gün çift embriyo canım.. Burada 6. gün yapıp pozitif görenler vardı, dayanamadım bende. Aslında eşim dayanamayıp test almış, bende onun heyecanına ortak oldum ama negatif çıktı..Cok erken yapmissin ki ben 10. Gunde erken gebelik testinde silik bi cizgi gordum 6. Gun cok erken kacinci gun embriyosu
Haklısın canım, eşim çok heyecanlı tezcanlı biridir. Testi alıp gelince bende heyecanlandım işte ama neyse Allah büyüktür. Dediğin gibi erken davrandım..Canim erken yapmışsın bence moralini bozma herkesin 6. Günde çıkacak diye bir şey yok varsa bile moral bozup strese giriyoruz aynı hatayı ben de yaptım biliyorsun konuştuk. Yarın asil test günüm. Belki bir mucize olur diye dua ediyorum![]()
Cok erkenn yapmissin canim bekle 10. Gun yap herkesin bunyesi bir degil ki kan sonucum 259 du 10. Gun ve test erken gebelik baya silikti yani5. gün çift embriyo canım.. Burada 6. gün yapıp pozitif görenler vardı, dayanamadım bende. Aslında eşim dayanamayıp test almış, bende onun heyecanına ortak oldum ama negatif çıktı..
Hayır benim tekrar etmedi canımBidaha tekrarladimi benim gece yine oldu, bu arada ben cuma gunu minigi gormeye gidicem ondan once listeye ekletmek istemedim kendimi![]()
Ben de tezcanliyim ama işte bazen kendimizi tutmamız gerekiyor, çift embriyo olsa çıkar diyet düşünüyorsan da üzülme belki 1 i tuttu o daha kana karışacak da idrara geçecek de ohooo çok zaman var bir arkadaşın 5. Gün embriyosu kan testi günü 17 mı ne çıkmış üzülmüş işte çok düşük diye kimyasal mı falan diye şimdi 19 haftalık diyordu. Belki arkadan geliyor bizimkiler hiç umut kaybetmemek lazım dua edeceğiz. Üzme kendini. Hele seninki daha çok erkenHaklısın canım, eşim çok heyecanlı tezcanlı biridir. Testi alıp gelince bende heyecanlandım işte ama neyse Allah büyüktür. Dediğin gibi erken davrandım..
Ne kadarlik su an ne zaman duyuluyo kalp atisi bende cuma gidicem canim aşırı bilgisiizim bu konuda bende duyarmiyim acaba ? 4 agustos transferiyim bendeHayır benim tekrar etmedi canım
fitil kullanıyorum doktorum onu ağızdan al dedi
benim de yarın kontrolüm kalp atışını duyacağız inşAllaahhh![]()
O kadar haklisin ki once kana karışıyor sonra idrara geçiyor erken testte bosu bosuna o uzuntu yaşanıyor.Ben de tezcanliyim ama işte bazen kendimizi tutmamız gerekiyor, çift embriyo olsa çıkar diyet düşünüyorsan da üzülme belki 1 i tuttu o daha kana karışacak da idrara geçecek de ohooo çok zaman var bir arkadaşın 5. Gün embriyosu kan testi günü 17 mı ne çıkmış üzülmüş işte çok düşük diye kimyasal mı falan diye şimdi 19 haftalık diyordu. Belki arkadan geliyor bizimkiler hiç umut kaybetmemek lazım dua edeceğiz. Üzme kendini. Hele seninki daha çok erken![]()
6+4 olacağız yarın kalp atışını duymak içinNe kadarlik su an ne zaman duyuluyo kalp atisi bende cuma gidicem canim aşırı bilgisiizim bu konuda bende duyarmiyim acaba ? 4 agustos transferiyim bende
Yaaa hadi bakalım inşaallah benim de öyle olur kuzum, sağolasın desteğin içinCok erkenn yapmissin canim bekle 10. Gun yap herkesin bunyesi bir degil ki kan sonucum 259 du 10. Gun ve test erken gebelik baya silikti yani
Haklısın kuzum çok acele ettim ben, moral bozmak yok. Sabırla ve pozitifliklerle pozitifi beklemeye devam inşaallah. Bir daha da gerçek test gününe kadar yapmayacağım evde test.. Cansın sen sağolasınBen de tezcanliyim ama işte bazen kendimizi tutmamız gerekiyor, çift embriyo olsa çıkar diyet düşünüyorsan da üzülme belki 1 i tuttu o daha kana karışacak da idrara geçecek de ohooo çok zaman var bir arkadaşın 5. Gün embriyosu kan testi günü 17 mı ne çıkmış üzülmüş işte çok düşük diye kimyasal mı falan diye şimdi 19 haftalık diyordu. Belki arkadan geliyor bizimkiler hiç umut kaybetmemek lazım dua edeceğiz. Üzme kendini. Hele seninki daha çok erken![]()
Uygulama kullanmazmiyim ben o uygulamayi kullanmayi 14 senedir bekliyorum6+4 olacağız yarın kalp atışını duymak için
inşAllah duyabiliriz
5+1 de keseye çağırmıştı doktor
uygulama indirsene son adet tarihini giriyorsun kaç haftalık olduğu çıkıyor
uygulamada adı istersen benim kullandıklarım ( happymom , Dr.Banu Çiftçi)
InsaAllah sonucun pozitif olur canim acele etme heyecanlanma guzel dusunelim dua edelim insaAllah olucak insaAllahYaaa hadi bakalım inşaallah benim de öyle olur kuzum, sağolasın desteğin için![]()
Ben de iki tane yaptım sakladımbende sırf onu görebilmek için 4 tane kaset test yaptım pozitifi öğrendikten sonra
nasıl bir psikolojiyse o 2. çizgiyi görmek mutluluktan uçuruyordu
allahım yardım etsin herkese tüm bekleyenlere çok zor bir süreç ya![]()
Aminn , keseyi görürsün sen Allahın iziniyle henüz kalp atışı duyulmaz çok minicikUygulama kullanmazmiyim ben o uygulamayi kullanmayi 14 senedir bekliyorumson adet tarihime gore 5+3 benimde InsaAllah kalp atisini duyarsin insaAllah evlatlarimizi yuvamizda saglikla kucagimiza aliriz Rabbim burdaki kardeslerime isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Aminn , keseyi görürsün sen Allahın iziniyle henüz kalp atışı duyulmaz çok minicikA
duyabilirsin de ama cumaya daha çok varAminn , keseyi görürsün sen Allahın iziniyle henüz kalp atışı duyulmaz çok minicik![]()
İnsaAllahhhhduyabilirsin de ama cumaya daha çok varinşallah duyarsınn