- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek transfer olmuştu o ihtimali çok değerlendirmedi salı günü nolur nolmaz diye kan istedi ama yüzde 99 biyokimyasal gebelik dediDr unuzla konuştunuz mu? Belki atıyorum böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum da ikiz gebelikten bir sonlanmış.diğeri.devam ettiği için aynı kalmış olamaz mı sonuçta tamamen bitseydi o rakamdan aşağı olması gerekmez miydi?her ne ise eminim çok daha iyi güzeli hayırlısı için olmuştur olandualarım sizinle
![]()
Amin inşallah bütün isteyenlere içindede bizlereRabbim daha hayırlı zamanda daha güzel şekilde nasip etsin inşallah![]()
MaşaAllah Rabbim sağlıkla afiyetle kucağına almayı da nasip etsinKızlar betam 904 çıktı![]()
Canimmm sağlıkla kucağına alasın inşallahKızlar betam 904 çıktı![]()
Dragos tıp merkezinde cnm , işlem Acıbadem de yapılıyorTedaviyi nerde oluyorsjnuz
Şimdi git çift çizgiyi görmek için idrar testi yap sakla onu da hatıraKızlar betam 904 çıktı![]()
Maşallah , hayırlısı ile kucakla cnmKızlar betam 904 çıktı![]()
Cnm sana yorum yapamadım , anlattıkların hepimizi üzdü . Artık önüne bakmanın zamanı sende yavrunu hayırlısı ile kucakla inşallahŞimdi git çift çizgiyi görmek için idrar testi yap sakla onu da hatıra![]()
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Çok sevindimKızlar betam 904 çıktı![]()
MaşallahKızlar betam 904 çıktı![]()
Çok teşekkürler canım benim herkesin benzer hikayesi var sonumuz güzel olsun inşallahCnm sana yorum yapamadım , anlattıkların hepimizi üzdü . Artık önüne bakmanın zamanı sende yavrunu hayırlısı ile kucakla inşallah![]()
evet yaaSendedemi lekelenme oldu canim bendede oldu bugun
ekledim27
8 Ağustos
MaşAllaaahh sağlıkla ilerlesin inşAllahhh listemize sizi de ekleyelim istersenizKızlar betam 904 çıktı![]()
inşAllah bugün Allahın izniyle sizden de bekliyoruz müjdeyibenimde test günüm yarın korkumdan yapamadım şu mesajınızı görünce öyle sevindim kiii Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın süreç sağlıkla devam etsin inşallah bende yaşayabilirim inşallah hayırlısıyla Allah’ın izniyle![]()
Sakın belirti aramayınYaaa.. doğdu mu peki.. benim şiddetli ağrılarım yok sadece batma ve kasılma hissi bazen bacaklarıma vuruyor .. ama belirtiye çok takılmamak lazım sanırım çünkü burda çok belirti görenin negatif çıktığı Da oluyor.. elimizden geleni yaptık şimdi dua ve bekleme zamanı![]()
bende sırf onu görebilmek için 4 tane kaset test yaptım pozitifi öğrendikten sonraŞimdi git çift çizgiyi görmek için idrar testi yap sakla onu da hatıra![]()
Canımm gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallahKızlar betam 904 çıktı![]()