2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Dr unuzla konuştunuz mu? Belki atıyorum böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum da ikiz gebelikten bir sonlanmış.diğeri.devam ettiği için aynı kalmış olamaz mı sonuçta tamamen bitseydi o rakamdan aşağı olması gerekmez miydi?her ne ise eminim çok daha iyi güzeli hayırlısı için olmuştur olan 🌺 dualarım sizinle 🙏
Tek transfer olmuştu o ihtimali çok değerlendirmedi salı günü nolur nolmaz diye kan istedi ama yüzde 99 biyokimyasal gebelik dedi

benimde test günüm yarın korkumdan yapamadım şu mesajınızı görünce öyle sevindim kiii Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın süreç sağlıkla devam etsin inşallah bende yaşayabilirim inşallah hayırlısıyla Allah’ın izniyle 😍
inşAllah bugün Allahın izniyle sizden de bekliyoruz müjdeyi🥰🥰🥰

Yaaa.. doğdu mu peki.. benim şiddetli ağrılarım yok sadece batma ve kasılma hissi bazen bacaklarıma vuruyor .. ama belirtiye çok takılmamak lazım sanırım çünkü burda çok belirti görenin negatif çıktığı Da oluyor.. elimizden geleni yaptık şimdi dua ve bekleme zamanı 🙏
Sakın belirti aramayın
bende doğru düzgün belirti yoktu ve moralim bozulmuştu hamd olsun sonuç pozitif
moralinizi bozmayın benim gibi inŞALLAH miniğiniz sizinledir 🥰🥰

Şimdi git çift çizgiyi görmek için idrar testi yap sakla onu da hatıra ☺️🤰♥️🥰🧿🙏🌺
bende sırf onu görebilmek için 4 tane kaset test yaptım pozitifi öğrendikten sonra
nasıl bir psikolojiyse o 2. çizgiyi görmek mutluluktan uçuruyordu
allahım yardım etsin herkese tüm bekleyenlere çok zor bir süreç ya 😭😭😭

Kızlar günaydın,

Benim bugün transferden sonra 6. günüm ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç maalesef negatif çıktı 🥺

Back
X