• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

benimde test günüm yarın korkumdan yapamadım şu mesajınızı görünce öyle sevindim kiii Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın süreç sağlıkla devam etsin inşallah bende yaşayabilirim inşallah hayırlısıyla Allah’ın izniyle 😍
Amiiiin Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah pozitif sonuç görürsünüz burdaki herkese dua ediyorum 🥰🙏🏼

Maşallah 🧿 tebrik ederim 🥳 ileri tarihte test yapmanın avantajları .. direk yüksek rakam görüyorsun 😍 belirtin var mıydı canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim canım🥰 benim kahverengi lekelenmem vardı 3-4 gün bir de alt bacağım kramp tarzı çok ağrıyo başka hiçbir belirtim yok göğüslerim bile ne şişti ne hassasiyet var dümdüz duruyolar😄

Canım belirti aramamaya çalışıyorum ama aynı sendeki gibi oldu benim de … hatta transfer anından itibaren kasık batması başladı genelde solda ve bazen sağda ama böyle adet ağrısı gibi değil kasılıyor sanki ve bazen sol bacağıma vuruyor .. bu kadar erken belirtiyi saçma bulmuştum belirti değildir dedim ama senin yazdıklarını okuyunca acaba mı dedim.. sence belirti mi bu dün transfer oldum daha bu kadar erken olur mu ☺️
Benim 5.gun embriyom transfer gecesi agrim baslamisti o zaman anlamistim tutunduguju. Aynu gece ... hatta karnima yastik bastirmistim cok agridigi icin. 4 yil once.

Benim 5.gun embriyom transfer gecesi agrim baslamisti o zaman anlamistim tutunduguju. Aynu gece ... hatta karnima yastik bastirmistim cok agridigi icin. 4 yil once.
Yaaa.. doğdu mu peki.. benim şiddetli ağrılarım yok sadece batma ve kasılma hissi bazen bacaklarıma vuruyor .. ama belirtiye çok takılmamak lazım sanırım çünkü burda çok belirti görenin negatif çıktığı Da oluyor.. elimizden geleni yaptık şimdi dua ve bekleme zamanı 🙏

Back
X