- 3 Kasım 2022
- 2.280
- 2.040
- 63
- 34
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahAllah'ım sağlık kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahAllah'ım sağlık kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun cnm![]()
Amiiiin Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah pozitif sonuç görürsünüz burdaki herkese dua ediyorumbenimde test günüm yarın korkumdan yapamadım şu mesajınızı görünce öyle sevindim kiii Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın süreç sağlıkla devam etsin inşallah bende yaşayabilirim inşallah hayırlısıyla Allah’ın izniyle![]()
Masallah suphanallah:)Kızlar betam 904 çıktı![]()
Teşekkür ederim Ankara başkent hastanesindeBuraya yaz mutlaka bekliyoruzzz![]()
Hayır 14.gun degılEvet normalde yarın tahlil günümdü 14.gündü ama bugünden verdim
Öyle miii anladım canım 12.gün değeri o zamanHayır 14.gun degıl
Sen 8ınde transfer olmussun yarın 13. gunun olcak bugun 12.gunun transfer gunu sayılmaz canım
MaşallahKızlar betam 904 çıktı![]()
Benim 29 Salı günüBen de aynı sizin gibi dr 28 Ağustos test tarihin dedi. O gün yaptırıcam
Şeytan onda beni de dürtüyor cumartesi sabah yap diye tırsıyorum .. birbirimizi gaza getirirsek belki yaparım ama yine de korkuyorumAaa benim de 28 Agustosama dayanamayip cmt sabah falan erken gebelik testi yapabilirim
![]()
Tedaviyi nerde oluyorsjnuzDuphatson ve sabah akşam prolex ampul benimde .Fitil sorduk aslında aynı şey dedi iğne zaten yazdık dedi![]()
Çok teşekkür ederim canımMaşallahtebrik ederim
ileri tarihte test yapmanın avantajları .. direk yüksek rakam görüyorsun
belirtin var mıydı canım sağlıkla kucağına al inşallah
![]()
Progestan dex vururken bazen cok guzel gıdıyor bazen hıc gıtmıyor o kadar yavas gıdıyor kı aglayasım gelıyor sıze de oluyor mu sızce sebebi ne olabilir cozemedım ben
Tebrik ederim canımKızlar betam 904 çıktı![]()
Benim 5.gun embriyom transfer gecesi agrim baslamisti o zaman anlamistim tutunduguju. Aynu gece ... hatta karnima yastik bastirmistim cok agridigi icin. 4 yil once.Canım belirti aramamaya çalışıyorum ama aynı sendeki gibi oldu benim de … hatta transfer anından itibaren kasık batması başladı genelde solda ve bazen sağda ama böyle adet ağrısı gibi değil kasılıyor sanki ve bazen sol bacağıma vuruyor .. bu kadar erken belirtiyi saçma bulmuştum belirti değildir dedim ama senin yazdıklarını okuyunca acaba mı dedim.. sence belirti mi bu dün transfer oldum daha bu kadar erken olur mu![]()
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla kucana almayı Nasip etsinn Çok AminnnKızlar betam 904 çıktı![]()
Yaaa.. doğdu mu peki.. benim şiddetli ağrılarım yok sadece batma ve kasılma hissi bazen bacaklarıma vuruyor .. ama belirtiye çok takılmamak lazım sanırım çünkü burda çok belirti görenin negatif çıktığı Da oluyor.. elimizden geleni yaptık şimdi dua ve bekleme zamanıBenim 5.gun embriyom transfer gecesi agrim baslamisti o zaman anlamistim tutunduguju. Aynu gece ... hatta karnima yastik bastirmistim cok agridigi icin. 4 yil once.
Amin canım çok teşekkür ederimTebrik ederim canımsağlıkla gelsin kucağına almak nasip olsun işallah
![]()
Amiiin canım inşallaaahMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla kucana almayı Nasip etsinn Çok Aminnn![]()