2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Gerçekten bu topik ve senin elin uğurlu canım. Zaten Muharrem ayına denk geldi sanırım senin bu topiği açman. Geçen yıl Muharremde Peygamber Efendimizin yedinci göbekten torunu olan İmam Rıza’nın türbesini ziyaret etmiş ve bebek için çok dua etmiştim. Bu Muharremde de pozitifim.
Yaş 42. 8 Ağustos transfer. İki tane 5. gün embriyosu transfer adilmişti. Pozitifim 🤲🤲
Ay tüylerim diken diken oldu
Allahım hepimizin kucaklarını sağlıkla mucizelerimizle doldursun inşAllah
çoook güzel gebelik geçirelim 😍😍

Canım benimde 3.gün orta 3 adet 5.gün 2adet orta 3bb kaliteli de bazen içime bir umutsuzluk geliyor

Bende çift transfer isteceğim sence hangisinin tutma oranı yüksek 5.gün değil mi?
Kuzum bu öyle değişken ki kötü kalite embriyolarla gebe kalanlar çok var, onları hiç düşünme sen kendini rahatlat ve bol bol dua et 🥰

Kuzum bu öyle değişken ki kötü kalite embriyolarla gebe kalanlar çok var, onları hiç düşünme sen kendini rahatlat ve bol bol dua et 🥰
Evet çiçeğim onları da çok okuduk gördük buralarda Rabbim inşallah hayırlısını versin senin de buradan pozitif haberini görelim inşAllah 🥰🤲🏻

Canım benimde 3.gün orta 2 adet 5.gün 2 adet orta 3bb kaliteli de bazen içime bir umutsuzluk geliyor🥲

Bende çift transfer isteceğim sence hangisinin tutma oranı yüksek 5.gün değil mi?
Kiz sen yinemi umutsuzca düşünüyosun yapma canim ole düşünüp negatif düşünme bak simdi ben transfer olurken embriyolog bizi cagirdi dedi ki 3bb 5. Gun 2 embriyo transfer edicez 2side 3bb . Dedim ki kac hucreli bu embriyolar, embriyolog dedi ki artik bunlar cok fazla hucreli gebelik vaadeden blastokist embriyolar dedi ne demekse onuda hala bilmiyom yeter gayrın kendini modunu düşürüp durma vallaha bidakine supurgeyle kovalarim seni 😍😍😍

Öncelikle hayırlı olsun miniginiz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende 11 ağustos transfer oldum ama 23 üne test günüm sizin erken mi belli oldu kan mı verdiniz
Amin tatlım teşekkür ederim 😊 Darısı isteyen herkese inşallah 🤲 Benim 6.gün embriyosuydu. Transferden sonraki 6.gün betaya baktırdım ve pozitif olduğunu öğrendim. Sizin 3.gün olabilir öyle mi ?

Back
X