2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ay inşallah🙏🙏ben de guzel haberi sizlerle paylasirim😇bu sefer doğal siklus deniyoruz sadece iki gunde bir progrestan igne ve gunde 2 kez vajinal fitil kullaniyorum vitaminler disinda en azindan simdilik ilaclarin yan etkilerini hissetmemek hosuma gitti😊
Hayirli olsun tedaviniz inşallah

Günaydın kızlar birazdan transfere gircem çok heyecanlıyım.. nolur bana dua edin 8 yıl sonra benim de mucizem gelsin 🙏
Benim de bugündü.transferim ben de 8 yıldır bebek sahibi olamamıştım.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🙏🌺

Herkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/🥲 razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla 😇🥰
Bugün transfer günümdü hastane bana dediki suyunuzu yanınızda getirin burafa içmeye başlayacaksınız.ben de dedim ki hımm demekki taze sıkışıklık lazım 😂 hastaneye girince olanı da yaptım :) 15.dk içinde 1.5l suyu içtim beni aldılar işleme dedim böyle böyle daha sıkışmadım.yok sıkışmışsındır dediler.sanırım sıkışmışım ki transfer sorunsuz geçti.40 dk yattım hiç de çişim geldiğini anlmadım bile hemşire çişe çıkın diyince neredeyse 1 lt işedim. Hahahah korkmayın oluyor bir şekilde 🌺

Doktor bana bi torba ilaç verdi coraspin oksapar tetra antibiyotik progestan estrofem ve dekort çok fazla değil mi bu kadar ilaç kullanan var mı kızlar?
Var. Estrofem , progestan (kalçalarımı mahvetti) , coraspin, multibiyol bunlar geçen hafta başladım bugün transfer sonrası artık bunlara ek oksapar da verdi.tabi sürecin en başından beri folik asit

Bugün transfer günümdü hastane bana dediki suyunuzu yanınızda getirin burafa içmeye başlayacaksınız.ben de dedim ki hımm demekki taze sıkışıklık lazım 😂 hastaneye girince olanı da yaptım :) 15.dk içinde 1.5l suyu içtim beni aldılar işleme dedim böyle böyle daha sıkışmadım.yok sıkışmışsındır dediler.sanırım sıkışmışım ki transfer sorunsuz geçti.40 dk yattım hiç de çişim geldiğini anlmadım bile hemşire çişe çıkın diyince neredeyse 1 lt işedim. Hahahah korkmayın oluyor bir şekilde 🌺
Canım benim 1 saat aynı pozusyonda yatırdılar beni ve tuvalete kalkmadim Sürgü verdiler yattigin yerden ona yaptım sende öyle yap Allah yardımcın olsun

Önemli olan kalitesi ama dr unuz havuz yöntemine gidebilir.2. kez tekrar yumurta toplama işlemi yapabilir.bende öyle ilk sefer 5 tane var dedi dr toplama günü 1 tane uygun olmuş onu almış o da 3.gün embriyosu oldu ve donduruldu.daha sonra tekrar ilaçlar kullandım ama doz biraz arttı.bu sefer 10 tane toplandı 8 ü döllendi 6 tanesi 3.gün embriyosu olarak donduruldu.bu arada bu ay 42 yaşımı bitiriyorum. Yani moralinizi hiç bozmayın ne gerekiyorsa zaten dr lar yapmaya çalışıyorlar.
Cnm önceki denemedeki üçüncü gün embriyosunu doktorunuz mu transfer etmek istemedi , siz mi isteme diniz ?

Her halde bu topigin en büyüğü benim😂yaş 40 ilk denemem iki embriyo transfer olacam bana dua edin kızlar hamile hamiş anneler Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın
Yok şekerim H Historia var ben de bu hafta 42 yi.bitiriyorum 😎 bir ara çok takmıştım yaşa bencillik etme çocukların yaşlı anneye ihtiyacı yok diye de sonra dedim ki o kısmı seni ilgilendirmez takdir Allah'ın.ya nasip dedik girdik bu yola hayırlısı olsun hepimiz için🌺

Yok şekerim H Historia var ben de bu hafta 42 yi.bitiriyorum 😎 bir ara çok takmıştım yaşa bencillik etme çocukların yaşlı anneye ihtiyacı yok diye de sonra dedim ki o kısmı seni ilgilendirmez takdir Allah'ın.ya nasip dedik girdik bu yola hayırlısı olsun hepimiz için🌺
Sanırım ben çok daha yaşlıyım 45 yas

Kızlar çok hafif nohut kadar renkli bi akıntı geldiği için ecoprini 3 günlüüğüne kesmişti ayy panik oldum Kan sulandırıcıya devam ettim tabi onu kesmedi sizce bebeğe zararı olurmu gerçi daha 2. Beta testini pazartesi yaptırıcam Zaman geçsin die bakıyorum anksiyetem fazlalaştı sanırım hormonlardan 🙏🦋🐬

Evraklar tmmlamdktan sonra bikaç sokrora görünüyorsun uygun musun diye hepsi knay veriyo zaten sonra heyete giriyo sna söylüyorlar işte şu gün çıkar raporun diye rapor çıkınca ilk adetinle gidersin toplam iğneler vs yumurta toplama sonra transfer yaklaşık 15 20 gün sürer yumurtanın gelişimine göre
Teşekkür ederim bana da öle dediler tüm tahliller bıttı benden en son evlılık cüzdanı nüfus örneği istemdı onları teslim edıcem 24 ağustosta. Heyete o gün mü çıkarım acaba ? Başka tarıhmı verıcekler kusura bakma bılmıyorum

Birde arkadaşlar oksapar ı kaçta ecoprini kaçta yapıyorsunuz umarım herkes De bende pozitifi görürüz sağlıcakla bebişleri kucağımıza sağlıkla alırız ALLAH güç kuvvet versin Çok Aminnn🙏🦋🐬

Back
X