2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar. Bugün 5BA kalitede embrıyo transferim gerceklestirildi.. İnşalallah transferi gerceklesen, gerçekleşecek olan herkes ve içlerinde bende güzel hayırlı haberler alırız. Minikler bizlere tutunur🤲🏻🤍
Canımm hayırlı olsun, hayırla pozitif olarak sonuçlansın inşaallah 🥰💫

selam arkadaşlar dün kontrollerimden sonra çarşamba günü transfer günüm olarak karar verildi. sizler ne yaptınız transfer gününe kadar dikkat ettiğiniz şeyler nelerdi acaba? çok heyecanlıyımmmm

selam arkadaşlar dün kontrollerimden sonra çarşamba günü transfer günüm olarak karar verildi. sizler ne yaptınız transfer gününe kadar dikkat ettiğiniz şeyler nelerdi acaba? çok heyecanlıyımmmm
Canım kolaylıkla geçsin transferin inşaallah ve pozitifi gör en kolay şekilde inşaallah 🤗 Ben çok özel bişey yapmadım açıkçası, ilaçlarıma devam ettim, üşütmemeye hastalanmamaya özen gösterdim bir de biraz yemeklerimi hafiflettim 🙂

😆😆😆 hemen olsun bitsin istiyorum şu an 2 gün nasıl bekleyeceğim ya off 🤣🤣
Ayyy bende senin gibiydim canım, transferden önceki gece yüzmilyon kez uyandım 😂 Sabah kalktığımda sersem gibiydim, transfere uykusuzluktan kafam güzel girdim ama hoppp diye 2 dk da bitiverdi 😀

Kuzu bende çok sık tuvalete giderim, okulda arkadaşlar şakalaşır benimle yine mi tuvaletten filan diye 😅 Transferden önce de bir kısmını yaptırdılar hatta, çok sıkışmışım meğer.. Fakat odaya geldiğimde o yarım saatte heyecandan hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta odaya gelir gelmez bile hemşire çok sıkışıksın istersen tuvaletini yap dedi ama ben bekledim 😉
😂 darısı başıma o heyecanla belki benimde senin gibi olur çok teşekkür ederim cevabın için canım

Selam canım valla sadece dikkat ettiğim şey ilaçlarımı saatinde kullanmak başka ekstra bişry yapmadım

Ayyy bende senin gibiydim canım, transferden önceki gece yüzmilyon kez uyandım 😂 Sabah kalktığımda sersem gibiydim, transfere uykusuzluktan kafam güzel girdim ama hoppp diye 2 dk da bitiverdi 😀
😂😂 zaten öyle oluyor günlerce kafaya takıyoruz sonra işlem en fazla 5 dk sürüyor 😄pazartesiyi atlatincada 12 gün nasıl geçecek çok zormuş gerçekten bu anlamda ☺️ sabır çok gerekiyormuş

Canım kolaylıkla geçsin transferin inşaallah ve pozitifi gör en kolay şekilde inşaallah 🤗 Ben çok özel bişey yapmadım açıkçası, ilaçlarıma devam ettim, üşütmemeye hastalanmamaya özen gösterdim bir de biraz yemeklerimi hafiflettim 🙂
amin inşallah güzel sonuçları da sizlere bildirmek nasip olsun ♥️

Merhaba herkese, tüm pozitif gören anne adaylarını tebrik ederim. Saĝlıkla kucaklarına almak nasip olsun bebişlerini😇 Ben de dün çift embriyo transferi oldum. Dondurulmuş 5.gün. Bu ikinci denememiz, ilki taze transferdi ama sıvı birikmesi vardı rahimde. Temmuz başı kapalı laparoskopi oldum ve 2 tüpüm de alındı. 28 aĝustos test tarihim🙏
Hayirli sonuclasin benimde cift transfer 5 gun embriyosu dun kalp atimini dutiful ikisininde hayirlisiyla olsun Insallah seninlerde sagliklica tutunsunlar

Hangi sehirdesin canım verirler mi ya transfer yaptirdigin yer hastane mi tüp bebek merkezi mi benimki merkez olduğu için rapor veremedi sağlık ocağından aldım bu raporu da
Ben Ekim ayında transfer olacağım Tedavi gördüğüm yer Acıbadem Hastanesi gittiğimde konuşacağım canım
Hangi birimde çalışıyorsun ben çocuk kan alma riskii yerdeyim tepik atanlar çook🥲🥲

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Yaş 30 2 agustos transfer sonuç pozitif😍

Back
X