2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/🥲 razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla 😇🥰
Canım ben de idrarını hiç tutamayan biriyim idrara sıkışık gitmeme rağmen ekstra mesanemi su ile doldurdular hemşirelere her an bırakabilirim dediğimi hatırlıyorum ama bütün bu zorlu süreç beş dk sürüyor sadece o avantajlı kısmı sıfır ağrı ve emriyoyu rahmine yerleştirirken gösteriyorlar ya nasıl duygulaniyorsun annelik başlıyor o zaman 🥰🥰🥰 odaya geçince on dk sonra WC gidebilirsin dediler 6 dk dayanabildim sonuc pozitif darısı başınıza ♥️🧿😍🙏

Hayirli sonuclasin benimde cift transfer 5 gun embriyosu dun kalp atimini dutiful ikisininde hayirlisiyla olsun Insallah seninlerde sagliklica tutunsunlar
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️🤲🏻 bizde iki tane kesemizi gördük sizin transfer tarihiniz ve kalp atışı duyduğunuz gün neydi acaba ona göre kendimden çıkarım yapayım 🙈☺️🌸

Ben Ekim ayında transfer olacağım Tedavi gördüğüm yer Acıbadem Hastanesi gittiğimde konuşacağım canım
Hangi birimde çalışıyorsun ben çocuk kan alma riskii yerdeyim tepik atanlar çook🥲🥲
İnşallah verirler canım transferi yapan doktor verir aslında başka doktor sıkıntı onlar vermiyor genelde. Yetişkin servisteyim bende yani sürekli damar yoluna eğil antaya eğil kalk falan risk oluşturur diye düşünüyorum Allah korusun umarım verecek bir doktor bulabilirim

😂😂 zaten öyle oluyor günlerce kafaya takıyoruz sonra işlem en fazla 5 dk sürüyor 😄pazartesiyi atlatincada 12 gün nasıl geçecek çok zormuş gerçekten bu anlamda ☺️ sabır çok gerekiyormuş
Sürekli kendini oyalayacak bir şeyler bulmalısın kuzum, ben 2. kitabımı bitireceğiim 4 günde 😀😀

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Gerçekten bu topik ve senin elin uğurlu canım. Zaten Muharrem ayına denk geldi sanırım senin bu topiği açman. Geçen yıl Muharremde Peygamber Efendimizin yedinci göbekten torunu olan İmam Rıza’nın türbesini ziyaret etmiş ve bebek için çok dua etmiştim. Bu Muharremde de pozitifim.
Yaş 42. 8 Ağustos transfer. İki tane 5. gün embriyosu transfer adilmişti. Pozitifim 🤲🤲

Son düzenleme:
9. Gün. 144
11.Gün 245

yüzde 70 artmış. Çok tatmin olmadım ilk bebişi kaybedince insan ister istemez korkuyor. Doktorum daha aramadı ama muhtemelen pazartesi yine kan isteyecek. Rabbim korusun hayırlara çıkarsın 🤲 dua ederseniz sevinirim benim yaşadıklarımı siz anlarsınız çünkü 🤍
Yüzde 66 alt sınır canım merak etme. İlk 3 testte bazen olabiliyor az artış. Yüzde 66 dan çok daha az artmadığı sürece sorun yok.

Kızlar bebişimi aldım … maalesef 4 embriyomdan geriye 1 tane kaldı onu da transfer ettiler o da mükemmel kalitede olduğu söylenemezmiş..ama 5. Güne kadar gittiyse kötü olduğunu da düşünmüyorum …moralimi bozmuyorum ..yumurtaya can veren Rabbim inşallah benim bebeğimede can verir 🙏
Hayırlı olsun canım. Bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah 🤲. Benim de orta kaliteydi bu sefer embriyolar ama tuttu onu hiç düşünme. En kısa zamanda pozitif haberini almayı bekliyorum

Hayırlı olsun canım. Bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah 🤲. Benim de orta kaliteydi bu sefer embriyolar tuttu onu hiç düşünme. En kısa zamanda pozitif haberini almayı bekliyorum
Senin kaçıncı gündü canım embriyolar🩷

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Beni de tabloya ekler misiniz🥰 yaş 26 transfer tarihim 5 ağustos pozitif🌸🙏

Yüzde 66 alt sınır canım merak etme. İlk 3 testte bazen olabiliyor az artış. Yüzde 66 dan çok daha az artmadığı sürece sorun yok.
Evet öyle de işte doktorum geçen defa %80 olması gerek demişti şuan çok hasta ve izinde olduğu için aramadı bekliyorum hala, geçen defa değerlerim böyle değildi tabi de insan ilkinde sağlıksız gebelik yaşayınca korkuyor hakkımızda hayırlısı olsun elimizden birşey gelmiyor duaya devam. Teşekkür ederim güzel mesajınız için ♥️

İki tane 5. gün embriyosu transfer edildi canım.
Canım benimde 3.gün orta 2 adet 5.gün 2 adet orta 3bb kaliteli de bazen içime bir umutsuzluk geliyor🥲

Bende çift transfer isteceğim sence hangisinin tutma oranı yüksek 5.gün değil mi?

Son düzenleme:
Back
X