2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hayirli sonuclasin benimde cift transfer 5 gun embriyosu dun kalp atimini dutiful ikisininde hayirlisiyla olsun Insallah seninlerde sagliklica tutunsunlar
Ay inşallah🙏🙏ben de guzel haberi sizlerle paylasirim😇bu sefer doğal siklus deniyoruz sadece iki gunde bir progrestan igne ve gunde 2 kez vajinal fitil kullaniyorum vitaminler disinda en azindan simdilik ilaclarin yan etkilerini hissetmemek hosuma gitti😊

Merhaba arkadaşlar biraz özel olacak ama
Dondurulmuş transfer sürecinde c.ilişki hakkında bilgi verdiler mi bana bişey söylemediler de 🫣

Canım benimde 3.gün orta 2 adet 5.gün 2 adet orta 3bb kaliteli de bazen içime bir umutsuzluk geliyor🥲

Bende çift transfer isteceğim sence hangisinin tutma oranı yüksek 5.gün değil mi?
Canım 5. gün dondurulmuş embriyonun daha iyi olduğu söyleniyor ama bu işler gerçekten nasip işi. Hiç belli olmuyor 5. gün birinci kalite embriyonun tutmadığını da gördük 3. gün orta kalite embriyonunun tuttuğunu da. Hangisi sana sıkı sıkıya tutunacaksa onu Allah bilir

Daha transfer olmadım yarın kontrolüm var cuma transfer olurum diye tahmin ediyorum sonrasını biliyorum 🤭

Merhaba arkadaşlar biraz özel olacak ama
Dondurulmuş transfer sürecinde c.ilişki hakkında bilgi verdiler mi bana bişey söylemediler de 🫣
Transferden sonra gebelik testine kadar ilişki yasak dedi bana hemşire ve hatta pozitif sonuç alırsak 3. aya kadar yasak dedi

Kiz sen yinemi umutsuzca düşünüyosun yapma canim ole düşünüp negatif düşünme bak simdi ben transfer olurken embriyolog bizi cagirdi dedi ki 3bb 5. Gun 2 embriyo transfer edicez 2side 3bb . Dedim ki kac hucreli bu embriyolar, embriyolog dedi ki artik bunlar cok fazla hucreli gebelik vaadeden blastokist embriyolar dedi ne demekse onuda hala bilmiyom yeter gayrın kendini modunu düşürüp durma vallaha bidakine supurgeyle kovalarim seni 😍😍😍
Yaa ben senii yiriimmm 😍😍sen benim en büyük motive kaynağımsınn valla bak canımm senden sonra daha iyim işte şeytan arada bir dürtüyor beniii🤣🤣 şimdi bir sürü enerji depoladım teşekkür ederim minnoşum 🫠

Belki doktorunuz vitamin falan verir adetle birlikte baslaniyo ignelere surec oyle basliyo duzenli adet olmuyosanizda sokturucu veriyolar ben hic olmam sokturucuyle olup başlamıştık
Son olarak bişey daha sormak isterim bana infertilite bölümü direk tüp bebek dedi ben tüp bebek bölümünde sekreter e size sorduğum soruyu sordum nezaman başlanır diye bana dedıkı hocalar toplanıp kurula çıkacaksınız dedi psikolog fılan diğer bı kaç doktor daha görecek sağlık kurulu karar verıcek dedi bu süreç herkezde mi oluyor size böyle bişey uygulandı mi ? Heyet e göründünüz mü ?

Son olarak bişey daha sormak isterim bana infertilite bölümü direk tüp bebek dedi ben tüp bebek bölümünde sekreter e size sorduğum soruyu sordum nezaman başlanır diye bana dedıkı hocalar toplanıp kurula çıkacaksınız dedi psikolog fılan diğer bı kaç doktor daha görecek sağlık kurulu karar verıcek dedi bu süreç herkezde mi oluyor size böyle bişey uygulandı mi ? Heyet e göründünüz mü ?
Cnm özelmi devletin mi hastanesi özelde böyle birşey yokta

Hangi hastaneye gidiyorsun sanırım devlet hastanesi
Öncelikle rapor çıkartmak gerekiyor bunun içnde bir sürü test var onları tmmlıyosun sana liste verirler raporun çıkıyo ilk adetinle başlıyorsun eğer uygunsa tabi kontrole gidiyorsun adet olunca

Gerçekten bu topik ve senin elin uğurlu canım. Zaten Muharrem ayına denk geldi sanırım senin bu topiği açman. Geçen yıl Muharremde Peygamber Efendimizin yedinci göbekten torunu olan İmam Rıza’nın türbesini ziyaret etmiş ve bebek için çok dua etmiştim. Bu Muharremde de pozitifim.
Yaş 42. 8 Ağustos transfer. İki tane 5. gün embriyosu transfer adilmişti. Pozitifim 🤲🤲
O kadar güzel yazmışsınız ki şuan hıçkırarak ağlarken sizin yorumunuz beni çok etkiledi . Rabbim gönlünüze göre versin . 🤲 Geçen yıl ziyaret ettiğiniz munareklerin yüzü suyu hürmetine dileyen isteyen herkese meleklerinden ikram etsin içinde bizede amin . Mucizemi bende çok isteyenlerden im

Evraklar tmmlamdktan sonra bikaç sokrora görünüyorsun uygun musun diye hepsi knay veriyo zaten sonra heyete giriyo sna söylüyorlar işte şu gün çıkar raporun diye rapor çıkınca ilk adetinle gidersin toplam iğneler vs yumurta toplama sonra transfer yaklaşık 15 20 gün sürer yumurtanın gelişimine göre

Back
X