2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Yaş 28 Transfer 7 Ağustos pozitif 😊😊

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
Emy hocam beni de ekler misin :)
Yaş 33 , transfer tarihi 11 Ağustos pozitif 💗

Canımcım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Benim kadar sık idrara çıkıyor musun bilmiyorum ama bende inanılmaz sıkışıktım transfer zamanı
hatta hemşire o kadar su içmişsin ki idrar kesen baskı yapmış bebeği koyacağımız yere dedi 🤣
Transferden sonra ben altıma kaçırırım diye düşünüyordum o derece sıkışıktım
ama odaya bi geldim resmen o anın heyecnaından tuvaletimi unuttum 15 dk sonra falan yapmıştım tuvaletimi hiç korkma bol bol dua et
Canimmm bende ayniyiiim azcik gelsiin dogru wcye gidiyorum 😂😂😂 rahatladim bak simdiii.. 15 dk dayanırım diye düşünüyorum (inşallah 😅😂)Allah hepimizin yardımcısı olsun hayirlisiyla atlatalm çok teşekkür ederim 🥰🤗

Herkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/🥲 razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla 😇🥰
Sürgü verdiler bana canım önce ona yaptım yatağa geçtiğim gibi çok sıkışmıştım çünkü 🙈 yarım saat sonra da tuvalete kalkmami söylediler zaten çok şükür 😅

Öncelikle hayirli olsun sureciniz hayirla sonuclansin. Stres panik olabiliyor ama yapmamaya çalışın herşeyin başı stres bende sizin gibi bu idrar konusundan muzdarip tim ve transfee sonrasi odaya ciktigimda hasta bezi rica ettim ve altima koydum. Ve problemi ortaddan kaldirdik rica ederseniz yardim olacaklardir
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Evet insan ister istemez çok stres yapıyor. Kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ister istemez akıl oraya gidiyor 😅 tavsiyeniz için teşekkür ederim baktım olmuyor hemşireden rica ederim bende 💜

Herkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/🥲 razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla 😇🥰
Canım hasta bakıcıları altına bi kutu koyuyorlar ona yapıyorsun ilk yarım saat kaldırmıyorlar

Merhaba herkese, tüm pozitif gören anne adaylarını tebrik ederim. Saĝlıkla kucaklarına almak nasip olsun bebişlerini😇 Ben de dün çift embriyo transferi oldum. Dondurulmuş 5.gün. Bu ikinci denememiz, ilki taze transferdi ama sıvı birikmesi vardı rahimde. Temmuz başı kapalı laparoskopi oldum ve 2 tüpüm de alındı. 28 aĝustos test tarihim🙏

Ya kızlar bir sorum var pozitifi gördükten sonra çalışma hayatına geri dönen var mı ? Hemşireyim bende şimdi 12 günlük test süresince raporluyum ama sonrasında ne yapacağımı bilemiyorum doktorum da rapor veremiyor başka doktor bulmam gerekecek onlar da kese ve kalp atışı olmadan verirler mi onuda bilemiyorum kararsız kaldım biraz
Canım bende ebe hemşireyim. muhtemelen heyet raporu alacağım.3 uzman doktorun onayı gerekiyor galiba

Doktor bana bi torba ilaç verdi coraspin oksapar tetra antibiyotik progestan estrofem ve dekort çok fazla değil mi bu kadar ilaç kullanan var mı kızlar?

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Evet insan ister istemez çok stres yapıyor. Kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ister istemez akıl oraya gidiyor 😅 tavsiyeniz için teşekkür ederim baktım olmuyor hemşireden rica ederim bende 💜
Kuzu bende çok sık tuvalete giderim, okulda arkadaşlar şakalaşır benimle yine mi tuvaletten filan diye 😅 Transferden önce de bir kısmını yaptırdılar hatta, çok sıkışmışım meğer.. Fakat odaya geldiğimde o yarım saatte heyecandan hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta odaya gelir gelmez bile hemşire çok sıkışıksın istersen tuvaletini yap dedi ama ben bekledim 😉

Doktor bana bi torba ilaç verdi coraspin oksapar tetra antibiyotik progestan estrofem ve dekort çok fazla değil mi bu kadar ilaç kullanan var mı kızlar?
Kuzum günde 12 hap içiyorum ve her sabah göbekten iğne vuruluyorum. Maalesef tüp bebek sürecinde biraz fazla ilaç kullanılıyor. Gerçi bazı arkadaşlar ben hiç kullanmıyorum ya da 1-2 tane diyorlar ama sanırım o doktorun çalışma prensibine ya da hastanın durumuna göre şekilleniyor.

Merhaba herkese, tüm pozitif gören anne adaylarını tebrik ederim. Saĝlıkla kucaklarına almak nasip olsun bebişlerini😇 Ben de dün çift embriyo transferi oldum. Dondurulmuş 5.gün. Bu ikinci denememiz, ilki taze transferdi ama sıvı birikmesi vardı rahimde. Temmuz başı kapalı laparoskopi oldum ve 2 tüpüm de alındı. 28 aĝustos test tarihim🙏
Merhabalar kuzum 🤗 Allahım bu defa sürecini hayırla pozitif olarak sonuçlandırsın inşaallah 🥰💫

Tetrayı bol su ile iç bebeğim beni biraz sarmıştı o ilaç şifa olsunnnn
Moral bozmak yok o birtanesi sana can kan olsun sımsıkı tutunsun çiçeğim💜💜💜

Back
X